• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Bende aranıza katıldım malesef :14:
Çok zor ama yaa her akşam çöktüğünde içim sızlıyor ağlayarak yatıyorum sürekli aklıma geliyor :85: İnsan üzüldüğünü bile bile birini sevmeye devam edebilirmi yaa :(

benimki de 2 sene olucaktı. Zaten kangıren bir ilişkiydi. Hep seven taraf ben oldum . Bu yüzden en fazla acıyı ben çekicem heralde. Geri dönsün istiyormuyum bilmiyorum. Ama bir yanım acıyo geri döndüğü zamanda zaten değişmiyo bunu kendisi de dile getirmişti kafam çok karışık bilmiyorum kızlar offfffffffffffff

kızlar kimse var mıı...
ben krize girdimm ağlıyorum hıçkıra hıçkıra...
kimse anlamıyor..
öleceğim nerdeyse..
kalbime ağrı girdi ağlamaktan canım yanıyo

kızlar bende terk edilenlerdenim.sonradan ayrıldığım adamın gerçek yüzünü gördüm.
ve daha önce yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum ki giden muhakkak dönmek istiyor.
bundan önceki 2 erkek arkadaşımda (uzun süreli ciddi ilişkilerdi),kötü ayrılmamıza rağmen geri dönmek için kırk takla attılar,hele ilki kalktı boludan yaşadığı şehirden değilde benim yanımdan istanbuldan ev aldı.geri döneceğime okadar emindi.bunlara bu cesareti biz veriyoruz.okadar çok seviyoruzki gitmek istediklerinde 1 saniye düşünmeden gidiyorlar,çünkü onları deli gibi seven bu kızlar dönmek istediklerinde koşa koşa dönceklerini düşünüyolar.
yaklaşık 2 hafta önce tamamen ayrıldık son ciddi ilişkimden.ve adamın hiç bilmediğim bi yönünü öğrendim,bunu yüzünede vurdum,demek istediğim bu kadar iğrençliğe rağmen bu adam bana geri dönmek için uğraşıcak..ve bende diğerlerine yaptığım gibi kapattığım kapıları asla açmıycam..acı çekmek neymiş görsün diye..hiç kimse bizim onurumuzdan daha kıymetli değil..biz kimsenin kürkçü dükkanı değiliz..bunları onlara öğretmemiz lazım

tuhaf olan onca sozden, gecirilen zamandan sonra "hic tanismamis" gibi davranabilmek. Eski erkek arkadasimla ayrildigimizdan beri onu facete engelledim, msn den sildim beni gorebilecegi haber alabilecegi heryerden uzak durdum. Hatta ortak arkadaslarla kulagina gider diye teyzem gibi sevdigim kadinla konusmuyorum. O da bisey yapmiyor. Degisik.. Bir gun de ayriliyorsunuz, sonra gecmis sanki silinmis gibi oluyor. He mutsuz muyum? hayir.. Onunla olsaydim daha mutsuz olucaktim bunun bilincindeyim ve bittiginden beri hergun dusundugumde dogru karar aldigima inaniyorum.

tuhaf olan onca sozden, gecirilen zamandan sonra "hic tanismamis" gibi davranabilmek. Eski erkek arkadasimla ayrildigimizdan beri onu facete engelledim, msn den sildim beni gorebilecegi haber alabilecegi heryerden uzak durdum. Hatta ortak arkadaslarla kulagina gider diye teyzem gibi sevdigim kadinla konusmuyorum. O da bisey yapmiyor. Degisik.. Bir gun de ayriliyorsunuz, sonra gecmis sanki silinmis gibi oluyor. He mutsuz muyum? hayir.. Onunla olsaydim daha mutsuz olucaktim bunun bilincindeyim ve bittiginden beri hergun dusundugumde dogru karar aldigima inaniyorum.

Evet haklısın sanki hiçbir şey olmamış gibi , silinmiş gibi gerçekten çok tuhaf oluyor Ben bu işi kitap okumaya benzetiyorum veya bi film izlemeye Okurken, izlerken içindesin ama bitiyor kapağını kapatıyorsun veya ekran sönüyor bi daha dönemiyorsun ...

kızlar bende terk edilenlerdenim.sonradan ayrıldığım adamın gerçek yüzünü gördüm.
ve daha önce yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum ki giden muhakkak dönmek istiyor.
bundan önceki 2 erkek arkadaşımda (uzun süreli ciddi ilişkilerdi),kötü ayrılmamıza rağmen geri dönmek için kırk takla attılar,hele ilki kalktı boludan yaşadığı şehirden değilde benim yanımdan istanbuldan ev aldı.geri döneceğime okadar emindi.bunlara bu cesareti biz veriyoruz.okadar çok seviyoruzki gitmek istediklerinde 1 saniye düşünmeden gidiyorlar,çünkü onları deli gibi seven bu kızlar dönmek istediklerinde koşa koşa dönceklerini düşünüyolar.
yaklaşık 2 hafta önce tamamen ayrıldık son ciddi ilişkimden.ve adamın hiç bilmediğim bi yönünü öğrendim,bunu yüzünede vurdum,demek istediğim bu kadar iğrençliğe rağmen bu adam bana geri dönmek için uğraşıcak..ve bende diğerlerine yaptığım gibi kapattığım kapıları asla açmıycam..acı çekmek neymiş görsün diye..hiç kimse bizim onurumuzdan daha kıymetli değil..biz kimsenin kürkçü dükkanı değiliz..bunları onlara öğretmemiz lazım

Cok dogru bi soz, tamamen katiliyorum :81:
Aman kizlar bosverin gitsin yaw, siz keyfinize bakin, Rabbim bize baska dert vermesin! Bekarlik sultanlikmis sozunu cok iyi anliyorum artik :12:

ne ruhsuz adam bunlar anlamadım gitti...daha ilk konuştuğumuz gün (beni tanımadan, karakterimi-huyumuz-suyumu bilmeden) evlenmeyi düşündüğünü belirtti...mutluydu..herşey çok güzel vs diyordu... sonra mezhebimi öğrenince geri adım attı...iyiki de fazla önemsememişim laflarını...gereksiz yere üzülcektim... hiç bir ilişkide ayaklar yerden kesilmemeli...bunu bilir bunu söylerim...ilerde acı çekmemek için önemsemeyin gitsin...

Cok dogru bi soz, tamamen katiliyorum :81:
Aman kizlar bosverin gitsin yaw, siz keyfinize bakin, Rabbim bize baska dert vermesin! Bekarlik sultanlikmis sozunu cok iyi anliyorum artik :12:

kesinlikle bende katılıyorum bekarlık sultanlık evli olsan neyse kocam dersin ama sevgili kahrı niye çekilirki bu erkeklere biz böyle cesaret veriyoruz ne olursa olsun bu beni seviyo diyolar yapıyolar yapıcaklarını alcaklarrrrrrrr:61:

buraya yazıp yaralarımı deşmek istemiyorum ama içim çok acıyo be :59:
en kötüsüde kendi isteğimizle değil 3. bi kişinin yüzünden ayrılmak zorunda kalmak :58:
dün gece yine çok ağladım bazen sabaha kadar ağladığım oluyo çarşaf bile sırılsıklam oluyo:43:

hayata sevmek-sevilmek, değer vermek-değer verilmek için geliyoruz... bazen en kötü günümüzde bile varlığıyla ayakta duracağımız ilişkiler istiyoruz... ama bulan binde bir... hayat sanki erkelere torpil geçiyor...bir ilişki bittiğinde kadınlar bazen uzun süre atlatamıyor... ama erkekler hızlı şekilde atlatıp hayatlarına kaldıkları yerden çok hızlı şekilde devam ediyorlar...ister istemez saygım kalmadı aşka... bir erkek güzel söz söylese bile inanmıyorum artık... bi kulağımdan girip diğerinden çıkıyor... sonra da böyle yapmakta haklı olduğumu görüyorum çok geçmeden... onlar için üzülmek bile onları el üstünde tutmak demek... artık üzülmüyorum bile ayrılıklara....

varmidir acaba gercekten bi hayir???

bende ailem vermedigi icin ve sevdigimin beni beklemek istemeyip kac bana dedigi icin ayrildim :50:

canım bak kesinlikle var bi hayır buna inan ailen vermediyse vardır bi bildiği aileler bazı şeyleri bizden daha iyi kavrıyo daha mantıklı sen en iyisini yapmışsın zamanla geçicek inan bana

Back