Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

terk edildim hiç beklemediğim bi anda.. 2 hafta önce sen benim bitanemsin diyodu ama sonra eskisi gibi değil dedi ve askere gitti düzelticem dedi 18 gün onu bekledim aramadı sormadı sonrasında hiç bişey yokmuş gibi davrandı ...1.5 ay oldu şimdi ama hala ilk gün ki gibi yanıyo içim ilk gün ki gibi acıyo canım bi daha sever miyim bi başkasına güvenebilir miyim? hiç sanmıyorum.. onu seviyorum ona aşığım... ben ölüyorum burda ama onun umrunda bile değil...neden böyle olmak zrunda ki herşey?

Canım illaki geçiyor ama onu gözünde büyüttükçe bekledikçe geçmiyor işte.. Bende ilk sevgilimden ayrılınca hep bi umut tasıdığım için acım gecmedi ama 5 aydan sonra hafifledi özlem vardı ve nefret o bırakmıstı beni.. 2 sene sonra döndü düşün ama sevdiği için değil benim gibisini bulamadı erkekler böledir kanmaa yani yıllar sonra dönerse bu yüzden hiç bekleme hayatına bak.. İnan ben tekrar aşık oldum hiç olamıcam onun gbiisi yok asla olmucak ölüyorum falan filan derdim oldum ve çok sevdim ama noldu yine ayrılıkk yine hüsran 1 yıla yakın sevgilimdi bu kişi.. Şimdi yine aşk acısı cekiyorum ama geçicek biliyorum bu yüzden eskisi gibi kendimi yıpratmıyorum çok.. ara ara geliyolar bana :)

pamuk özledim valla burda konuşmayı yok yok özlemedim aman bir daha düşmanıma bile vermesin :bbo: sizlerle konuşmayı özledim =) Seni de iyi gördüm zamanla topladık işte tabiki eskisi gibi değiliz ama bazı yönlerden daha güçlü bazı yönlerden daha kırılgan ama iyiyiz çok şükür :lepi:

bende ozlemısım gercekten ya,sızle muhabbet etmeyı tabı bu sayfalardayerimseniben
allah buraya kımseyı dusurmesın ,cok zor gunlerdı
evet ıyım hemde bayadr baya baya ıyım allaha sukur
dogru dıosun bazı yonlerden daha guclu bazı yonden cok kırılgan alıngan guvensız hıssedebılıorum kendımı
ama cok sukur
ıns burdan guzel haberlerımızıde verırız olumunekankayizsmile

iyi ki burası var hani bir söz vardır

aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguları yaşayan insanlar anlaşır diye aynen öyle
insan yaşamadan anlıyamıyor karşındakininin ne hissettiğini
1 ay olcak benimde biteli ama bana sanki daha uzun gibi geliyor....

bu topıgı hatıradım bır gıreyım dedım çokk oncelerden yazıyordum huznumu hatırladım ne cok uzumustum yazık etmısım kendıme bosunaymıs dıyorum sımdılerde..uzmeyın kendınızı kızlar ask acısı unutuluyor hatta yenı aşk arıyor ınsan cok zaman geçince bakalım hayırlısı daım olsun uzulmek ıstemıyorum artık

bazen insan isyan ediyor neden hakketmediğimiz bu acıyı yaşıyoruz die
ama başta o insanlarla birlikte olmayı biz seçiyoruz ve sonuç ne olursa olsun bunun bedelini ödüyoruz, yaşamamız gerekiyor die düşünüyorum. bu süreci en az acı geçirmeniz dileğiyle.. :delphin:

arkadaşlar lütfen biri bana yardım etsin çok kötü durumdayım...1.5 ay oldu ayrılalı bitti dedi 20 gün arayıp sormadım sonra dayanamadım aradım msj attım cevap yazmadı yine msj attm bu kez aradı açmadım ardı ardına 6 kez aradı 7.yi açtım ne istiyosn söle dedi bişey istemiyrm dedim içimde bişey yok sana karşı dedi bu saatten sonrada nasıl olur nasıl devm ederiz dedi devam edemeyiz zaten bitti dedim ama hergün dua ediyorum mucize olsun diye.. bu haksızlığa tahammül edemiyrm çünkü sevmekten başka hiçbir şey yapmamıştm... lütfemafoldumbenn biri bişey desin lütfen...

bazen insan isyan ediyor neden hakketmediğimiz bu acıyı yaşıyoruz die
ama başta o insanlarla birlikte olmayı biz seçiyoruz ve sonuç ne olursa olsun bunun bedelini ödüyoruz, yaşamamız gerekiyor die düşünüyorum. bu süreci en az acı geçirmeniz dileğiyle.. :delphin:

ama seçerken bilemiyoruz ki böyle üzüleceğimizi ve yok yere terk edileceğimizi..sanırım insanın içine oturan da bu oluyor...

ama seçerken bilemiyoruz ki böyle üzüleceğimizi ve yok yere terk edileceğimizi..sanırım insanın içine oturan da bu oluyor...

bilmiyoruz tabiki tatlım
o olmayacak die bi garantisi yok hiçbirşeyin
asla hakketmiyoruz yaşadıklarımızı, ama şöyle düşünürsen biz başımıza gelen kötü hiç bişeyi hakketmiyoruz ama yaşamamız gerekiyor die düşün...
herşeyden bişey öğreniyoruz , öğretiliyoruz!!!
lütfen sen de güçlü ol, artık düşünüp de kafanı yorma
bırak uzak dur ,zaman ver ona ve kendinee
seviyorsa hatasını anlayaıp zaten dönecektir ama sen asla arama sorma onu

arkadaşlar lütfen biri bana yardım etsin çok kötü durumdayım...1.5 ay oldu ayrılalı bitti dedi 20 gün arayıp sormadım sonra dayanamadım aradım msj attım cevap yazmadı yine msj attm bu kez aradı açmadım ardı ardına 6 kez aradı 7.yi açtım ne istiyosn söle dedi bişey istemiyrm dedim içimde bişey yok sana karşı dedi bu saatten sonrada nasıl olur nasıl devm ederiz dedi devam edemeyiz zaten bitti dedim ama hergün dua ediyorum mucize olsun diye.. bu haksızlığa tahammül edemiyrm çünkü sevmekten başka hiçbir şey yapmamıştm... lütfemafoldumbenn biri bişey desin lütfen...

benim sana tek diyebilceğim şey madem onun içinde sana karşı bir şey yok o her şekilde bitirmiş zaten bırak ayrılığı içindede bitirmiş üzgünüm canım ama bu saatten sonra bir şey yapma yaparsan dönüceği varsa bile dönmez kendine saygın,gururun her şeyin gider ve değmez...o yüzden tut kendini ağla acını içinde yaşa ama belli etme

çok teşekkür ederim desteğiniz için...aramıyorum artık sormuyorum içim kan ağlasada o dahil hiç kimseye belli etmiyorum..burası da olmasa naparım artık bilmem.. çok teşekkür ederim ii ki varsınız...

çok teşekkür ederim desteğiniz için...aramıyorum artık sormuyorum içim kan ağlasada o dahil hiç kimseye belli etmiyorum..burası da olmasa naparım artık bilmem.. çok teşekkür ederim ii ki varsınız...

sende iyi ki varsın canım bugün doğum günüm çok ümitlenmiştim doğum günümü kutlar diye ayrıldık.adım gibi biliyorum unutmadığını bu konuda hassas olduğumu bugün tam bir ay oldu ve ben bitirmiştim mail atmıştım ama 6 gün önce ama cvp yok mailime cvp vermeyen doğum günümü hiç kutlamaz keşke kutlasa neyse hayırlısı

allah yardımcın olsun cnm benim
hepimiz üzülüyoruz ağlıyoruz zaman zaman,bu çok normal ..
burada paylaşıp rahatlıyoruz bi nebzede olsa..
çok klişe ama ZAMAN cnm ,bekle lütfen kendini yıpratmaa
bide lütfen kendine olan saygını kaybetme ,senin için önemli olan bu!!!, bu dediğimi unutma

çok klişe ama ZAMAN cnm ,bekle lütfen kartık endini yıpratmaa
bide lütfen kendine olan saygını kaybetme ,senin için önemli olan bu!!!, bu dediğimi unutma

tamam canım ama yok acıyı sadece içimde yaşıyorum o unuttuğumu sanmış ortak arkadaşımızdan bende dayanamadım içimde ne varsa söyledim onu özlediğimi hala sevdiğimi ama cvp yok....bende bir şey yapmıyorum dediğin gibi ZAMAN her şeyin ilacı....

sende iyi ki varsın canım bugün doğum günüm çok ümitlenmiştim doğum günümü kutlar diye ayrıldık.adım gibi biliyorum unutmadığını bu konuda hassas olduğumu bugün tam bir ay oldu ve ben bitirmiştim mail atmıştım ama 6 gün önce ama cvp yok mailime cvp vermeyen doğum günümü hiç kutlamaz keşke kutlasa neyse hayırlısı

doğum günün kutlu olsun canımmm.. bak ben kutladım boşver onu..biliyorum boşvermek hiç kolay değil herkes böyle der sende bilirsin aslında boşvermen gerektiğini ama ya kalbin o da anlasa bir..
bende beklemiyorum hiç arar hatırlar diye halbuki 10 kasım unutulmaz hiç..ama umut etmeyince hayal kırıklığına da uğramaz insan..
boşver sen de bugün doğum günün yeni bir hayata aç gözlerini sabahleyin yapmak istediklerini yap kendine zaman ayır kendini dinle.. kendine hediye ver bugüna.s....

çok klişe ama ZAMAN cnm ,bekle lütfen kendini yıpratmaa

evet rahatlıyorum çok teşekkür ederim...zaman ilaç bi de geçse ahhh...1.5 ay olmuş hesap ettim de şaşırdım çıkan sonuca...
saygım değilde özgüvenim yerlerde...ama toparlanırım bigün öyle umuyorum.. ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağol canım benim....

öyle yapıcam canım yarın güzel giyinicem saçımı başımı yapıcam...
gidicem çocuklarımın yanına anaokul öğretmeniyim onlarda olmasa kafam dağılmaz zaten ayrıca teşekkür ederim doğum günümü kutladığın için...Şeniz

tamam canım ama yok acıyı sadece içimde yaşıyorum o unuttuğumu sanmış ortak arkadaşımızdan bende dayanamadım içimde ne varsa söyledim onu özlediğimi hala sevdiğimi ama cvp yok....bende bir şey yapmıyorum dediğin gibi ZAMAN her şeyin ilacı....

doğum günün kutlu olsunnn , çok mutlu ol
hiç üzülmediğin, kalbinin ağrımadığı bi ömrün olsun inş. :1hug:
kendimize olan inancımızı, saygımızı kaybetmektense bırakın onları kaybedelim
buna kaybetmek denirse tabi !!!
ve bi gün herşey geçecek boshayallersmile
yalnız değilsiniz arkadaşlar unutmayın opuyorumnanaktan

öyle yapıcam canım yarın güzel giyinicem saçımı başımı yapıcam...
gidicem çocuklarımın yanına anaokul öğretmeniyim onlarda olmasa kafam dağılmaz zaten ayrıca teşekkür ederim doğum günümü kutladığın için...Şeniz

öyle yap tabiki kendine dikkat et ki yıkılmadığını onsuzda mutlu olduğunu görsün görsün de afallasın kafasını vuracak yer arasın inşallah....
çocuklarınla ilgilen artık ben de öyle yapıyorum sınıf öğretmeniyim bende sanki ilk kez öğretmenlik yapıyorum gibi hissettim bu yıl..

Back