Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kimse var mıı...
ben krize girdimm ağlıyorum hıçkıra hıçkıra...
kimse anlamıyor..
öleceğim nerdeyse..
kalbime ağrı girdi ağlamaktan canım yanıyo
tuhaf olan onca sozden, gecirilen zamandan sonra "hic tanismamis" gibi davranabilmek. Eski erkek arkadasimla ayrildigimizdan beri onu facete engelledim, msn den sildim beni gorebilecegi haber alabilecegi heryerden uzak durdum. Hatta ortak arkadaslarla kulagina gider diye teyzem gibi sevdigim kadinla konusmuyorum. O da bisey yapmiyor. Degisik.. Bir gun de ayriliyorsunuz, sonra gecmis sanki silinmis gibi oluyor. He mutsuz muyum? hayir.. Onunla olsaydim daha mutsuz olucaktim bunun bilincindeyim ve bittiginden beri hergun dusundugumde dogru karar aldigima inaniyorum.
kızlar bende terk edilenlerdenim.sonradan ayrıldığım adamın gerçek yüzünü gördüm.
ve daha önce yaşadığım tecrübelere dayanarak söylüyorum ki giden muhakkak dönmek istiyor.
bundan önceki 2 erkek arkadaşımda (uzun süreli ciddi ilişkilerdi),kötü ayrılmamıza rağmen geri dönmek için kırk takla attılar,hele ilki kalktı boludan yaşadığı şehirden değilde benim yanımdan istanbuldan ev aldı.geri döneceğime okadar emindi.bunlara bu cesareti biz veriyoruz.okadar çok seviyoruzki gitmek istediklerinde 1 saniye düşünmeden gidiyorlar,çünkü onları deli gibi seven bu kızlar dönmek istediklerinde koşa koşa dönceklerini düşünüyolar.
yaklaşık 2 hafta önce tamamen ayrıldık son ciddi ilişkimden.ve adamın hiç bilmediğim bi yönünü öğrendim,bunu yüzünede vurdum,demek istediğim bu kadar iğrençliğe rağmen bu adam bana geri dönmek için uğraşıcak..ve bende diğerlerine yaptığım gibi kapattığım kapıları asla açmıycam..acı çekmek neymiş görsün diye..hiç kimse bizim onurumuzdan daha kıymetli değil..biz kimsenin kürkçü dükkanı değiliz..bunları onlara öğretmemiz lazım
Cok dogru bi soz, tamamen katiliyorum :81:
Aman kizlar bosverin gitsin yaw, siz keyfinize bakin, Rabbim bize baska dert vermesin! Bekarlik sultanlikmis sozunu cok iyi anliyorum artik