arayıp sorma sakın bak ben geçen hafta yaptım bu hatayı inan daha bugün toparladım kendimi...arayıp sormak seni tekrar en başa taşır...katettiğin yolları tekrar baştan katetmek zorunda kalırsın sakın arama sorma.. onun yerine bi arkadaşını ara.. hiç olmadı söylemek istediklerini bi yere yaz...ama sakın sakın arama.. biliyorum özlüyosun sesini duymak istiyosun ama acıda olsa bi gerçek var o istemiyo ki..istese gider miydi? kahrediyorum hergün neden böyle oldu diye ama oldu işte yapacak bişey yok ki... senin bi hatan yoksa için rahat başın dik olsun..senin kaybın değil inan bana...hatan varsa da için rahat olsun istese çözülmeyecek şey yoktur..ama istemediler işte..ne bize ne de sevgilerine sahip çıktılar...
Kendisi de diyor ki senin gibi birisiyle karşılaşamam ben bir daha ve seni çok seviyorum diye
arayıp sorma sakın bak ben geçen hafta yaptım bu hatayı inan daha bugün toparladım kendimi...arayıp sormak seni tekrar en başa taşır...katettiğin yolları tekrar baştan katetmek zorunda kalırsın sakın arama sorma.. onun yerine bi arkadaşını ara.. hiç olmadı söylemek istediklerini bi yere yaz...ama sakın sakın arama.. biliyorum özlüyosun sesini duymak istiyosun ama acıda olsa bi gerçek var o istemiyo ki..istese gider miydi? kahrediyorum hergün neden böyle oldu diye ama oldu işte yapacak bişey yok ki... senin bi hatan yoksa için rahat başın dik olsun..senin kaybın değil inan bana...hatan varsa da için rahat olsun istese çözülmeyecek şey yoktur..ama istemediler işte..ne bize ne de sevgilerine sahip çıktılar...
Tek yapmaya çalıştığım bu şu anda arayan ben olmamalıyım kesinlikle ve sabrediyorum ilk gün geçti umarım bundan sonra da aramam diyorum ... Ve bilgisayarım bozuldukafamı dağıtacaktım onunla burada konuşmak iyi gelecekti ama kötü oldu
Bana baktığı gibi başkasına bakarsa ... ? bundan o kadar çok korkuyorum ki.. Aslında diyorum mutlu olur isterim onun mutlu olmasını ama içimde delicesine bir kıskançlık baş gösteriyor ... Söz verdi bana olmayacak senden sonrası senin gibisi diye ama nereden bilinir ki?
canım yaran daha çok taze hepimizin bildiği gibi ilk günler çok zor geliyor nasıl geçiçek diyoruz.geçmiyor ama insan zamanla o yarayla ve acıyla yaşamaya alışıyor.sen yeter ki sabret ağla istediğin kadar canının ne istiyorsa onu yap ama onu asla ama asla arama o aklına geldikçe içindekiler ona söylüyormuş gibi bir kağıda ya da cep telefonuna o an yanında ne varsa ona yaz ona yazıyormuş gibi sonra kaydet ya da sil.öle bir zaman geliyor ki artık azmak istemiceksin artık kendimi üzdüğüm yeter o kim bilir neler yapıyor.ben şu an ne haldeyim bizede yazık deği mi o yüzden sakin olmaya ve en önemlisi sabırlı olmaya çalış...
Özellikle ağlamamaya çalışıyorum çünkü başlayınca arkası geliyor kesmeye çalışıyorum hemen ... içimin acısını hissetmemeye çalışıyorum. mümkün mü? tabiki hayır ama mecburum çünkü bu şekilde devam edemem ... Eğer bana bir şeyler hissediyorsa mutlaka arar diye düşünmeye çalışıyorum ama önemli olan ona olan tüm inancımı kaybettim sonuçta her zaman yanımda olacağını söytleyen her sözüyle her davranışıyla bunu gösterirdi ve dedikleri doğru çıkmadı ...:sinifsinif::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?