Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

öyle yap tabiki kendine dikkat et ki yıkılmadığını onsuzda mutlu olduğunu görsün görsün de afallasın kafasını vuracak yer arasın inşallah....
çocuklarınla ilgilen artık ben de öyle yapıyorum sınıf öğretmeniyim bende sanki ilk kez öğretmenlik yapıyorum gibi hissettim bu yıl..

aynen benim bu sene 2 yılım ama ilk yılım gibi meslektaşmışız:)

doğum günün kutlu olsunnn , çok mutlu ol
hiç üzülmediğin, kalbinin ağrımadığı bi ömrün olsun inş. :1hug:
kendimize olan inancımızı, saygımızı kaybetmektense bırakın onları kaybedelim
buna kaybetmek denirse tabi !!!
ve bi gün herşey geçecek boshayallersmile
yalnız değilsiniz arkadaşlar unutmayın opuyorumnanaktan

inşallah geçer öyle umuyorum geçsin gitsin görünce bi yabancıymış gibi hissedeyim hatta hiç bişey hissetmeyeyim...bayanssulusmile

doğum günün kutlu olsunnn , çok mutlu ol
hiç üzülmediğin, kalbinin ağrımadığı bi ömrün olsun inş. :1hug:
kendimize olan inancımızı, saygımızı kaybetmektense bırakın onları kaybedelim
buna kaybetmek denirse tabi !!!
ve bi gün herşey geçecek boshayallersmile
yalnız değilsiniz arkadaşlar unutmayın opuyorumnanaktan

inş canım çokk teşekkür ederimmm güzel dileklerin için Şeniz

ben de sevgilimden ayrılalı 2 ay bile olmadı ama şen dul moduna çoktan geçtim:)
yaşattığı üzüntüleri düşünüp siz de bu moda kolayylıkla geçebilirsiniz ;)

Aynı ortamda değilim ... Ve ne bir haber alabilirim ne de nasıl olduğunu öğrenebilirim ... O yüzden aynı ortamda olmayı isterdim :(

Aynı ortamda değilim ... Ve ne bir haber alabilirim ne de nasıl olduğunu öğrenebilirim ... O yüzden aynı ortamda olmayı isterdim :(

en güzeli o bence...daha kolay unutursun.. ben aynı ortamdayım o güldükçee bile içim kanayacak biliyorum... bi de sevgilisi olursa ne yaparım diye düşünmekten uyuyamıyorum... bana baktığı gibi başkasına da bakarsa diye korkuyorum... keşke aynı yerde olmasaydık...
sen şanslı say kendini bence.. ne zaman bitti yeni mi? yeniyse eğer onunla bi daha görüşememek ondan haber alamamak önceleri kahreder ama sonra alışırsın...

evet çok yeni ... Görsem bir nebze de olsa özlemim azalır mı diyorum ... Ama böyle her an içimde özlemi büyüyor sanki daha şimdiden ... ÇOk özlüyorum :(

Bana baktığı gibi başkasına bakarsa ... ? bundan o kadar çok korkuyorum ki.. Aslında diyorum mutlu olur isterim onun mutlu olmasını ama içimde delicesine bir kıskançlık baş gösteriyor ... Söz verdi bana olmayacak senden sonrası senin gibisi diye ama nereden bilinir ki?

bilinmez tabi ki.. bende mutlu olsun istiyordum hep ama şimdi 1.5 ay oldu ve benimleyken ki gibi mutlu olamasın diyorum mutlu olmasında anlasın kaybettiklerini... aşkın hahh deyince bulunamayacak bişey olduğunu... boşver sende öyle düşün...onu tekrar görmek yarana parmak basmak gibi olur tekrar kanarsın... ve sadece sen üzülürsün... ben yaşadım biliyorum...her seferinde başa dönüyorum...

Aynı okulda mı öğretmensiniz ? Azalmadı mı o günden bu güne hissettiklerin? pekii geri dönse başlar mısın en baştan herşeye?

Aynı okulda mı öğretmensiniz ? Azalmadı mı o günden bu güne hissettiklerin? pekii geri dönse başlar mısın en baştan herşeye?

evet aynı okuldayız ama askere gitti şimdi.. 1 yıl sonra dönecek.. ilk başlarda dönsün istiyodum ama şimdi döndüğünü hayal ediyorum ama içim cız ediyo.. yaşadıklarım ne olacak döktüğüm göz yaşları kırılan kalbimin hesabını kim verecek? öyle kafasına estiğinde gidip canı istediğinde gelecek biri değilim ki diye düşünüyorum.. eğer bigün dönmek istese çok ama çok uğraşması lazım benim çektiklerimi çekmesi, kaybetme duyygusunu fazlasıyla yaşaması gerek.. yoksa imkansız artık.. bu kadar üzülmüşüm ben o kadar kolay değil bu saatten sonra...

Umarım askerdeyken görmezken içinde bazı şeyler biter geldiğinde aynı acıyı çekmezsin veya inşallah askerde aklı başına gelir gerçek anlamda kıymetini anlar ...

inşallah diyorum ne diyeyim ki..beddua da etmemiştim ama askerliğini öğretmen olarak çok ücra bi yerde yapıyor... allah'ın sopası yok işte..ordayken arasa da sıkıntıdan arar onu da ben istemem.. ne diyeyim ya her şerde bi hayır vardır mutlaka ne yapayım hayrımı bekliyorum.. sende öyle yap bence..üzülme artık.. kendini kahredip sakın odalar felan hapsetme içinde bitince herşey bu günlerine yanarsın.. herşey herkes bigün geri döner de giden günler asla dönmez..sen hayatını yaşa hem ne demişler "vazgeçtiğin topraklar senindir"..

İçimdeki bu sevgiye sahip çıkmadığı için ona olan kızgınlığımı atmalıyım önce içimden ... İnşallah baş edebilirim ve gerisi gelir diye umuyorum ...

kızgınlık bigün geçer de kırgınlık ne zaman geçer bilmem... bu süre zarfında arama sorma sakın, duygularına yenilip..ben yaptım ve çok pişman oldum.... zamana ihtiyacın var şuanda..klişe belki ama gerçekten çok doğru... bi süre sonra gerisi de gelmeye başlar merak etme canım.. öğrenciymişsin de bak.. eğer üniversiteyse hele hiç ziyan etme o günlerini... sonra çok ararsın..çünkü insanın en güzel yılları bence üniversitedeyken geçirdiği yıllar.. kendinle anlaşma yap, bağır, çağır ,ağla sonra yürümeye devam et..ben onu haketmiyorum daha iyilerini hakediyorum de yaşamana bak..

Back