Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 3 gün önce ayrıldım. terketti beni. hiç bırakmicam seni derdi hep ama..
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama
kullanıcı profılımde sayfa onume cıkınca paylasmak ıstedım
bu topıkte cok yazdım agladım cok sey paylastım,paylastık senelr oldu resmen
ve ben pazartesı aksamı sözlenıyorum
hemde burda topıgın baısndna berı buraya sevgımı öfkemı kınımı sevıncımı uzuntumu herseyımı nalattıgım kısıyle
cok seyler yasadık atlattık ayrılıkların en kotu olanını yasadık ama Allah bızı yıne bır araya getrdı
ıns bı yastıkta yaslanınca son bulur
onu sevmekten hıc vaz gcememısım aslında
ıns hepınız ıcın hepımız ıcın en hayrlısı nasıp olsun
ben duramıyorum kızlar elim telefona gidiyor süreklii arayamam ama gidiyor elim..
ahh diyorum napıyorsun nasılsın bi ses ver... off sanki ölü gibi sesi soluğu yok internette bari göreyim ne düşünüyor..![]()
Aranızda ne geçti bilmem ama arama bence sen aramayınca o bir şekilde dönüyor bende ilk zamanlar öyleydim arasam mı facebookta görünce konuşsam mı diye çok düşündüm ama kendimi tutum şimdi iyiyim 25 gün oldu ayrılalı geçen cuma aradı merak etmiş nasılım diye,arar sen meraklanma...
Evet milad, sence onlar eninde sonunda pisman olmuyolarmi.... ? (illa ki biraz zmn geçince özlerler, msj yollamaya çalisirlar, aramak isteyip sesimizi duymak isterler mi sence ?)
bizim ayrilma sebebimiz gerçekten çok saçma... ama memnunum bu durumdan... !!![]()
benim bu yaşa kadar ciddi iki ilişkim oldu ilkiyle anlaşamadığımıza karar verdik ve isteyerek ayrıldık ona rağmen 1 ay sonra aradı buluşmak istedi hatta ayda bir görüştük ama ben istemedim onu sadece arkadaşca buluştuk son görüşmemizde biz mutlumuyduk bile dedi ama ben artık olmayacağını anlattım ayrıldıktan ancak 1 yıl sonra beni faceden sildişimdiki ayrılığımda da seviyorum hala benim hatalarım bitirdi ilişkiyi üzüldüm biraz ama aramadım..o aradı hatta şimdi de faceden merhaba demiş ordan konuşuyoruz pişmanlık değilde başka bişey nedense illaki arıyorlar ama sen onu sallamıyormuşsun gibi görün her daim
memununum diyorsan da hiç üzülme arasada soğuk davran derim ben nacisane fikrim
![]()
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama
kullanıcı profılımde sayfa onume cıkınca paylasmak ıstedım
bu topıkte cok yazdım agladım cok sey paylastım,paylastık senelr oldu resmen
ve ben pazartesı aksamı sözlenıyorum
hemde burda topıgın baısndna berı buraya sevgımı öfkemı kınımı sevıncımı uzuntumu herseyımı nalattıgım kısıyle
cok seyler yasadık atlattık ayrılıkların en kotu olanını yasadık ama Allah bızı yıne bır araya getrdı
ıns bı yastıkta yaslanınca son bulur
onu sevmekten hıc vaz gcememısım aslında
ıns hepınız ıcın hepımız ıcın en hayrlısı nasıp olsun
hıc uzulmeyın
eger nasıpse allah onumuze sunuyo
sadece vakıt saat gerekıo
vaktı saatı geldımı ne bı kımse ne bı bıse engel olamıyomus
cok dua edın
hersey gonlunuze gore olsun
Aranızda ne geçti bilmem ama arama bence sen aramayınca o bir şekilde dönüyor bende ilk zamanlar öyleydim arasam mı facebookta görünce konuşsam mı diye çok düşündüm ama kendimi tutum şimdi iyiyim 25 gün oldu ayrılalı geçen cuma aradı merak etmiş nasılım diye,arar sen meraklanma...
milad dün aradım..galiba iyi oldu
benim aramasını isteme nedenim neden kötü davrandığı bağırmasının sebebini öğrenmemdi.. biz severek ayrılmıştık..
dün aradım işte antidepresan fln kullanıyormuş ama hala tam iyi değilim diyor...
bağırmasının farkında bile değil ben özür bekliyordum yani boşa beklemiş olacakmışım..
sakince konuştuk benim soru işaretlerim gitti kafamdan.. o da anladı ne amaçla aradığımı dön vs demek için aramadığımı...
artık aramayacağım.. sabırla bekleyeceğim..
beni birgün merak edecek mi sabırla bekleyeceğim...
başlığı görünce direk atladım.. sanırım bende aşk acısı çekiyorum.. 2 gün önce ayrıldık.. bense sabahtan ona sevgiller günü hediyesini bile almıştım.. onsuz yapamayacığımı bildiği halde bitti dedi![]()