merhaba arkadaşlar burda biraz yorumları okudum ve benim yaşadıklrım aklıma geldi benim 1 yıllık bir ilişkim oldu yani geçen nisanda1 yıl olmuştu ve tam 1 yıl doldu ve hiç ummadığım bir anda ayrıldık inanın çok kötü bi durum tabiki hayatı bir erkege baglamamk gerek ama sanki dünya durdu gibi geldi herşey üstüme geldi sürekli agladım çünkü iananamadım ben bunu bi süre aradım hatta gururmu bile ayaklar altına aldım yalvardım bitmesin diye sonra baktım olmuyo artık umudum kalmadı ve aramayı kestim ama tabiki hala seviyodum hala dua ediyodum en başta herzaman hayırlısını isteyerek hayırlı ise bana tekrar dönsün yalvarsın istemiyodum çünkü barışmaya hazır bi vaziyetteydim tabi ben aramayı kesinve bir gün aradı beni konuştuk ettik sonra yine aramayı kestı ve ben eski halime dönüyodum ve ozman beni istemedigini sölüyodu neyse artık ebn bıkmıştım kedi fare oyunu gibi geliyodu artık numaramı degiştirdim çünkü onu aramamk yada o beni aramsın diye ama tabiki ev numaramı biliyodu ve inanın hiç ummadıgım anda ocagın 3ünde evimi aradı burda memelkette oldugunu söledi doğudaydı bu kişi askeri personel ve memlekete geldiğini söledi ve benim evimn önüne geldiğini söledi ve inanın hiç ummadıgımanda tekarr aradı ve ve diyorum kızlar inanın kısmetinizse sizi bulur şuan beni istediler aileler tanıştı ve isteme oldu sözlendik umudunuz kaybetmeyin şuan çok mutluyuz iyki ayrılmısız diyebilirim çünkü birbirimizin sevgisini anladık şuan çok iyi anlaşıyoruz ve beni artık hep altan alıyo diyebilrim hepinize allahım kısmetinizse barışmanızı nasip etsin![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK19 :65: :65:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![KK66 :66: :66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)