vaybe... vaybeyle başlıyorum sözüme...bende galetecim gibi ilk yazdıklarımı , gözyaşlarımı bulmak istedim bir anda..ama o kadar çok sayfalar varki ...
bu yazımı her kim okuyorsa.Biliyorum hergecen buraya uğramaz.nerde yaralı bir kalp var o uğrar.ismini bilmiyorum yaralı kalp ama bu sayfaların bir dili olsa sana benden uzun uzadıya bahsederdi.
bende ayrıldım sevgilimden .Hemde yıllar önce artık sayamıyorum bile.3 yıl olmuştur.3 yıl önce .yaklaşık bu konunun açıldığı yıllarda...
keşke beni terketseydi yada ben ayrılsaydım ama öyle safmışımki gözümü açmış.benı seven adam kaşla göz arasında benımle beraberken başkasıyla evlenmişti.
delirdiğim aşık olduğum hayran olduğum insan sırtımdan bıçaklamıştı.
ne uykusuz geceler ,depresyon hapları,saatlerce duşun altında kalmalar,insanlara küsmem ..az buçuk anlarsınız.Bana öyleki bir fırsat bile vermedi.
Evli olmasa gider yalvarırdım belkide ,yada kapısında bulurdum kendimi,insanlara derdimi anlatabilirdim belkide ,ama yapamadımkı.buna bile fırsat vermedi.Sadece düğününü gördüm.Dans ediyordu karısıyla ,mutluluk pozları veriyordu.üşüdüm yıkıldım..inanamadım.bunu haketmedim dedim.Çok fedakarlık yaptım.çok sevdim aşık oldum...
o dönemler tek aşkla ilgili yara almamıştı bu beden.ailem,iş hayatım berbarttı.
şimdi okuyorsun değilmi yaralı kalp yada merak ediyorsun fırtınanınkızına..
Çoğu kişi ah etmiş ben ah etmeye bile kıyamıyordumki.Ya ona birşey olursa diyordum ama yinede kzıdım çok kızdım..
ve bu süreç çok kötü geçti.Zaman bana herşeyi gösterdi.
ve şimdi... o boşandı biliyormusunuz.ve bana yalvardı.kul köle oldu.ağladı...ilk defa bir erkeğin ağlamasına şahit olmuştum.yalvardı bana,ayaklarıma kapandı.karısı ne kötülükler etmişti.
ben burdayım ,o karşımdaydı ama ya aşk ,ya aşk nerdeydi.aşk çoktan gitmişti artık benden.
aşk ve güven gittimi artık geri gelmez.
size tavsiyem ,
siz iyiniyetli ve aşkı hakkını vererek yaşadıysanız inanın şimdi ağlarsanız bile mutlu olan ve kazanan siz olacaksınız.o yuzden ayrılık aşk acısınında hakkını verin.
aşk sizinle bunu unutmayın..