Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Elim hep telefona gidiyor sesini duymayı nasıl istiyorum ama aramayacağım ne olur siz de durdurun beni daha çok yeni ne durdurulmaya ihtiyacım var .. Keşke arasa keşke sorsa diye bakıyorum

arayıp sorma sakın bak ben geçen hafta yaptım bu hatayı inan daha bugün toparladım kendimi...arayıp sormak seni tekrar en başa taşır...katettiğin yolları tekrar baştan katetmek zorunda kalırsın sakın arama sorma.. onun yerine bi arkadaşını ara.. hiç olmadı söylemek istediklerini bi yere yaz...ama sakın sakın arama.. biliyorum özlüyosun sesini duymak istiyosun ama acıda olsa bi gerçek var o istemiyo ki..istese gider miydi? kahrediyorum hergün neden böyle oldu diye ama oldu işte yapacak bişey yok ki... senin bi hatan yoksa için rahat başın dik olsun..senin kaybın değil inan bana...hatan varsa da için rahat olsun istese çözülmeyecek şey yoktur..ama istemediler işte..ne bize ne de sevgilerine sahip çıktılar...

arayıp sorma sakın bak ben geçen hafta yaptım bu hatayı inan daha bugün toparladım kendimi...arayıp sormak seni tekrar en başa taşır...katettiğin yolları tekrar baştan katetmek zorunda kalırsın sakın arama sorma.. onun yerine bi arkadaşını ara.. hiç olmadı söylemek istediklerini bi yere yaz...ama sakın sakın arama.. biliyorum özlüyosun sesini duymak istiyosun ama acıda olsa bi gerçek var o istemiyo ki..istese gider miydi? kahrediyorum hergün neden böyle oldu diye ama oldu işte yapacak bişey yok ki... senin bi hatan yoksa için rahat başın dik olsun..senin kaybın değil inan bana...hatan varsa da için rahat olsun istese çözülmeyecek şey yoktur..ama istemediler işte..ne bize ne de sevgilerine sahip çıktılar...

kesinlikle dogru bir tespit, söylemek yerine bir kagıda yazmak o kadar rahatlatıyorkı. sankı o kagıdı o kısıye vercekmıs dusuncesıyle yazmak gun gelıyor umursamazlık duzeyın arttıkca bunlara da ıhtoyac kalmıyor

ne istiyosun benim içimde hiç bişey yok gibisinden şeyler söyledi..zaten bu saatten sonra nasıl olacak dedi sürekli, bende olmasın zaten istemiyorum olmasını sadece sesini duymak istemiştim dedim..üstelik ısrarla arayanda oydu çnkü msj atmıştım ben...sonuçta ben yine tekrar terk edilmişlik duygusunu yaşadım yaram tekrar kanadı ama ona hiçbişey olmadı..ona kolay tabi şimdi çekti gitti ben hatıralarla kaldım bi başıma nereye baksam nereye gitsem o...dediğim gibi sen arama sakın döneceği varsa da dönmez küçültme kendini aşk gurur dinlemz felan da deme gururunu öncelikli tut , kendinden ödün verme..benim pişmanlığımı yaşama...
gün gelir devran döner roller değişir bigün...sen içini ferah tut canım boşver gitsin..2 yıl öncesine kadar tanımıyodum bile 2 yıl sonra da tanımamazlıktan gelivereyim çok mu? hayat sonuçta yaşamamız gerekn şeyler var ve yaşıyoruz yaşadıkça öğreniyoruz..yaşadıkça büyüyoruz...ferah tut gönlünü inan bigün pişmanlıkla anacak sana çektirdiklerini... keşke diyecek ama ozaman sen ne hissedersin bilmem..

evet kesinlikle rahatlatıyor..ona veririm diye çok mektup yazdım hatta bigün okuturum diye günlük bile yazdım..şimdi benim bile onları okuyasım gelmiyor...

Kendisi de diyor ki senin gibi birisiyle karşılaşamam ben bir daha ve seni çok seviyorum diye :(

benim ki de kapatırken benim için bambaşkaydın dedi ama bişey değişmedi....peki hala seviyosa neden acı çektiriyo sana bu kadar? çünkü hala seviyosa yapılabilcek şeyler vardır varsa da bırak o yapsın...ne dengesi bu erkek milleti anlayan beri gelsin...bilmiyorumkismile

İnanmak istediğim için mi inanıyorum bilmiyorum ama inanıyorum sevgisine tabiki bir taraftan da neden seviyorsa böyle yapıyor diye düşünmüyor değilim ister istemez ... Arada mesafe olunca ufacık sorunları çok büyütmeye başladık ve her konuşmamızda üzülüyorduk sürekli ... Aslına bakarsan geçerli bir neden yok ama ...

Bilgisayarımın şarjı bitiyor ve bir şey oldu şarj etmiyor :( her an kapanabilir ama çok iyi geldi paylaşmak hissettiklerimi çok teşekkürler

ortada ciddi bi sebep yoksa zaman ver ozaman kendinize.. bırak özlesin seni eğer seviyorsa gerçekten özler sesini duymadan yapamaz...tabi mesafeler zorlayıcı oluyor ama aşılmayacak bi engel değil hiçbir zaman..sadece bekle eğer özlerse mutlaka arar... yıpratma kendini bu kadar....sonuçta mesafe ciddi bi sebe değil..bi taraf severken diğer taraf vazgeçerse senden o zaman zor işte... sen sadece bekle olur mu?

aramazsa da ben arayayım ozaman deme sakın seviyorsa arar.. aramazsa da zaten derdine yansın....

ben giriyorum buraya hergün..görüşürz tekrar bana da çok iyi geldi bende teşekkür ederim... kendine iyi bak.. güzel günler geçirmen dileğiyle canım..

Tek yapmaya çalıştığım bu şu anda arayan ben olmamalıyım kesinlikle ve sabrediyorum ilk gün geçti umarım bundan sonra da aramam diyorum ... Ve bilgisayarım bozuldu :( kafamı dağıtacaktım onunla burada konuşmak iyi gelecekti ama kötü oldu :(

tüm söylediklerine katılıyorum bende bu hatayı yaptım aramadım ama mail atmıştım onu çok sevdiğimi çok güçlü gibi duruyorum her şey yolundaymış gibi davranıyorum ama öyle değil dedim.sonra ne oldu hiç bir cvp yok msne girdiği halde ben kendi yaptığımla kaldı ne olursa olsun aramamak gerekiyor...erkekler bizlere ulaşmak istediğinde öyle bir ulaşır ki yeter ki istesinler...bende bir kenara yazıp rahatlıyordum ama artık yapmıyorumda 1 ay oldu yinede daha iyi ama ben yaptıkça kendimi üzdüğümle kalıyorum şimdi sırada yapmam gerekenler önüme çizdiğim hedeflerim....

Tek yapmaya çalıştığım bu şu anda arayan ben olmamalıyım kesinlikle ve sabrediyorum ilk gün geçti umarım bundan sonra da aramam diyorum ... Ve bilgisayarım bozuldu :( kafamı dağıtacaktım onunla burada konuşmak iyi gelecekti ama kötü oldu :(

canım yaran daha çok taze hepimizin bildiği gibi ilk günler çok zor geliyor nasıl geçiçek diyoruz.geçmiyor ama insan zamanla o yarayla ve acıyla yaşamaya alışıyor.sen yeter ki sabret ağla istediğin kadar canının ne istiyorsa onu yap ama onu asla ama asla arama o aklına geldikçe içindekiler ona söylüyormuş gibi bir kağıda ya da cep telefonuna o an yanında ne varsa ona yaz ona yazıyormuş gibi sonra kaydet ya da sil.öle bir zaman geliyor ki artık azmak istemiceksin artık kendimi üzdüğüm yeter o kim bilir neler yapıyor.ben şu an ne haldeyim bizede yazık deği mi o yüzden sakin olmaya ve en önemlisi sabırlı olmaya çalış...

Bana baktığı gibi başkasına bakarsa ... ? bundan o kadar çok korkuyorum ki.. Aslında diyorum mutlu olur isterim onun mutlu olmasını ama içimde delicesine bir kıskançlık baş gösteriyor ... Söz verdi bana olmayacak senden sonrası senin gibisi diye ama nereden bilinir ki?

canım bu hepimizde var ya başkasının eine tutarsa bize söylediği sözlerin hepsini ya başkasına söylerse başkası ona sarılırsa onun kokusunu içine çekerse bunları düşünmemeye çalış düşündükçe insan daha kötü oluyor...bunları hepimiz yaşıyoruz bende senin gibiydim dayanamıyordum ama artık alıştım 32 gün oldu ayrılalı 2 gün önce doğum günümdü ama kutlamadı halbu ki unutmaz biliyorum.msne girdi ama kutlamadı gördüm ki beni her anlamda gerçekten bitirmiş.halbuki ben ondan sadecec hatırlanmak onda hala yerim olduğunu bilmek istiyordum.ama ne yazık ki yokmuş yerim bunu çok iyi anladım.ve o yüzden artık gelicek diye beklemiyorum.UNUTULMAK zaten sana ne yapman gerektiğini söylüyor....

canım yaran daha çok taze hepimizin bildiği gibi ilk günler çok zor geliyor nasıl geçiçek diyoruz.geçmiyor ama insan zamanla o yarayla ve acıyla yaşamaya alışıyor.sen yeter ki sabret ağla istediğin kadar canının ne istiyorsa onu yap ama onu asla ama asla arama o aklına geldikçe içindekiler ona söylüyormuş gibi bir kağıda ya da cep telefonuna o an yanında ne varsa ona yaz ona yazıyormuş gibi sonra kaydet ya da sil.öle bir zaman geliyor ki artık azmak istemiceksin artık kendimi üzdüğüm yeter o kim bilir neler yapıyor.ben şu an ne haldeyim bizede yazık deği mi o yüzden sakin olmaya ve en önemlisi sabırlı olmaya çalış...

Özellikle ağlamamaya çalışıyorum çünkü başlayınca arkası geliyor kesmeye çalışıyorum hemen ... içimin acısını hissetmemeye çalışıyorum. mümkün mü? tabiki hayır ama mecburum çünkü bu şekilde devam edemem ... Eğer bana bir şeyler hissediyorsa mutlaka arar diye düşünmeye çalışıyorum ama önemli olan ona olan tüm inancımı kaybettim sonuçta her zaman yanımda olacağını söytleyen her sözüyle her davranışıyla bunu gösterirdi ve dedikleri doğru çıkmadı ...:sinifsinif::gitme:

Özellikle ağlamamaya çalışıyorum çünkü başlayınca arkası geliyor kesmeye çalışıyorum hemen ... içimin acısını hissetmemeye çalışıyorum. mümkün mü? tabiki hayır ama mecburum çünkü bu şekilde devam edemem ... Eğer bana bir şeyler hissediyorsa mutlaka arar diye düşünmeye çalışıyorum ama önemli olan ona olan tüm inancımı kaybettim sonuçta her zaman yanımda olacağını söytleyen her sözüyle her davranışıyla bunu gösterirdi ve dedikleri doğru çıkmadı ...:sinifsinif::gitme:

aynı şeyler bizdede oldu canım ilk ve sonsun öyle kalıcaksın.vs ben kendimden çok ona güvenimiştim.ben BİTTİ desemde bırakmaz beni dedim amacım peşimden koşturmak değildi sadece yanımda istedim.ama olmadı ve bende senin gibi ümidim kaybettim olmıcak artık yok biliyorum.biz vardık bir zamanlar şimdi diğer yarım yok sadece ben varımmafoldumben

Biz mantıklı insanlarız ve biliyoruz ki ''Ölümdür tek başına yaşanan aşk iki kişiliktir'' madem onlar bu aşkı yaşamıyor biz de kendimizi toplayacağız, evet yeri gelecek özleyeceğiz yeri gelecek çok isteyeceğiz ama unutacağız .. neden yapamayalım ki değil mi?

Back