Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

qiz3mm,
exclusive,
Size hak vermemek elde değil.Ben O'nun sigarasına,arkadaşlarına karışmadım facebook,msn şifrelerini vermek istedi,reddettim.Olduğu gibi kabul ettim ama olmadı gözünde hiç değerim yokmuş..Değmedi..

Bu konuda aynı şeyleri yaşamış sayılyoruz bende dün ayrıldım bu sebebten 4 yıllık çıktığına geri dönmüş ve bana amcamlarla alışverise gidicez sonrda düğün için hazırlık yapıcaz dien bi insan bizim sürekli gittiğimiz kafede bi kızla oturduğu hbrini alıyorum yanına gidip konuştuğumda bu benim kız arkadaşım die bilcek seviyeye gelmiş ve kıza bende kız arkadaşıyım dediğimde BİLİYORUM die bi cvp aldımmm... Dün gördüm ve bitti 10.10.10 bitiş tarihimiz onlarında başlangıcı oldu... Açıklamasıda o benim 4 yıllık sevgilimm.. :S herşey bu kadar basıtmiş demekki dedim kendi içimden ama ona karşı hiç ağlamadım ama evde kendimi harap ettim.. Benim yaptıklarım hakkımı nsıl öder bilmiyorum. Onada söledim hakkımı sana helal etmiyorum öbür tarafta istesin hakkını bakalımm... Onun için yapmadığım hiç bişey yok demekki değer vermiyceksin değerli olcaksın.. :D

Bu gerzekler hep eskilere dönüş yapıyorlar. Demek ki bizler malesef vaktiyle başkasına gönlünü fena halde kaptırmış erkeklere denk gelmişiz. O kadar onur kırıcı bir durum ki. Gerçi benimki eskiye mi döndü bilmiyorum, hiç belli değil o durum. Ama sizi çok iyi anlıyorum. Allah kimseye göstermesin. mafoldumben Bir daha da hiçbirimize yaşatmasın bu acıyı.
Geçmişte birini çok sevmiş olan erkek hala onunla bir şeyler yaşamak istiyorsa, hangi durumda olursa olsun en ufak bir kıvılcımda sizi bırakıp ona gidebiliyor. Örneğin beni çok sevmiş bir erkek vardı, 1 yıldan uzun süredir sevgilisi olduğu halde ve benim yüzümü de 1 yılı aşkın bir süredir görmemesine rağmen beni istediğini, beni bekleyeceğini söylemişti.
Bu beraber olduğu insana yaptığı büyük bir şerefsizlik. Ama yapıyorlar işte. Unutamayınca karşısına hangi kız çıksa boş... :delphin:

Bu konularda genelde herkez aynı şeyleri yaşıyo.. Ben sevgilimin sülasini tanıyodum desem yeridir onlarda beni tanıyodu ailesi beni çok istiyodu ve hala bana kızımsın gelinizmizsin diolar o kızı hiç istemiyolar , sevmiyolar bile çünkü kız sadece alışkanlık onda bi nevi beklentilerini karşılıyo ve ailesi öle bi kızı istemiyolar.. Oda hem beni çok seviyodu hem kaybetmek istemedi ama yakalanmaktan kaçamadı. Ve kızın yanında hiç bişey diyemedi.. Abisiyle şimdi iddaya girdik :D çok pişman emin olmuş sana geri döncek 2 hafta içinde dönmezse bana yemek ısmarlıycak dönerse abisine ısmarlıycam.. Çünkü 1 yıldır yaşadığımız şeyleri abisine anlatan bi insan annesi bile demiş aslıyı çok seviyordu nasıl böle biişey yaptı anlamıyorum demiş.. Bazen bu erkekler çok dengesiz olabiliyo işte.. :) hihoyyyt :dilcikar:

Bu konularda genelde herkez aynı şeyleri yaşıyo.. Ben sevgilimin sülasini tanıyodum desem yeridir onlarda beni tanıyodu ailesi beni çok istiyodu ve hala bana kızımsın gelinizmizsin diolar o kızı hiç istemiyolar , sevmiyolar bile çünkü kız sadece alışkanlık onda bi nevi beklentilerini karşılıyo ve ailesi öle bi kızı istemiyolar.. Oda hem beni çok seviyodu hem kaybetmek istemedi ama yakalanmaktan kaçamadı. Ve kızın yanında hiç bişey diyemedi.. Abisiyle şimdi iddaya girdik :D çok pişman emin olmuş sana geri döncek 2 hafta içinde dönmezse bana yemek ısmarlıycak dönerse abisine ısmarlıycam.. Çünkü 1 yıldır yaşadığımız şeyleri abisine anlatan bi insan annesi bile demiş aslıyı çok seviyordu nasıl böle biişey yaptı anlamıyorum demiş.. Bazen bu erkekler çok dengesiz olabiliyo işte.. :) hihoyyyt :dilcikar:

peki dönerse kabul edecek misin?

Ya seni çok seven insan nasıl başka bir kıza gitsin? Var mı böyle bir şey?
Geri dönse nolur böyle bir adam...
Neysee... Herkesin kendi inancı ve tercihi. :kahve:

dengesizlik var ama buna dengesizlik denmez bence kusura bakmayın ama
iki yüzlülük döneklik denir...sizi hem seviyor sevdiğini söylüyor.
hemde başka kıza gidiyor bi nevi beklentilerini karşılamak için
oldu başka isteği var mı
seven erkek böyle yapmaz canım önce o erkek ne istediğini bilsin
ondan sonra adımını atsın...

kızlar hepinizin yaşadıkları aynı sezenin dediği gibi hep aynı hikaye yalnız kişiler başka.erkekler kendinden emin kızlardan vazgeçemezler ne kadar dik durursanız okadar çok hayran bırakırsınız kısa süreli ayrılıklar olur uzun ilişkilerde kafalar karışır bazen.gerçekten sevildiğinize inanıyorsanız uzun emekler verdiğiniz bi ilişkiyse yaşadığınız.geri gelir emin olun gelir.amaaaaaaa sakın gözüne gözükmeyin sır olun kaybolun ortadan ortak arkadaşları dahi çıkarın aradan sakın ola aramayın merakından çatlar heleki sevginizden eminse havalara girecektir bi süre ama onu suskunluğunuzla vurun ağlamayın bilmesin(kendi kendinizle başbaşayken ağlayabilirsiniz) bu işin reçetesi budur kızlar inanın bana :1:

kızlar hepinizin yaşadıkları aynı sezenin dediği gibi hep aynı hikaye yalnız kişiler başka.erkekler kendinden emin kızlardan vazgeçemezler ne kadar dik durursanız okadar çok hayran bırakırsınız kısa süreli ayrılıklar olur uzun ilişkilerde kafalar karışır bazen.gerçekten sevildiğinize inanıyorsanız uzun emekler verdiğiniz bi ilişkiyse yaşadığınız.geri gelir emin olun gelir.amaaaaaaa sakın gözüne gözükmeyin sır olun kaybolun ortadan ortak arkadaşları dahi çıkarın aradan sakın ola aramayın merakından çatlar heleki sevginizden eminse havalara girecektir bi süre ama onu suskunluğunuzla vurun ağlamayın bilmesin(kendi kendinizle başbaşayken ağlayabilirsiniz) bu işin reçetesi budur kızlar inanın bana :1:

İşte bu kadar. vereliniortak vereliniortak vereliniortak

peki dönerse kabul edecek misin?

Yaa aslında bana ve kalbime sorarsanız dönmek istemem ama ailesi çok baskı yapıyo pişman olmuş diye o anki ruh halime bağlı.. Çok seviyorum ama hala daha kaldıramıyorum.. Kaldıramam die düşünüyorum..biraz zmana ihtiyacım var onunla alakalı... Ben sevgime yeteri kadar sahip çıktım sıra onda.. Bakalım ne kadar bekliycek... Severse bekler ama sevgisine sahip çıkmazsa zaten sevmemiştir.. bakıcaz gürücez.. :Dhihoyyyt

Ya seni çok seven insan nasıl başka bir kıza gitsin? Var mı böyle bir şey?
Geri dönse nolur böyle bir adam...
Neysee... Herkesin kendi inancı ve tercihi. :kahve:

Bu sölediğine sonuna kadar katılıyorum.. Abisine bende söledim Seven insan her şekilde bekler... 1 ay 2 ay 3 ay bırak senelerce sabreder.. İhtiyaç nedirki...? cokacimcoook

Yaa aslında bana ve kalbime sorarsanız dönmek istemem ama ailesi çok baskı yapıyo pişman olmuş diye o anki ruh halime bağlı.. Çok seviyorum ama hala daha kaldıramıyorum.. Kaldıramam die düşünüyorum..biraz zmana ihtiyacım var onunla alakalı... Ben sevgime yeteri kadar sahip çıktım sıra onda.. Bakalım ne kadar bekliycek... Severse bekler ama sevgisine sahip çıkmazsa zaten sevmemiştir.. bakıcaz gürücez.. :Dhihoyyyt

Ailesi biz böyle kızı nerden buluruz bir daha diye düşündüğünden baskı yapıyordur.
Sen bir de kendi ailene sor bakalım, öyle biriyle beraber olmanı isteyecekler mi.?
Ya da sen onların kızı olsaydın, sana kendi oğulları gibi biriyle olman için baskı yaparlar mıydı? Eğer tek düşündükleri kendi oğullarının iyiliğiyse çok yazık.

Bu konuda aynı şeyleri yaşamış sayılyoruz bende dün ayrıldım bu sebebten 4 yıllık çıktığına geri dönmüş ve bana amcamlarla alışverise gidicez sonrda düğün için hazırlık yapıcaz dien bi insan bizim sürekli gittiğimiz kafede bi kızla oturduğu hbrini alıyorum yanına gidip konuştuğumda bu benim kız arkadaşım die bilcek seviyeye gelmiş ve kıza bende kız arkadaşıyım dediğimde BİLİYORUM die bi cvp aldımmm... Dün gördüm ve bitti 10.10.10 bitiş tarihimiz onlarında başlangıcı oldu... Açıklamasıda o benim 4 yıllık sevgilimm.. :S herşey bu kadar basıtmiş demekki dedim kendi içimden ama ona karşı hiç ağlamadım ama evde kendimi harap ettim.. Benim yaptıklarım hakkımı nsıl öder bilmiyorum. Onada söledim hakkımı sana helal etmiyorum öbür tarafta istesin hakkını bakalımm... Onun için yapmadığım hiç bişey yok demekki değer vermiyceksin değerli olcaksın.. :D

canım senin yüzüne baka baka bu benim kız arkadaşım diyecek pişkin pişkin ve sen onu gelirse kabul edeceksin o anı nasıl unutabilirsin onurunu grurunu düşün tamam sevgin vardır içinde onu tüketemediğin için acı da çekebililirsin ama inan o sevgi bile değil hissettiğin öyle biri çıkarki karşına ben sevmişim mi be dersin.bence sakın kabul etme ailesi istiyomuş yok ya feriştahı istesin ne çıkar sen üzüldükten incildikten sonra.ve son tavsiyem ailesiylede görüşme unutma onlar el tercih yapmak gerektiğinde tabiki oğullarını tercih edecekler onun mutluluğunu düşünecekler senin değil unutma

Ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili ...
Özlüyorum her şeyini ..
Sesini .. Özledim demesini ..
Kokusunu ..
Bakışlarını ..
Her şeyini ..
Ben çok özledim onu :(
Mutsuzumm
Çook mutsuzummm

OOooo öle zırlarsanız tabiki mutsuz olursunuz sende arkadasım ne öle özledim yok sesi yok bakısı ben sevgiliyken bile bu kadar edebiyat parçalamadım =) Bende ayrıldım tamam üsülür her insan ama geçicek sonucta yani boşu boşuna bu kadar hırpalamayın kendinizi.. Bugünden itibaren bi söz verin kendinize beyninini ona kapatın olmuyor demeyin oluyo sadece biraz zorlucaksınız.. Aklınıza gelip tam duygusallastığınız an baska bişeye cekin dikkatinizi.. Ne yaptığınız önemli değil kalkın gezinin boş boş yürüyün bağıra bağıra sarkı söleyin veya dinleyin tabi onu hatırlatan değil :D:D Geçicek diyin ve umut bağlamayın artık gelmeyecen bidaha olmayacak unutucam ve daha iyisi cıkıcak karsıma diyin kendinize sürekli bunu tekrarlayın .. Umarım cabuk unuturuzz yeni aşklara geçmek uzun sürmez öpüldünüz...

OOooo öle zırlarsanız tabiki mutsuz olursunuz sende arkadasım ne öle özledim yok sesi yok bakısı ben sevgiliyken bile bu kadar edebiyat parçalamadım =) Bende ayrıldım tamam üsülür her insan ama geçicek sonucta yani boşu boşuna bu kadar hırpalamayın kendinizi.. Bugünden itibaren bi söz verin kendinize beyninini ona kapatın olmuyor demeyin oluyo sadece biraz zorlucaksınız.. Aklınıza gelip tam duygusallastığınız an baska bişeye cekin dikkatinizi.. Ne yaptığınız önemli değil kalkın gezinin boş boş yürüyün bağıra bağıra sarkı söleyin veya dinleyin tabi onu hatırlatan değil :D:D Geçicek diyin ve umut bağlamayın artık gelmeyecen bidaha olmayacak unutucam ve daha iyisi cıkıcak karsıma diyin kendinize sürekli bunu tekrarlayın .. Umarım cabuk unuturuzz yeni aşklara geçmek uzun sürmez öpüldünüz...

Uuuuuwww Sinem süpersin. :lepi: Büyük gelişme olmuş kısa sürede. Tam mantıklı ve aklı başında bir kıza yaraşır davranış. Tebrikler. olumunekankayizsmile Güçlü olmak zorundayız.

Aynen kızlar bende son zamanlarda düşünüyorumda olmıycak yaa bencede bi laf vardır biraz ters gelebilr ama çok bence aynı suyla 2 kere abdest alınmaz... Yaşanan yaşanmıştır.. Sevse zaten seni bırakıp ona gitmez senide terketmezdi... :) Bu forumdaki yorumları okuyunca mutlu oluyorum rahatlıyorum.. :) bayanssulusmile kaydirigubbakcemile5

1 ay önce terk edilmiş hala acı çeken biri olarakk bende üye olıyım buraya en iisi...senağlama

Back