Eğer kendini biraz olsun daha iyi hissedebildiysen inan çok mutlu oldum. Gerçekten çok zor bir dönem, yaşamayan bilmez. Ben bütün erkeklerin bir şekilde geri döneceklerine inanıyorum. Sen erkek arkadaşına tonla katkıda bulunmuşsun, bunu mutlaka arayacaktır, çünkü bu sadece sende bulabildiği şeyler. Ben de benzer şeyler yaşadım. Kendine güvensiz bir adamla birlikteydim, tıpkı bir vampir gibi (duygusal vampirler de var) benim yaşama sevincimi, özgüvenimi çekti aldı ve şu an ayrıyız. Ama dönüp dolaşıp yine sana gelecek erkek arkadaşın, çünkü senden ayrı kaldığında aslında şu anki güveninin sadece bir ilüzyon olduğunu, aslında sadece seninleyken var olabildiğini anlayacak. Bunu hatırlat kendine, ayrıca şunu düşün, sen o yokken de vardın, ondan sonra da var olacaksın. Bundan sonrasını o düşünsün, mutlaka yaptığı hatayı anlayacak, bunu bil ve yoluna devam et canım benim. Kendi hayatına odaklan, kendin için bir şeyler yap, onu düşünerek yaşama. Zor ama başarabiliriz bunu çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz
Erkekler inan çocuk gibi, sadece kendilerini güçlü zannediyorlar. Şu an çektiğin acının bin katını gün gelecek o çekecek zaten. Yani her iki taraf da mutlaka acı çekiyor ama sadece zamanlamaları farklı. İnşallah senin erkek arkadaşın da benimki de bunu farkedip düzeltmek istediğinde çok geç kalmış olmazlar. Sevgiler...