terk edildim hiç beklemediğim bi anda.. 2 hafta önce sen benim bitanemsin diyodu ama sonra eskisi gibi değil dedi ve askere gitti düzelticem dedi 18 gün onu bekledim aramadı sormadı sonrasında hiç bişey yokmuş gibi davrandı ...1.5 ay oldu şimdi ama hala ilk gün ki gibi yanıyo içim ilk gün ki gibi acıyo canım bi daha sever miyim bi başkasına güvenebilir miyim? hiç sanmıyorum.. onu seviyorum ona aşığım... ben ölüyorum burda ama onun umrunda bile değil...neden böyle olmak zrunda ki herşey?
Canım illaki geçiyor ama onu gözünde büyüttükçe bekledikçe geçmiyor işte.. Bende ilk sevgilimden ayrılınca hep bi umut tasıdığım için acım gecmedi ama 5 aydan sonra hafifledi özlem vardı ve nefret o bırakmıstı beni.. 2 sene sonra döndü düşün ama sevdiği için değil benim gibisini bulamadı erkekler böledir kanmaa yani yıllar sonra dönerse bu yüzden hiç bekleme hayatına bak.. İnan ben tekrar aşık oldum hiç olamıcam onun gbiisi yok asla olmucak ölüyorum falan filan derdim oldum ve çok sevdim ama noldu yine ayrılıkk yine hüsran 1 yıla yakın sevgilimdi bu kişi.. Şimdi yine aşk acısı cekiyorum ama geçicek biliyorum bu yüzden eskisi gibi kendimi yıpratmıyorum çok.. ara ara geliyolar bana :)