Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Onunla bitmeyen bir kavganız var.
Karşı olduğunuz şiddet bile olağan gelmeye başladı.
Ona acı vermek, canını yakmak istiyorsunuz;

Hatta zaman zaman öldürmek.

Öfkelisiniz,

Diş biliyorsunuz.

Nefretinizi yüzüne haykırmak için sabahı zor ediyorsunuz.

Sizi sinirlendiriyor.

Telefonlarda tartışıyor, her buluşmada küsüyorsunuz.Kaynakwh webhatti.com:

Hayatınızda yolunda gitmeyen her şeyin müsebbibi o; öyle düşünüyorsunuz.

Kıskançlığınız paranoya derecesine vardı.

Ona hiç güvenmiyorsunuz.

Kendinize de güveninizi kaybettiniz.

Sık sık onu aldatmayı hayal ediyorsunuz.

Daima husursuz,

Marazi ve huysuzsunuz.

Terk etmek istiyorsunuz,

Onu, bu şehri...

Aldığınız hiç bir kararı uygulayamıyorsunuz.

Hayatınızda hiç bu kadar mutsuz olmadınız.Kaynakwh webhatti.com:

O halde siz,

FENA HALDE AŞIKSINIZ !

O halde sizin,

Özlemleriniz dayanılmaz,

Kavuşmalarınız deprem gibi,

Sevişmeleriniz çılgıncadır.

Sizi çok sevdiğinden eminsiniz,

Bu sevgi içinizi ısıtıyor.

Öyle huzurlusunuz ki..

Ona güveniyorsunuz.
O aynı zamanda en iyi arkadaşınız.

Her şeyi paylaşıyorsunuz.

Acıları, dertleri, zor günleri...

Onsuz bir hayat düşünemiyorsunuz.

Kendinizi en rahat hissettiğiniz yer onun yanı.

Artık konuşmadan gözlerinizle anlaşabiliyorsunuz.

Her konuda fikir birliği içerisindesiniz.

Tartışmanız gerekmiyor,

Küsmeniz de.

O halde,

Coşkulu barışmalarınız da yoktur sizin,

Sevişmeleriniz de halim selimdir,

Öylesine, sıradan.

O halde,

Hazır olun.

YAKINDA AŞIK OLACAKSINIZ !

Başka birine.

Tuhaftır insanoğlu.

Mutluluğun peşinde olduğu yalandır.

Acıyı arar.

Kuytu limanlarda çok duramaz,

Fırtınalı, azgın denizleri özler.

Her şey yolundaymış gibi göründüğünde,

Felaket yakındır.
Ama bilmez bunları,

Fırtınayı dindirmeye uğraşır.

Bilmez, dindiği an bir yenisiyle oradan oraya savrulmaya nasıl can atacağını,

Bilmez...

Tuhaftır insanoğlu.

Kendi yalanına inanır.

Elmanın öteki yarısını aradığı yalandır,

Hatta elma bile değildir aradığı.

BIZ ACIYA ASIGIZ KIZLAR ONLARA DEGIL.....

sanirim git gide kotulesiyorum yeni yeni ayrilii algilamaya basliorm :( cok mutsuzum onsuzluk aklima geldikce cildircak gibi oluyorum etrafimdaki kimseye katlanamiyorum.... sacma sapanim yaaaaaaaaaaaaa

sanirim git gide kotulesiyorum yeni yeni ayrilii algilamaya basliorm :( cok mutsuzum onsuzluk aklima geldikce cildircak gibi oluyorum etrafimdaki kimseye katlanamiyorum.... sacma sapanim yaaaaaaaaaaaaa

hayır saçma sapan değilsin emin ol güzelim..sadece öyle hissediyorsun ona bağımlı olduğunu düşündüğün için..eğer bu saçma sapanlık düşüncesine kendini fazla verirsen daha kötü olacaksın en güzeli kendine oyalanacağın birşeyler bulman..

Kızlar üzmeyin kendinizi.. Tabiki elimde değil diceksiniz çok iyi anlıyorum. Ben ayrılırsam ölürüm hastanelerde mahfolurum sanmıstım ama hiç merak etmeyin herşey geçiyor , acı hafifliyor.. Bir kere önce şunu düşünün bitmeyecek bir ilişki olsa o ip hiç kopmazdı kopan ipi bağlasanda iz kalır unutmayın. Ben ayrılığımın ilk haftası kendime inanamadım ağlamaktan ölürüm zannederken üstümden yük kalkmıs gibi hisettim. Tabii arada krizlerim kendi içimde tuttu yanlızlık,boşluk,yaşanmışlıklar... Bazen tek kalınca ağladım. İlk 15 gün en zor geçen günlerdir bu günleri anlatmaya bakın .. Hiç aramadım sormadım tüm kapılarımı kapattım. 1 ay sonunda o yalvara yakara döndü bana msj attı özlemişti üstelik o hastanelik olmustu. Çok kararsızlıklar yaşadım ama dönmedim. İyi yapmısım. 4 ay oldu. Şuan bazen özlesem bile en azından dönmedim çünkü öyle olmalıydı yeniden barışsam belki daha kötü şeyler yaşıcaktım diyebiliyorum. Ve K.K. ilaç gibi geliyor. Burdaki aşk acısı çekenlerin yazılarını okuyun ve aynı kişilerin 1 sene sonraki yazılarını inanın en kötü atlatanlar dahi unutuyor ,acıları hafifliyor.. Sıkmayın canınızı geçicek bunu bilin sadece vee bol bol dua edin. Öptüm hepinizi.... :71:

Kızlar üzmeyin kendinizi.. Tabiki elimde değil diceksiniz çok iyi anlıyorum. Ben ayrılırsam ölürüm hastanelerde mahfolurum sanmıstım ama hiç merak etmeyin herşey geçiyor , acı hafifliyor.. Bir kere önce şunu düşünün bitmeyecek bir ilişki olsa o ip hiç kopmazdı kopan ipi bağlasanda iz kalır unutmayın. Ben ayrılığımın ilk haftası kendime inanamadım ağlamaktan ölürüm zannederken üstümden yük kalkmıs gibi hisettim. Tabii arada krizlerim kendi içimde tuttu yanlızlık,boşluk,yaşanmışlıklar... Bazen tek kalınca ağladım. İlk 15 gün en zor geçen günlerdir bu günleri anlatmaya bakın .. Hiç aramadım sormadım tüm kapılarımı kapattım. 1 ay sonunda o yalvara yakara döndü bana msj attı özlemişti üstelik o hastanelik olmustu. Çok kararsızlıklar yaşadım ama dönmedim. İyi yapmısım. 4 ay oldu. Şuan bazen özlesem bile en azından dönmedim çünkü öyle olmalıydı yeniden barışsam belki daha kötü şeyler yaşıcaktım diyebiliyorum. Ve K.K. ilaç gibi geliyor. Burdaki aşk acısı çekenlerin yazılarını okuyun ve aynı kişilerin 1 sene sonraki yazılarını inanın en kötü atlatanlar dahi unutuyor ,acıları hafifliyor.. Sıkmayın canınızı geçicek bunu bilin sadece vee bol bol dua edin. Öptüm hepinizi.... :71:

çok haklısın beyaz gelincik...zaman o kadar iyi bir ilaç ki..ve k.k tabi...ben ayrılalı bir sene oldu yani terkedileli.karşımda hala dengesiz bir insan modeli var o ayrı.hem terkediyo hem hala arayıp soruyo naptığını ne istediğini kendisi bile bilmiyor.en son bir ay önce görüştk yüzyüze..askerliği bahane eediyo daha gitmedi çünkü.tekrar görüşelim dedi ama hala ses yok.ben sessizliğimi hiç bozmicam.kararlıyım.bırakalım da onlar koşsun peşimizden..

tek çare zaman vede sabretmek.erkekler ne kadar çabuk unutuyor umursamaz oluyorlar ben şaşırıp kalıyorum.biz niye bu kadar duygusalız,niye ayrıldığımızda sağlam duramıyoruz anlamış değilim.galiba genlerimizde olan bişey.canım benm seni gerçekten çok iyi anlıyorum vede tek kalmamaya çalış ne güzel arkadaşlarında varmış onlarla bol bol vakir geçir.dünyanın sonu değil,sağlam durmaktan başka çaren yok Allahtan uzaksınız hiç değilse karşılaşma olasılığınız yok.şu malum siteyede girme artık.çünkü psikolojini altüst eder.ne yapmış ne etmiş falan diye gerçi seni engellemiş ama yinede girme derim.düşünmemeye çalış başka şeylerle uğraş.o nasıl sensiz yapabiliyorsa,sende onsuz yapabilirsin.Allah unutma gücü versin sabır versin canımm.

erkekler unutmuyor ki kızlar bunu nerden çıkardınız sadece onların jetonu köşeli oldukları için yerini geç buluyor..bu süre içindede siz kendinizini toplayınca onlar bu sefer yokluğunuzu hissediyor başlıyor adım atmaya...hep bu böyledir

ara ara aklıma geliyor... ama aslında aklıma gelen o değil... yaşadığım güzel anlar... özlediğim de o anlar zaten... günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak, sevmeyi sevmek, birilerini özel görmeyi ve onun özeli olmayı sevmek... bazen düşünüyorum görüşsek konuşsak ne olur diye... ama sonuç açık... beynim ve kalbim ısrarla hiçbir şeyin özel olmayacağını söylüyor... o değişseydi bile şu an.....benim özlediğim zamanlar aslında onunla tanıştığım ilk 1-2 aylık dönemdi... o 1-2 aylık dönemi iletişimimizin diğer aylarında hiç bulamadım... aradaki tutku hiç bitmemişti oysaki diğer aylarda da... ama ben hep ilk günleri özledim... yani özlediğim o değil, o dönemlerdeki duygularım güzellikler... belki de gerçek yüzünü görmeye henüz başlamadığım dönemler için öyle özel kalmıştır o günler... ama şimdi çok daha iyiyim onsuz... boşluk var hala ama olsun... boşluk hissini de tek yaşayan ben değilim... bir sürü arkadaşım benle aynı durumda... bu süreçte çok daha güçlü olmayı öğreniyorum... biten bitti... hayat güzel... hayat birilerinin arkasından yıllarca üzülecek kadar uzun değil... gidenleri, bitirenleri ya da bitirmeye neden olacak davranışlar sergileyenleri beynimizde yüceltmek kadar haksızlık olabilir mi

Son düzenleme:
çok mutsuzum nezaman geçecek bu bilmiyorum çok acı çekiyorum hayattan nefret ettim o ise ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir kızla çıkmaya başlamış ve ben bunu tesadüfen annesinin telefonunun ekranında gördüm annesi ikisinin resmini koymuştu telefonunun ekranına benden o kadar nefret ediyor ki o kadın benden kurtulduğu için kına yakacak neredeyse. sırf onlara ilgi göstermediğim için ve bana annesi dediki ayrılmanızda bizim parmağımız var ve ben taktıysam evlensenizde sizi ayırırdım zaten dedi:( öyle iğrençler ki ve ben sırf onu görmek için istanbula gittim evlerinin önünde bekledim çünkü onunla öyle mutluyduk ki bunu hakediyor diye düşündüm gerçekten bana çok değer veriyordu çok seviyordu ve ben onun için hiç fedakarlık yapmamıştım enazından yapayım bunu dedim ama haketmiyormuş bunuda anladım beni dinlemedi bile işe gidiyordu geç kalcağım diyerek annesini aradı ve annesi gelip beni aldı öyle aptalcaydı ki yaa kendimi aptal yerine koydum diyorum sonrada diyorum ki ben çok güçlüyüm oraya kadar gittim hiç bilmediğim bir şehre ve ben yapacağımı yaptım... tabi bunlar beni teselli etmeye yetmiyor çok mutsuzum çok acı çekiyorum

Slm kızlar,
bende sevgilimden 01,01,2011 de ayrıldım .ve ondan önceki hafta biz 1 hafta konuşmamıştık maksat ben ders çıkarıcakmışım,nebilim anlamam gerekiyormuş
ama onun istediği o kadar iğrenç birşeydi ki.
çok şükür ben mutluyum şu an öle hissediyorum veya öle sanıyırum hiç ağlamadım allahım ağlatmasın
gerçekten hayırlısı değilmiş ki ayrıldık diyorum sizlerde böyle düşünün kızlar.hiçbir şey için değmez gerçekten ben bunu anladım
şu an için sadece rabbimden hayırlısını istiyorum ve beni mutlu edecek,değer verecek,ufacıkta olsa beni süprizlerle şaşırtıp mutlu edicek kişi istiyorum.ve geçde olsa çıksın karşıma ve evleneceğim insan o olsun istiyorum..

Bende ayrıldım sevdiğim insandan :((
1 haftayı gecti ama ikimizinde scu yok tek suc ailesinin kahretsin istemiyorlar birlikte olmamızı
Bana dedi ki ben seni istemeye tek gelemem degmez bana unut dedi ama yapamamm unutamam napıcaz öyle cıkmazdayız ki elim kolum baglı diyor bana offf :43::43::43::43:

erkekler unutmuyor ki kızlar bunu nerden çıkardınız sadece onların jetonu köşeli oldukları için yerini geç buluyor..bu süre içindede siz kendinizini toplayınca onlar bu sefer yokluğunuzu hissediyor başlıyor adım atmaya...hep bu böyledir
peki başka biri girerse hayatına ozaman ne olacak yani ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir kızla çıkmaya başlamışsa ne olacak yinede ararmı? aramasını ve kendine gelmesini çok istiyorum benim için bitti ama gerçekten onunda acı çekmesini istiyorum çünkü o hiç haketmedim halde ailesiyle birlikte beni çok üzdüler ve annesi bana" ayrılmanızda benim parmağım var ve ben istersem evli olsanız bile sizi ayırırdım" dedi o yüzden gerçekten çok ahımı aldılar:(:2:

peki başka biri girerse hayatına ozaman ne olacak yani ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir kızla çıkmaya başlamışsa ne olacak yinede ararmı? aramasını ve kendine gelmesini çok istiyorum benim için bitti ama gerçekten onunda acı çekmesini istiyorum çünkü o hiç haketmedim halde ailesiyle birlikte beni çok üzdüler ve annesi bana" ayrılmanızda benim parmağım var ve ben istersem evli olsanız bile sizi ayırırdım" dedi o yüzden gerçekten çok ahımı aldılar:(:2:

hımm ben senin yerinde olsam tamamen artık onu bırakırım..
zaten sevdiğini adam üzülerek söylüyorum ama başkasını bulmuş..
şöyle düşünün sizde insansınız mutlu olmaya hakkınız var bu süre içinde
benden size tavsiye bol bol dua edin..ve mutlu duyduğunu ne varsa onları yapın..
özellikle rahatlamınız için imkanınız varsa spor yapın derim yüzmeye gidebilir siniz..
o zaman çok rahatlarsınız..bunları söylemek çok kolay demeyin sakın..
benden yaşadım bu durumunuzu sevdiğim adam vardı bir zamanlar yaklaşık 3 yıl
boyunca sevdim..hep benim çabamla beraber olduk askere gitti geldi neyse..
ailem annem abalm istemiyolardı onu bende ondan kopamıyordum..
neyse işin özü onun aileside beni istemiyormuş..daha doğrusu annesi yüzüme bakıp beni
sevmeyi biliyordu ama arkadamdan konuşmayıda bilmiş..
şu an bir zamanlar seviyorum dedim adam evli hemde akraba evliliği akrabasıa benim
tandığım kızdı konuşmazlığımız vardı aramızda iyiydi..
şu an evli ve sanırım hamileymiş..ama inan çok dua ettim ALLAHIM onu unutuyım diye
ki unuttum..ve hayatıma işte bu diyebeleceğim adam girdi iyi kide onun la olmamış diyorum..
aşkı sevgiyi onda gördüm gerçi şu an bu kişiylede ayrıldım bazı sebeplerden
ama aşk sevhi mutluluk değer verme hepsini onda gördüm
ALLAH elbet gönlünüze göre vericektir.yeter ki sabredin ve bol bol dua edin..

iyi aksamlar kizlar,

bende sorunumu paylasmak istiyorum sizinle, yardimci olun ltfn..
Benim 3 hafta iliskim oldu, hersey iyi gidiyordu birden ilgisiz olmaya basladi, bende bu sefer surekli ustune gittim (daha kotu oldu) bu sefer dedim ki sen tanidigim gibi degilmissin o da alindi o kadar sabirliydi ki birden patladi dedi ki en iyisi seninle biraz konusmamak çunku sikildim ve gidis o gidis simdi bi haftadir konusmuyoruz 3 sefer msj yolladim ona, cvp vermedi en sonunda yine guzel dile sordum bittiyse açik açik soyle diye madem ki o kadar durust birisin..Yine cvp yok, ve buna ragmen beni hala faceten silmiyor, bende inadina silmiyorum sonuçta kendisi yapiyor yapicagini..
2 gun sonra dogum gunu ve ne yapicagimi bilmiyorum yollasam bi turlu yollamasam bi turlu :(
Ama hep derler yaa kaçan kovalanir diye, yilbasinda da kendisi kutlamadi bende ayni sekilde..
Artik birsey yapmiyacagim, çunku eminim ki bitti ama niye o zaman hala beni facete tutuyor, eskiden uzuntulu seyler paylasirdim simdi onu da yapmiyorum..
Siz ne dusunuyorsunuz?

iyi aksamlar kizlar,

bende sorunumu paylasmak istiyorum sizinle, yardimci olun ltfn..
Benim 3 hafta iliskim oldu, hersey iyi gidiyordu birden ilgisiz olmaya basladi, bende bu sefer surekli ustune gittim (daha kotu oldu) bu sefer dedim ki sen tanidigim gibi degilmissin o da alindi o kadar sabirliydi ki birden patladi dedi ki en iyisi seninle biraz konusmamak çunku sikildim ve gidis o gidis simdi bi haftadir konusmuyoruz 3 sefer msj yolladim ona, cvp vermedi en sonunda yine guzel dile sordum bittiyse açik açik soyle diye madem ki o kadar durust birisin..Yine cvp yok, ve buna ragmen beni hala faceten silmiyor, bende inadina silmiyorum sonuçta kendisi yapiyor yapicagini..
2 gun sonra dogum gunu ve ne yapicagimi bilmiyorum yollasam bi turlu yollamasam bi turlu :(
Ama hep derler yaa kaçan kovalanir diye, yilbasinda da kendisi kutlamadi bende ayni sekilde..
Artik birsey yapmiyacagim, çunku eminim ki bitti ama niye o zaman hala beni facete tutuyor, eskiden uzuntulu seyler paylasirdim simdi onu da yapmiyorum..
Siz ne dusunuyorsunuz?

ilgisizleşmesinin tek sebebi bence başka birisini bulması ya da seni sevmemiş olması.çocuk o kadar aramalarına cevap vermemişse demekki içinde bitirmiş.bence faceden de sil.hiç olmazsa gözün görmesinn,daha fazla üzülme.doğum gününü falanda kutlama derim mesajlarına cevap vermiyormuş hiç değilse gözün telefonda olmaz.şanslıymışsın ki kısa sürede gerçek yüzünü göstermiş.bence onun için parmağını oynatmaya bile değmez.

Selam Arkadaşlar

ne yazıkkı aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım bende tam nişanlanmak üzereyken ayrıldım
inanılmaz ağır bir depresyon yaşıyorum ne yapacağımı nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum :((
bana yardım etmek isteyen var mı ???:25:

onunla çok mutsuzum beni çok yoruyor çok üzüyor ama bitiremıyorum oda bıtırmıyor onla olmak çok zorr ne yapıcam bılmıyorumm.artık onun olmayacağını düşünmek çok kötü.bıtmelı sağlığım ve akli dengem bozulacak çünkü..

Selam Arkadaşlar

ne yazıkkı aynı kaderi paylaşıyoruz sanırım bende tam nişanlanmak üzereyken ayrıldım
inanılmaz ağır bir depresyon yaşıyorum ne yapacağımı nasıl üstesinden geleceğimi bilemiyorum :((

nişanlanmak üzereyken mi? neden canım noldu da?

Biz de dün ayrıldık, üstelik de çözülmesi mümkün değildi. Ama daha 1 gün olmadan seni çok seviyorum diye mesaj attı. :63: Affdecek miyim? Hayır tabii ki, sürünsün. :47:

Selam Arkadaşlar

Anlatmak ister misin?
Neden ayrıldınız ne oldu?
Kesib bir bitiş mi?

Biz de dün ayrıldık, üstelik de çözülmesi mümkün değildi. Ama daha 1 gün olmadan seni çok seviyorum diye mesaj attı. :63: Affdecek miyim? Hayır tabii ki, sürünsün. :47:

Sadece belli bir süre süründürme mi yoksa kararın bu mu?

Back