Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Biz mantıklı insanlarız ve biliyoruz ki ''Ölümdür tek başına yaşanan aşk iki kişiliktir'' madem onlar bu aşkı yaşamıyor biz de kendimizi toplayacağız, evet yeri gelecek özleyeceğiz yeri gelecek çok isteyeceğiz ama unutacağız .. neden yapamayalım ki değil mi?

evet canım unutlmuyor ama ne olursa olsun sadece zamanla onsuz yaşamaya alışıyorsun...
yaran zamanla acını hafifletiyor o yüzden onsuzluğa alışmık gibi geliyor....

ben de çok üzülüyodum saolsun yaptıklarıyla bi anda kendinden soğuttu, iyi olmuş ayrılmamız...

ben soğuyamıorum ki bi uzak dawranıosa sonra bi ümit dolu sözler bişiler hem bni kaybetmek istemio hamde öok yakınımda olmamı istemio nedir bu ikilem?

üff bea aşkk sen ne biçim bişesinn acı veriyosun acıdan sonra özlem ve bizler ne güçlüyüz ki atlatıcazzz herberaber...

atlatıcaz evet ama en az zararla atlatabilsek keşke...hiç etkilenmesek hiç var olmamışlar gibi devam etsek yine..

saçma değil canım onların arkasından üzülsekte acıda çeksek unutamıyoruz aksine unutmakta istemiyoruz...sonuçta çektiğimiz üzüntü sevdiğimiz adamın üzüntüsü bu duygu bile ne kadar canımızı yaksada biz yine kopamıyoruz.............

Bazen çok kızıyorum çok fazla .. Kırgınım ona ... Ama bir taraftan deli gibi özlüyor ve seviyorum ... Hem de hiç üzülmesini istemiyorum beni ne kadar üzse de ...

aynen öle ortak arkadaşımdan duyuyorum mailler atmış bana daha önce mail atmıştım cvp bekliyorum diye bundan sonra olucaksa senin çabalarınla oluca dedim hadi mail kutun bozuk telefon denen bir şey var mı dimi ulaşsana bana ordan deli olcam bende kendimi tutuyorum hiç bir şey yapmamaya çalışıyorum ta ki o bana elbet ulaşır..........

Anladım, her gerçek, bir yalan gizler,Beni aldatıyor dağlar, denizler.
Meçhul bir zamana karıştı izler.Saati, dakikayı, anı kaybettim...
Beni benden, kendi benliğim çaldı,Gölgem uzadıkça, boyum kısaldı.
Ellerim bomboş bir roman kaldı.İçimdeki kahramanı kaybettim :delphin:mafoldumben(b.s.erdoğan)

Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutmam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir....

bende yeni ayrıldım çarsamba akşamı beni umutmaya bak dedi bende denerim dedim...denemeye çalışıyorum ama çok zor...ama salında istemiyorumda artık onu çünkü birlikteykende mutlu değiliz birbirmize huzur vermiyoruz bir ortak noktada buluşamıyoruz...o yüzden bitmesi iyi oldu diyorum bazen ama bu o kadar da kolay olmuyor arada bir birimize acı dolu mesajlar atıyoruz biliyorum o da acı çekiyor ...senin yüzünden 3 gündür bir türlü ateşim düşmüyor doktora gittim kendini neden bu kadar yıprattın dedi falan gibi mesajlar ....bunları duydukça hem vicdan azabı çekiyorum hemde bunu o istedi unutmamı istiyorsa unuturum diyorum...ayrılmak istemiyorum ama birlikjte olursakta mutlu olamayacağımızı adım gibi biliyorum ....kafam o kadar karışık ki ben ne istediğimi bilmiyorum alla hım ne olur bana doğru yolu göster...kızlar sizde bana ne olur dua edin adım esra...:Saruboceq:

Esracım ne diye kendini onun önünde küçültüyorsun ki?
Senin yüzünden ateşim düşmüyor falan niye diyorsun çocuğa?
Biraz güçlü ol. Ona bağımlı olmadığını hissettirmen lazım aksine.
Bu davranışlar hiç hoş değil bence. Kendini bi b*k sanıyor bunlar.
Biraz kendi değerini düşünerek hareket etmelisin.
Dünya sadece bir tek erkeğin etrafında dönmüyor.
Ayrıca iki kişi de aynı oranda seviyor olsa bir ilişki bitemez. Seven insan vazgeçmez ki sevdiğinden.
Bahanelere inanma. Seni seviyorum ama olmuyor lafı külliyen yalan.
Çok acı çekiyor ve üzülüyor olsan da bunu kendi içinde yaşa ve ona belli etme.
Burada defalarca yazıldı bunlar. Tecrübeli biri olarak söylüyorum sana.

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede kızlar önlernde küçülmeyin . bzde ayrıldık bugün ama ben çok güçlüyüm . sebep uzaklıktı araya soğukluk grdi ve o eski sevgilisini hatrladı bi an ? neden çnkü ben uzaktayım imkansz dmi herşey ? ee nolucak başka biri lazım ve km gelir akla eski sevgili dmi ? oda oyle yaptı ama eski sevgilisi pas vermdi mesjlarında gördm ama okuduğumu blmiyor. bnu ona soylemedm bile hiç küçülemem önünde uzağız zaten dedm bende aklımdan banada imkansız gldi bi an herşey o an ona birazda olsa hak verdim ne hali varsa görsün uzağız ya ? imkansz herşey ? gelemiyo görüşemyorz ee sonumuz ne olacak kaç sene geçer böyle ? eski sevglisini unutamadğndanmı yoksa bni unutmak içinmydi ?
blmiyorum ama bnde resti çektim ve btti

Bakıyorum da üzüntülerimiz ne kadar benzer ..
Bu sayfaların mazilerinde kalanlarla da ..
Oysa hep bizim aşkımız bizima acımız farklı sanıyoruz ..
Oysa gözyaşlarımızın rengi hep aynı sanırım ...

bencede kızlar önlernde küçülmeyin . bzde ayrıldık bugün ama ben çok güçlüyüm . sebep uzaklıktı araya soğukluk grdi ve o eski sevgilisini hatrladı bi an ? neden çnkü ben uzaktayım imkansz dmi herşey ? ee nolucak başka biri lazım ve km gelir akla eski sevgili dmi ? oda oyle yaptı ama eski sevgilisi pas vermdi mesjlarında gördm ama okuduğumu blmiyor. bnu ona soylemedm bile hiç küçülemem önünde uzağız zaten dedm bende aklımdan banada imkansız gldi bi an herşey o an ona birazda olsa hak verdim ne hali varsa görsün uzağız ya ? imkansz herşey ? gelemiyo görüşemyorz ee sonumuz ne olacak kaç sene geçer böyle ? eski sevglisini unutamadğndanmı yoksa bni unutmak içinmydi ?
blmiyorum ama bnde resti çektim ve btti

Bu konuda aynı şeyleri yaşamış sayılyoruz bende dün ayrıldım bu sebebten 4 yıllık çıktığına geri dönmüş ve bana amcamlarla alışverise gidicez sonrda düğün için hazırlık yapıcaz dien bi insan bizim sürekli gittiğimiz kafede bi kızla oturduğu hbrini alıyorum yanına gidip konuştuğumda bu benim kız arkadaşım die bilcek seviyeye gelmiş ve kıza bende kız arkadaşıyım dediğimde BİLİYORUM die bi cvp aldımmm... Dün gördüm ve bitti 10.10.10 bitiş tarihimiz onlarında başlangıcı oldu... Açıklamasıda o benim 4 yıllık sevgilimm.. :S herşey bu kadar basıtmiş demekki dedim kendi içimden ama ona karşı hiç ağlamadım ama evde kendimi harap ettim.. Benim yaptıklarım hakkımı nsıl öder bilmiyorum. Onada söledim hakkımı sana helal etmiyorum öbür tarafta istesin hakkını bakalımm... Onun için yapmadığım hiç bişey yok demekki değer vermiyceksin değerli olcaksın.. :D

Bu konuda aynı şeyleri yaşamış sayılyoruz bende dün ayrıldım bu sebebten 4 yıllık çıktığına geri dönmüş ve bana amcamlarla alışverise gidicez sonrda düğün için hazırlık yapıcaz dien bi insan bizim sürekli gittiğimiz kafede bi kızla oturduğu hbrini alıyorum yanına gidip konuştuğumda bu benim kız arkadaşım die bilcek seviyeye gelmiş ve kıza bende kız arkadaşıyım dediğimde BİLİYORUM die bi cvp aldımmm... Dün gördüm ve bitti 10.10.10 bitiş tarihimiz onlarında başlangıcı oldu... Açıklamasıda o benim 4 yıllık sevgilimm.. :S herşey bu kadar basıtmiş demekki dedim kendi içimden ama ona karşı hiç ağlamadım ama evde kendimi harap ettim.. Benim yaptıklarım hakkımı nsıl öder bilmiyorum. Onada söledim hakkımı sana helal etmiyorum öbür tarafta istesin hakkını bakalımm... Onun için yapmadığım hiç bişey yok demekki değer vermiyceksin değerli olcaksın.. :D

öyle canım gerçekten öyle . değer vermiyceksin bu çocuk bnm peşimde tam 7 ay koştu neden değer vermiyodum tabi . bi çıkmaya başladık ilk günler yine çok ilgili tabi ama sonra o kendi yaşadığı şehre gtti ben istanbuldayım . bahane oldu . gelemiyodu çnkü gelse beni sevdğini azda olsa bliyorum. ama bnle imkansz olcağını anlayınca eski sevgilide teselli bulmak istedi.. ama mesajlara baktım kız kabul etmemiş ölsem bidaha asla demiş. bende aynı düşünüyorum ölsem bidaha asla onunla beraber olmam. demekki o kızada neler yaptıki kız tekrar istemedi bide o 6 yıllıktı. teselli bulamadı tabi napcak şmdi blmiyorum ordan brini blur heralde. çnkü yakın ilişki seviyodu . gezmek tozmak. yanyana olmak bunlar güzel şeyler ama bana çıkalım diye yalvarırkende uzakta oldğumu bliyodu . benm peşimden koşması aşık etti beni ona. yazın 1 ay beraberdk 1 saat bile bırakmazdı beni çok kıskanırdı ama uzak olnca yne herşey berbat oldu . imkansz oldu herşey. ve vazgeçtik brbirimzden hiç üstelemedm ben mesajları gördüğümü bile söylemedm . sende bttin benim için çoktan dedim ve bende resti çektim . ağlamadımda . nefret ediyorum ondan artk. kendmi harap etmedim . yine aynı şekilde yemek yedim ailemle otrp sohbet ettim hçbrşey olmamş gbi..
ve bişey olmadı sayıyorum . geçecek bi acı için üzülmeye değmez. sonra kendime gülmek istemiyorum . çnkü unutuluyor.

Back