Sadece belli bir süre süründürme mi yoksa kararın bu mu?
Gerçekten çok seviyorum ama gururum çok kırıldı. Gururumu ezip geçebilecek olsaydım belki affedebilirdim. Dediği son sözler hala kulağımda çınlıyor. Büyük konuşmayayım ama muhtemelen bir araya gelmeyeceğiz bir daha.
Ne dedi ki?
Bazı şeyler insanın canını bu kadar acıtınca sonra dönüşü olsa da sevgiye söz dinletemeyip devamı daha kötü oluyor.
Biliyorum hem de iyi biliyorum severken onsuz olmak ne kadar zor.
Ama şu zaman yok mu tamamen geçirmese de çok şeye merhem oluyor inan bana..
En son o akşam MSN'de bitirdik zaten. Kendisi 28 yaşında ben 21, o her anlamda evliliğe hazır ama benim zamana ihtiyacım var ve evlilikten korkmam da cabası. Sorun buydu ve konuşurken bana seninle şimdi devam etsek 1 yıl sonra biri çıksa benim karşıma ben seni o zaman darmadağın edip daha çok üzmekten korkuyorum, en iyisi şimdi daha az üzülmek dedi. Ben de bu sözüne kadar mücadele etmeyi sürdürdüm ama bu söz her şeyi bitirdi, gururumu ezdi geçti, kalbimi de darmadağın etti. 3. bir kişiden bahsederek nasıl örnek verebilir öyle bir durumda ki benim de bir zaman sonra karşıma biri çıkma ihtimali var ama benim aklımın ucundan bile geçmemişti böyle bir şey...
Ertesi gün işte seni çok seviyorum diye mesaj çekti ama ben cevap yazmadım. Çünkü gururum izin vermedi, gerçekten çok kırıldım ve onu affedebileceğimden de emin değilim onu her ne kadar çok sevsem de. Hem de ona söylemiştim ben ağızdan çıkana çok daha fazla kırılırım bu yüzden sözlerime konuşurken dikkat ederim sen de dikkat et diye ama işte... Bir de ben kolay kolay bitti demem, bitti dersem de gerçekten bitmiştir, geri dönüşü yok, gerçekten de öyle oldu şimdiye kadar hep, o ben de böyle biriyim demişti ama önceki gün öyle yapıp ertesi gün mesaj atması biraz da bu yüzden sinirimi bozdu. Kısa bir süre çıkmıştık ama birbirimize çok alıştık, gerçekten onsuzluk zor resmen sinirli biri oldum, ailem de tepki gösteriyor, rahatsız oluyorlar haliyle. Dün ablam sen bu çocuğu gerçekten sevmiştin sanırım dedi, cevap veremedim boğazıma takıldı sözler...Hayırlısı, ne diyeyim...
Kusura bakma uzun oldu biraz.
Senin de sanırım buna benzer bir tecrüben oldu, konunu gördüm de. Yukarıdaki cümleyle tam olarak nasıl bir bağlantısı var yaşadığın ilişkinin? :26:
anlayışsız erkek modeli o kadar zor ki ..
Sen 21 yaşındasın onun 7 yıl önceki hali acaba o zamanlar beyefendi evliliğe nasıl bakıyordu?
ne demekmiş başka bir kişi? İnsan aşıkken başkası çıksa karşısına nasıl bakar aşık değilse yanında ne işi var.
Sana değer veriyorki çok büyük konuşmasına rağmen geri dönüp seni arayabiliyor ama işte telafi etmiyor bu her şeyi. O kırıllıklarımız yok mu zamanla o kadar acıtıyor ki ..
Aylar geçti benim, bizim üstümüzden artık bitsin istiyorum her şey ..
Kolay olmuyor cidden olmuyor ama bazen inceldiği yerden kopması gerekiyor yoksa daha çok acıyor inan bana .
Bize gelince çok uğraştım son zamana kadar elimden geleni yaptım ama olmadı.
Ona da kızmak istemiyorum artık..
HAyırlısı buymuş demek ki umarım çok mutlu olur.
Sevgilimden ayrıldım çok yanlızım onu görünce içim geçiyor ama onu affetmiyecemçok haksızlık yaptı..
Çok teşekkürler cevabın için.
Ben o mesajına 2 gün sonra cevap yazdım en sonunda ve öyle konuşmaya başladık. Ben ona evlenmek istediğimi söylüyorum ama kesin bir zaman veremiyorum diye benim evlenmek niyetinde olmadığımı sanmış. Bir de birkaç kız arkadaşına da sormuş, onlar da benim için "Seninle evlenmeyi düşünmüyor olabilir ama sen iyi biri olduğun için seni kaybetmek istemiyor." demişler, bu da tuz biber olmuş, onlara neyse artık.O cümlesinin de hesabını sordum zaten, sıradan bir misaldi sadece falan dedi. Barıştık sonrasında, şuan gayet iyiyiz, her şey yolunda ama tabii ki hesabı sorulacak her şeyin, hem de gıkı bile çıkmayacak. Bu hafta bir buluşalım da.
Senin için çok üzüldüm ve aslında seni gayet iyi anlaabiliyorum. Benim de önceden bir ilişkimin başında bir sorun yaşanmıştı aynen böyle, o zaman bırakamamıştı beni çok sevdiği gerekçesiyle ama 6 ay sonra ben o kadar sevdikten sonra aynı sebebi öne sürüp gözünü bile kırpmadan ayrılalım deyip gitmişti ve bir daha da halimi hatrımı bile sormamıştı.Açıkçası şuanda da aynı şeyin yaşanmasından korkmuyor değilim ama o zamanki benle şu zaman ki ben de aynı değilim, onu da biliyorum. Senin için bundan sonra inşallah her şey çok güzel olur, sıkma canın, hayırlısını ile her şeyin.
Ne oldu, sebep nedir? Geçici bir ayrılık mı yoksa kesin bitti mi? :26:
Çok sevindim sorunu halledebilmenize.
Bazen gergin anlarda yaşanan olaylar yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor böyle durumlarda anlayış gösterip sonradan acısını çıkarmak en iyisi diye düşünüyorum.
Umarım hep böyle olursunuzz. :)Çok teşekkürler.Şuanda o da ben de gayet mutluyuz çok şükür, her şey yolunda, bakalım hayırlısı.
Birlikteliğimizin beyefendi tarafından anlamsız şekilde( aşkım,canım,birtanemli geçen günün güzel günün ardından )bitirildiği günün üzerinden 15 gün,beni arayacağını söylediği günün üstünden ise 4 gün gecti.Uykusuz gecenin orta yerinde sıraladığım mesajların;"eğer bir parça değerim varsa arayıp bana herşeyi anlatırsın"deyişimin üstünden de 3 gün.Hala ses seda yok.İçimdeki merak ona duyduğum öfkeyle,hala butun bu olanları kabullenememle karışmış durumda.Düğüm düğüm olmus bir yün yumağı gibiyim.Düğümlerimi açmaya çalıştıkça daha da karışıyorum.Sevdiğim hiç kimseyi kolay unutamadım çünkü kolay sevemedim hiç kimseyi hiç bir zaman.Fakat yaş ilerledikçe eskisi kadar gücü de kalmıyor insanın yeni heyecanlara dalmaya.Hala onu severken kalbimin buna izin vereceğini de sanmıyorum.Gönlüm buz gibi,yaralı,acıyor her yanı.Bütün gün kendimi yormak için ne gerekiyorsa yapıyorum.Düşünmemek için,hayatıma devam edebilmek için ama gece yastığa başımı koyduğumda ise beynimin her tarafına vuruyor bana yaşattığı bı ızdırab.Uykuya dalana kadar binlerce soru dolanıyor hücrelerimde.Cevap verecek kişinin ise umrunda bile değilim.
Bu forumda aşk acısı çekenlerin yazılarını okuyorum.Okudukca üzüntüm artıyor aslında.Geri döner diyorlar erkekler çünkü onların jetonları köşeli.Biz acımızı yaşayıp onları unutunca geri dönerler.İş işten geçtikten sonra..bitmeyecek yani acı çektirmeleri.Hangi hakla?"sen beni sevmeye ve ağlamaya devam et.Ben o sırada seni umursamayıp karar vermeye çalışayım.İki üç dudak daha öpüp seni özleyip özlemediğime karar verdiğimde seni seçmişsem ararım oldu mu bebek?sonra sen zaten aşkımdan ölüp beni unutamamış şekilde beklerken uğrarım hayatına,bende dökerim belki gözyaşı,iki üç etkileyici beylik lafına kanmayacak kadın yoktur zaten nasılsa bir iki naz evresinden sonra affedersin beni"diyor bir çok erkek gibi o zaman.
Bütün erkekleri aldatan,onlara yalan söyleyen,duygularını hiçe sayan,daldan dala atlayan kadınları kutlamak istiyorum tüm kalbimle.Bu kadınlar erkeklerin gercek yüzünü görebilen ve hak ettikleri şekilde davranan akıllı hemcinslerimiz.Hepsine avazım cıktıgı kadar bağırıp HELAL OLSUN SİZLERE! demek istiyorum
Merhaba arkadaşlar uzun süredir okuyorum burda yazanları bende paylaşmak istedim başımdan geçeni; bende sevgilimden ayrıldımüniversiteden sınıf arkadaşım dı üniversite döneminde çok görüşemedik ama okullarımız bittikten sonra sevgili olduk farklı şehirlerde yaşıyorduk ben okulum bitince uzaman olarak göreve başladım o hala iş bulamadı ailesine ait işletmede çalışıyordu geçiçi olarak, çok mutlu olduğumuzu düşünüyordum o sürekli yanıma gelirdi 1 günlük bile olsa,arada tartışmalar yaşardık uzaklık problemdi ama bir şekilde tolere edebiliyorduk birgün basit olduğunu düşündüğüm kavgadan sonra çok fazla gerildik uğraştım yumuşatmaya o da çabaladı ama olmadı çok kırgınmış kızgınmış bana konu çok basitti ama o hep eski yaptıklarımı biriktirmiş o zaman gündeme getirdi üstelik 7 gün sonra ameliyat olacaktım bildiği halde çok altan almadı kırgınım kızgınım diye ameliyat oldum gelmedi aradı sadece sürekli aradı hep mesafeli davrandı eskisi gibi (hayatım sevgilim ...) cümleler kurmadı telefonda,hala hazmetmeye çalışıyormuş benim yaptıklarımı onu çok kırmışım bende sürekli neden gelmediğini sorguladım gelicem işlerim var dedi işeri var biliyorum ama gelebilirdi neysee yazdıkça yazasım geliyor bu süreç 17 gün sürdü sonunda dediki ben artık böle olucam öylesine bi sevgili gibi istersen hayatında olurum yoksa ben çok yorgunum dedi bitsin demedi bende demedim canın saolsun dedim msn de görüntülü konuşuyorduk kapatamadı bende kapatamadım sonra bi şekilde kapattık ve bitti ben hala çok seviyorum oda seviyor biliyorum arkadaşıma söylemiş ama çok kırgın çok kızgınmış yorulmuş paylaşmak istedim belki biraz rahatlarım diye size geri döner mi ???
Ben de gelmesi konusunda çok ısrar etmiştim.Başının etini yemiştim.Özlemeye dayanamıyorum 1 gün bile olsa çık gel demiştim.Geldi;"bana aşıkmıssın gibi davranmıyorsun,soğuk davrandın bana,aklım karışık"dedi gitti,gidiş o gidişşşşşşşşş.Bir şeyleri zorla yaptıracaksak,beyefendiler inada bindireceklerse ohhh ne ala...yok gelecektim yok yapacaktım yok diyecektim..hikaye hepsi..siz ameliyattayken ölseydiniz ne olacaktı acaba? -cek'ler -cak'lar işe yarayacak mıydı?maval okumasınlar ya insana.aynı şeyi biz yapsak yüzümüze bakmazlar.Bize gelince ama aşkım,ama tatlım..alışmışlar iki tatlı sözle kandırmaya kadın milletini.
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama
kullanıcı profılımde sayfa onume cıkınca paylasmak ıstedım
bu topıkte cok yazdım agladım cok sey paylastım,paylastık senelr oldu resmen
ve ben pazartesı aksamı sözlenıyorum
hemde burda topıgın baısndna berı buraya sevgımı öfkemı kınımı sevıncımı uzuntumu herseyımı nalattıgım kısıyle
cok seyler yasadık atlattık ayrılıkların en kotu olanını yasadık ama Allah bızı yıne bır araya getrdı
ıns bı yastıkta yaslanınca son bulur
onu sevmekten hıc vaz gcememısım aslında
ıns hepınız ıcın hepımız ıcın en hayrlısı nasıp olsun
hıc uzulmeyın
eger nasıpse allah onumuze sunuyo
sadece vakıt saat gerekıo
vaktı saatı geldımı ne bı kımse ne bı bıse engel olamıyomus
cok dua edın
hersey gonlunuze gore olsun
yazıp yazmamak konusunda kararsızdım ama
kullanıcı profılımde sayfa onume cıkınca paylasmak ıstedım
bu topıkte cok yazdım agladım cok sey paylastım,paylastık senelr oldu resmen
ve ben pazartesı aksamı sözlenıyorum
hemde burda topıgın baısndna berı buraya sevgımı öfkemı kınımı sevıncımı uzuntumu herseyımı nalattıgım kısıyle
cok seyler yasadık atlattık ayrılıkların en kotu olanını yasadık ama Allah bızı yıne bır araya getrdı
ıns bı yastıkta yaslanınca son bulur
onu sevmekten hıc vaz gcememısım aslında
ıns hepınız ıcın hepımız ıcın en hayrlısı nasıp olsun
hıc uzulmeyın
eger nasıpse allah onumuze sunuyo
sadece vakıt saat gerekıo
vaktı saatı geldımı ne bı kımse ne bı bıse engel olamıyomus
cok dua edın
hersey gonlunuze gore olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?