Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Sabır ve zamandan başka hiç bir çaresi yok bunun üzgünüm ..
Etkisi bazen azalacak bazen çoğalacak ama mutlaka karar vermelisin önce ..
Karar vermeden bu acı asla ama asla azalmaz ..

Sabır ve zamandan başka hiç bir çaresi yok bunun üzgünüm ..
Etkisi bazen azalacak bazen çoğalacak ama mutlaka karar vermelisin önce ..
Karar vermeden bu acı asla ama asla azalmaz ..

ben çok sevdim...o da çok sevdi...benden vazgeçmesi imkansız sandım değilmiş..şimdi yaşamak bile anlamsız geliyor..onsuz bir hayat nasıl yaşanır bilmiyorum..onu unutmayı da istemiyorum zaten yapamam ki...o benim nefesimdi....nolur bırakma beni dedim üzgünüm dedi bana ....

ne olur bana bir şey söyleyin...aşk bitmiş artık dedi terketti beni....ölüyorum artık :43:

Benimki de benzer şekilde oldu ama ölmüyorsun canım kıyamam ya.Burada 1 ay önce açtığım başlıkları görseydin ölüyorum sandım deli gibi ağlıyordum ama inan onlarsız da yapabiliyoruz.Sana kendini üzme onu unut demeyeceğim çünkü biliyorum söylemesi kolay.Ben de onu hala deli gibi seviyorum ama bir şekilde hayatıma devam etmeye çalışıyorum ve eskisi gibi ağlamıyorum.Elbet bir gün hatasını anlayacak benim emeklerimi anlayacak..

Benimki de benzer şekilde oldu ama ölmüyorsun canım kıyamam ya.Burada 1 ay önce açtığım başlıkları görseydin ölüyorum sandım deli gibi ağlıyordum ama inan onlarsız da yapabiliyoruz.Sana kendini üzme onu unut demeyeceğim çünkü biliyorum söylemesi kolay.Ben de onu hala deli gibi seviyorum ama bir şekilde hayatıma devam etmeye çalışıyorum ve eskisi gibi ağlamıyorum.Elbet bir gün hatasını anlayacak benim emeklerimi anlayacak..

ben neler yaptım sırf iyi bir hayatımız olsun diye..zor zamanında ilk ben yanındaydım...o da harika bir sevgiliydi...şimdi artık beni sevmediğini söylüyor...inanın nefes almak bile ağırıma gidiyor..beni nasıl sevmez, ellerimi, yüzümü, çok sevdiği pembe ojelerimi nasıl unutur ? Allahım acım hafiflemiyor bile...her dakika içimde aynı ateş...o hiç böyle yapmamıştı..ben aşkımı bilirim vazgeçti o benden..ağırıma gidiyor...canım yanıyor...içim yanıyor...ölüyorum..

ben çok sevdim...o da çok sevdi...benden vazgeçmesi imkansız sandım değilmiş..şimdi yaşamak bile anlamsız geliyor..onsuz bir hayat nasıl yaşanır bilmiyorum..onu unutmayı da istemiyorum zaten yapamam ki...o benim nefesimdi....nolur bırakma beni dedim üzgünüm dedi bana ....

ben neler yaptım sırf iyi bir hayatımız olsun diye..zor zamanında ilk ben yanındaydım...o da harika bir sevgiliydi...şimdi artık beni sevmediğini söylüyor...inanın nefes almak bile ağırıma gidiyor..beni nasıl sevmez, ellerimi, yüzümü, çok sevdiği pembe ojelerimi nasıl unutur ? Allahım acım hafiflemiyor bile...her dakika içimde aynı ateş...o hiç böyle yapmamıştı..ben aşkımı bilirim vazgeçti o benden..ağırıma gidiyor...canım yanıyor...içim yanıyor...ölüyorum..

O da seni çok seviyordu.
Hatta senin onu sevdiğinden daha çok sevdiğini söylüyordu değil mi?
Asla elini bırakmazdı.
Hep yanında olacaktı.
Senin için dünyayı karşısına alırdı.
Nerede verdiği sözler_?
Bakışları nerede ?
Üzgünüm ama demek ki onda senin hissettiğin gibi olmayan şeyler varmış ...
Belki sert bir yorum gelebilir ama sakın yanlış anlama ben de aynılarını yaşadım ne zaman ki bunlar soğuk bir şekilde yüzüme vurdu en azından karar verdim ve uyguluyorum.
Ben ilahi adalete de inanırım eminim bunlar bize mutluluk olarak katlanarak dönecek ..

Bizde öyle çok şey yaşadık ki brbirimiz için neler neler yaptık, bunları yapan biri bir anda böyle yapamaz diyorum.Ben her şeyde ''O bunu severdi, o böyleydi şöyleydi, onunla bunu yapmıştık'' diyorum.O da diyor mudur acaba merak ediyorum.Eğer diyor ise dönmesi gerek niye bize acı çektiriyor ki..Demiyor ise nasıl başarıyor bu kadar şeyi ben tek başıma mı yaşadım..

Bizde öyle çok şey yaşadık ki brbirimiz için neler neler yaptık, bunları yapan biri bir anda böyle yapamaz diyorum.Ben her şeyde ''O bunu severdi, o böyleydi şöyleydi, onunla bunu yapmıştık'' diyorum.O da diyor mudur acaba merak ediyorum.Eğer diyor ise dönmesi gerek niye bize acı çektiriyor ki..Demiyor ise nasıl başarıyor bu kadar şeyi ben tek başıma mı yaşadım..

biz aşkımıza karşı çıkanlara karşı hep birlikte savaşmıştık..çünkü o benim uzaktan akrabam oluyor..kimse onaylamadı bunu, beni karaladılar, onu kötülediler..kaç kere telefonda karşılıklı ağladık..erkek arkadaşım bir gün bile kafasına takmadı bunları, asla beni sevmekten vazgeçmedi..dün gece o kadar çok ağladım ki..sabah 5 te uyuyabildim..o da bugün msn de yazdı bana, vicdan azabını hafifletmeye çalışıyor..yok neymiş bu ilişki çok büyük çok ağır kaldıramıyorum..kendimi öldüreceğim dedim, ne olur yapma ben zaten yarı ölüyüm diyor...madem öyle hissediyorsun neden nedennn diyemiyorum...içimde öyle bir yara açtı ki dönüp gelse de galiba artık ben onu istemiyorum..gelmez zaten de..başkasını seversin diyorlar..sevsem bile onun yüzü bir ömür gözlerimin önünde olacak..

Barışmak mı istiyor off darısı başıma yaa =)
Canım aşkın bitmediğine göre bence direk hayır deme ben olsam kabul edeceğim yani geri dönerse=)
Ama kesinlikle direk atlanmamalı, süründürülmeyi hak ediyolar.

Bir kez gitti gelişi ancak bir kez daha gitmek içindir diye düşünüyorum ben ..
Tabi çok daha farklı da olabilir.
Sen daha iyi bilirsin

Bir kez gitti gelişi ancak bir kez daha gitmek içindir diye düşünüyorum ben ..
Tabi çok daha farklı da olabilir.
Sen daha iyi bilirsin

bende böyle düşündüm ve bir de msjlarındaki kararsızlığı hissettim..ben onu çok seviyorum ama ona dönmeyeceğim..daima yanında olmaya çalışacağım ama sevgilisi olmayacağım..

aslında benim erkek arkadaşım şu an bir buhran geçiriyor...bu akşam bana msj attı : bebeğim bana yardım et kurtar beni şizofren gibi bir şey oldum ben yardım et yazmış..yarın gidip konuşacağım onu sakinleştireceğim ve canımın bir parçasını onda bırakıp geri geleceğim...

bende böyle düşündüm ve bir de msjlarındaki kararsızlığı hissettim..ben onu çok seviyorum ama ona dönmeyeceğim..daima yanında olmaya çalışacağım ama sevgilisi olmayacağım..

aslında benim erkek arkadaşım şu an bir buhran geçiriyor...bu akşam bana msj attı : bebeğim bana yardım et kurtar beni şizofren gibi bir şey oldum ben yardım et yazmış..yarın gidip konuşacağım onu sakinleştireceğim ve canımın bir parçasını onda bırakıp geri geleceğim...

Acaba gerçekten kötü durumda mı?
Benim de kafam karıştı bak şimdi
Belki gerçekten yanında olmana çok ihtiyacı var ..
Ne zamandan beri berabersiniz?
Neden ayrılmak istemişti?

1 buçuk yıldır beraberiz..ayrılığımız da şöyle olmuştu..

ben işimi kaybetmiştim ve kendimi eve kapattığım çok kötü hissettiğim bir dönem oldu o dönemde bana biraz zaman tanımasını istedim..tamam dedi gitti..o hafta içinde msj yoluyla tartışmalarımız oldu...yani açıkçası onu ben zor zamanımı onunla paylaşıp ona sığınmak yerine kendim atlatmayı deneyerek çok büyük bir hata yaptım...ama benim her şeyime sabreden sevgilimin sabrı taştı, değişti ve bir daha aynı adam olmadı..

şimdi de gel git ler yaşıyor..bir an artık seni istemiyorum diyor ardından msj atıyor kurtar beni bebeğim ne olur kurtar...bugün arkadaşlarıyla birlikte alkol aldı sanki sorunlarımızın çözümüymüş gibi...ben onunla bembeyaz bir sayfa açmaya hazırım ama galiba sevgilim benden vazgeçti...

yine de ona yardım edeceğim..dediğim gibi onun sevgilisi olmaktan umudumu kestim ama onu bu hale ben getirdim gibi bir şey şimdi de yanında olmak boynumun borcu..yarın buluşacağız onunla..o başını göğsüme koymayı çok sever...yine öyle oturacağım onunla...geçecek diyeceğim..geçecek aşkım...

Sizin baya karışıkmış aslında olaylar ...
Bir git bakalım zaten tanıyorsun onu anlarsın sonuçta ...
Duruma göre değerlendirme yaparsın.
Ama merak ettim bize de haber ver neler olduğunu ...

bugün görüştük ama 10 dakikacık..ailesi dün alkol aldığı ve arkadaşında kaldığı için çok öfkelendi ve derhal eve çağırdılar...10 dakika içerisinde ilk başta yanaşmadım uzak durdum...ama gözlerinde sevgilimi gördüm yeniden...sanırım biz barışıyoruz kızlar..erkek arkadaşım çok pişman olanlardan..içimde bir savaş yaptım ama artık bitti dedi...ben sana prangalıyım asla gitmeyeceğim dedi..şu an azıcık nazlanıyorum ama sanırım barışıyoruz..darısı tüm severek ayrılanların başına :)

bugün görüştük ama 10 dakikacık..ailesi dün alkol aldığı ve arkadaşında kaldığı için çok öfkelendi ve derhal eve çağırdılar...10 dakika içerisinde ilk başta yanaşmadım uzak durdum...ama gözlerinde sevgilimi gördüm yeniden...sanırım biz barışıyoruz kızlar..erkek arkadaşım çok pişman olanlardan..içimde bir savaş yaptım ama artık bitti dedi...ben sana prangalıyım asla gitmeyeceğim dedi..şu an azıcık nazlanıyorum ama sanırım barışıyoruz..darısı tüm severek ayrılanların başına :)

Çok sevindim hayırlı olsun azıcık naz yap ama çok abartma o da anladığım kadarıyla sıkıntılı zamanlar geçirmiş ..

selam kızlar. ben sevgilimden ayrılmadım ama zor bir dönemden geçiyorum ne olacak sonumuz bilemiyorum. sevgilim benle mi olmak istiyor ayrılmak mı istiyor anlayamıyorum. 20 gündür kafam allak bullak oldu. ne yapıcam bilmiyorum...

Back