Çok teşekkürler cevabın için.
Ben o mesajına 2 gün sonra cevap yazdım en sonunda ve öyle konuşmaya başladık. Ben ona evlenmek istediğimi söylüyorum ama kesin bir zaman veremiyorum diye benim evlenmek niyetinde olmadığımı sanmış. Bir de birkaç kız arkadaşına da sormuş, onlar da benim için "Seninle evlenmeyi düşünmüyor olabilir ama sen iyi biri olduğun için seni kaybetmek istemiyor." demişler, bu da tuz biber olmuş, onlara neyse artık.
![KK22 :22: :22:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk22.gif)
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
O cümlesinin de hesabını sordum zaten, sıradan bir misaldi sadece falan dedi. Barıştık sonrasında, şuan gayet iyiyiz, her şey yolunda ama tabii ki hesabı sorulacak her şeyin, hem de gıkı bile çıkmayacak. Bu hafta bir buluşalım da.
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
Senin için çok üzüldüm ve aslında seni gayet iyi anlaabiliyorum. Benim de önceden bir ilişkimin başında bir sorun yaşanmıştı aynen böyle, o zaman bırakamamıştı beni çok sevdiği gerekçesiyle ama 6 ay sonra ben o kadar sevdikten sonra aynı sebebi öne sürüp gözünü bile kırpmadan ayrılalım deyip gitmişti ve bir daha da halimi hatrımı bile sormamıştı.
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Açıkçası şuanda da aynı şeyin yaşanmasından korkmuyor değilim ama o zamanki benle şu zaman ki ben de aynı değilim, onu da biliyorum.
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Senin için bundan sonra inşallah her şey çok güzel olur, sıkma canın, hayırlısını ile her şeyin.
Ne oldu, sebep nedir? Geçici bir ayrılık mı yoksa kesin bitti mi? :26: