Biz mantıklı insanlarız ve biliyoruz ki ''Ölümdür tek başına yaşanan aşk iki kişiliktir'' madem onlar bu aşkı yaşamıyor biz de kendimizi toplayacağız, evet yeri gelecek özleyeceğiz yeri gelecek çok isteyeceğiz ama unutacağız .. neden yapamayalım ki değil mi?
ben de çok üzülüyodum saolsun yaptıklarıyla bi anda kendinden soğuttu, iyi olmuş ayrılmamız...
atlatıcaz evet ama en az zararla atlatabilsek keşke...hiç etkilenmesek hiç var olmamışlar gibi devam etsek yine..
boşver ne olduğunu ama bi anda içimdeki aşk, özlem öldü; artık geri dönüş olmaz; olacaksa da cidden beni geri kazanmak için büyük çaba harcaması gerekir, ama zor...hayırdır canım ne yaptı ki sana kendinden soğutmak için
bencede kızlar önlernde küçülmeyin . bzde ayrıldık bugün ama ben çok güçlüyüm . sebep uzaklıktı araya soğukluk grdi ve o eski sevgilisini hatrladı bi an ? neden çnkü ben uzaktayım imkansz dmi herşey ? ee nolucak başka biri lazım ve km gelir akla eski sevgili dmi ? oda oyle yaptı ama eski sevgilisi pas vermdi mesjlarında gördm ama okuduğumu blmiyor. bnu ona soylemedm bile hiç küçülemem önünde uzağız zaten dedm bende aklımdan banada imkansız gldi bi an herşey o an ona birazda olsa hak verdim ne hali varsa görsün uzağız ya ? imkansz herşey ? gelemiyo görüşemyorz ee sonumuz ne olacak kaç sene geçer böyle ? eski sevglisini unutamadğndanmı yoksa bni unutmak içinmydi ?
blmiyorum ama bnde resti çektim ve btti
Bu konuda aynı şeyleri yaşamış sayılyoruz bende dün ayrıldım bu sebebten 4 yıllık çıktığına geri dönmüş ve bana amcamlarla alışverise gidicez sonrda düğün için hazırlık yapıcaz dien bi insan bizim sürekli gittiğimiz kafede bi kızla oturduğu hbrini alıyorum yanına gidip konuştuğumda bu benim kız arkadaşım die bilcek seviyeye gelmiş ve kıza bende kız arkadaşıyım dediğimde BİLİYORUM die bi cvp aldımmm... Dün gördüm ve bitti 10.10.10 bitiş tarihimiz onlarında başlangıcı oldu... Açıklamasıda o benim 4 yıllık sevgilimm.. :S herşey bu kadar basıtmiş demekki dedim kendi içimden ama ona karşı hiç ağlamadım ama evde kendimi harap ettim.. Benim yaptıklarım hakkımı nsıl öder bilmiyorum. Onada söledim hakkımı sana helal etmiyorum öbür tarafta istesin hakkını bakalımm... Onun için yapmadığım hiç bişey yok demekki değer vermiyceksin değerli olcaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?