Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım yapma ama böyle. :teselli:
Bitecek. Daha çok yeni.
Sen az daha sabret.
Epeyce sürüyor bu dibe vurmalar ayrılık sonrasında. :(

cnm inş yaa
tamam geçti diorum bi bakıyorum bi yol katedememişim
sürekli kendimle konuşuyorum ,olmuyor ,hiçbi işimi kafamı verip de yapamıyorum
ne kitap okuyabiliyorum ne başka bişey
aynı sayfayı otuz kere okuyorum mafoldumben

cnm inş yaa
tamam geçti diorum bi bakıyorum bi yol katedememişim
sürekli kendimle konuşuyorum ,olmuyor ,hiçbi işimi kafamı verip de yapamıyorum
ne kitap okuyabiliyorum ne başka bişey
aynı sayfayı otuz kere okuyorum mafoldumben

Ben aynı sayfayı bin kez okumuşumdur.
Çok normal bunlar.
Bir gün tamam artık bitti derken ertesi gün burnunda tütüyor.
Ya da bir gün nefretle anarken, birkaç dakika sonra en güzel anlarınız aklına geliyor.
Bu bir süreç sadece. Gereken tek şey zaman bu gelgitlerin yoğunluğunun azalması için.

Zaman zaman zamannnn... tamam bunu biliyoruz evet gecicek ama delip gecicek iştee !
Bu sürecte okulum sınavlarım hepsi kötü gidicek konsantre olamıcam notmalrım düşücek oufffffffffffffffffffff

ben ayrılmadım benden ayrıldı sevgilim. ayrıca öğrendim ki başka biri varmış. kpss iptal edilen sınava giricem ve moralim çok bozuk. 6 senelik ilişki. kendim sormasam araştırmasam öğrenemicektim. aldatma olayını seni üzmemek için değil, kendime yakıştıramadığmdan yapmam diyen adam... ben üzülürken o çok mutlu şuan. Allah da ona aynı şeyi yaşatır umarım. sırtından vurulmak çok kötü. insanlara güvenini kaybetmek de cabası. ama öldürmeyen güçlendirir derler. biliyorum mutlu olucam. bugün yaşadığım şeyi gülerek anlatıcam belki de. ama bugün işte bugün geçmek bilmiyor. gerçek bazen çok koyuyo insana. Allah kimseye yaşatmasın.

ben ayrılmadım benden ayrıldı sevgilim. ayrıca öğrendim ki başka biri varmış. kpss iptal edilen sınava giricem ve moralim çok bozuk. 6 senelik ilişki. kendim sormasam araştırmasam öğrenemicektim. aldatma olayını seni üzmemek için değil, kendime yakıştıramadığmdan yapmam diyen adam... ben üzülürken o çok mutlu şuan. Allah da ona aynı şeyi yaşatır umarım. sırtından vurulmak çok kötü. insanlara güvenini kaybetmek de cabası. ama öldürmeyen güçlendirir derler. biliyorum mutlu olucam. bugün yaşadığım şeyi gülerek anlatıcam belki de. ama bugün işte bugün geçmek bilmiyor. gerçek bazen çok koyuyo insana. Allah kimseye yaşatmasın.

canım yaaa Allah sabır versin hepimize...

amin canım, Allah'a sığınıyorum. belki de benim için hayırlısı böyle. sizin şer gördüğünüz şeyde belki bir hayır vardır. siz bilemezsiniz diyor. evlenmeden önce gerçek yüzünü gördüğüm için mutluyum. yoluma bakıcam artık. benim gibisini .ah bulur :):)

Erkek arkadaşınızla ayrıldıktan sonraki 30 dakika ne yapacağınızı bilemez bir halde öylece düşünürsünüz. Ancak endişelenmeyin ve ayrılığın üstesinden gelin. Dürüst olun!

İşte hafta hafta ayrılığı atlatma rehberi..

1. Hafta

Ayrılıktan sonra ilk yapacağınız şeyler ağlamak, tepinmek, duygularınızın şiddetli bir şekilde dışa vurmasına izin vermek olsun. Daha sonra en yakın arkadaşlarınızı arayarak eve çağırın, onlara neden bittiğini sorun veya anlatın. Böylece ayrılığı kabullenmeniz daha kolay olur. Birlikteliğinizin başından sonuna kadar olup bitenleri anlatırken neden ayrıldığınızı analiz etmeye çalışmayın. Onlar sizinle kalamıyorlarsa siz onların evine gidin. Ne olursa olsun ilk gecenizi yalnız geçirmeyin. Uyurken ağlayacaksınız ancak dişinizi sıkın.

Ertesi gün gerçekle yüzleşin ve tüm gücünüzle karşı koyun. Bugün yapmanız gereken ise 'Gitti ve yalnızım' diyerek basitçe kabullenip yaşamaya devam etmek. Sizi önemseyen insanlarla vakit geçirin. Güvendiğiniz arkadaşlarınız nereye giderse gitsin sizi de götürecek, yalnız bırakmayacaklardır. Arkadaşlarınızla zaman geçirmenizin diğer nedeni, eski sevgilinizi arama, e-mail gönderme, mesaj atma gibi davranışlarınızı engellemek içindir. Bunları yapmayın. Eğer barışma umudunuz varsa, ayrıldığınız kişi sizi bir kere arayacaktır. Ancak bunu ilk yapan siz olmasanız iyi olur.

2. Hafta

Telefonu alın ve gelecek 2 hafta ya da hafta sonu için seyahat rezervasyonu yaptırmadan kapatmayın. İnsanlara biraz düşünmek ve sakinleşmek için bir süreliğine ayrılacağınızı söyleyin. Bir süre onun hakkında konuşmak istemiyorsanız bunu da söyleyin. İnsanlar sizi üzmek istemeyecektir, tam tersine sizi şımartacaktır. Gitmeden önce onun sizde olan özel eşyalarını atın veya bilgisayarınızdaki fotoğraf, video gibi kayıtları silin. Size gönderdiği emailleri silin ve msn'e girdiğinizde o online ise siz offline olun. Size onu hatırlatacak mekanlara, karşılaşma olasılığınız yüksek yerlere gitmeyin. Çünkü onunla dinlediğiniz şarkılar, gittiğiniz mekanlar, mesajları yeniden okumak onun tekrar geleceğini umut etmenize neden olur ve gelmezse çok üzülürsünüz.

Ona ihtiyacınız olmadığını gösterecek şekilde hareket edin, bu belki sizi yeniden farkedebilir. Eğer affetmeniz için size geri gelse bile, fotoğraflarını bile kaldırdığınızı görmesini sağlayın. Bu size olan saygısını artıracak, kızmayacaktır. Onun gidişini kabul edip bu kadar iyi olduğunuzu görmek geri dönmek istemesini sağlayacak ve onu daha çabuk kazanabileceksiniz. Bu kazan kazan durumudur. Onunla telefonda kavga etmeniz, mesaj göndermeniz, sürekli onu izlemeniz onun sizden ayrıldığı için şükretmesine neden olacaktır.

3. Hafta

Evinizle ilgili temizlik planları yapın. Hem fiziksel hem de duygusal olarak temizliğe evinizden başlayın. Evinizdeki eşyalarınızı değiştirin ve yeniden dekore edin. Size onu hatırlatan eşyalardan kurtulun. Duvarlarınızın boyasını sizi mutlu edecek şekilde değiştirin. Bunu yaparken evinizi yeni yaşamınıza uygun olarak dekore edin. Sizi tanıyan kişilerden yardım alın. Evinizdeki eşyaları değiştirmek ayrıldığınızı ve onun artık dönmeyeceğini kabul etmenizin diğer bir yoludur. Kulağa kötü gelebilir ancak gerçek ne yazık ki bu.. Dahası mükemmel biri olsaydı zaten sizin için değerli olan bir yeri bırakıp gitmezdi.

İlk olarak bir arkadaşınızdan eski sevgilinizle başardıklarınızı ve başaramadıklarınızı yazmasını isteyin. İkinci olarak eski sevgilinizin eksiklerini bulun. Onu ne kadar sevdiğiniz ve nasıl mükemmel biri olduğu düşüncelerinizden uzaklaşarak eksik yönlerinizi yazmalısınız. Her iki listeyi aynaya yapıştırın ve her gün okuyun. Okuduktan sonra aynada gözlerinize bakarak "Bitti, geri gelmeyecek ve bunun üstesinden geleceğim" diye tekrarlayın. Buna inanın ve sizi mutlu edecek şeyler yapın.

4. Hafta
Şu sıralar kendinize olan saygınızı kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Şimdi bu düşüncelerinizden kurtulma zamanı. Ortak arkadaşlarınızdan eski sevgilinizden haber getirmemelerini isteyin ve bunları dinlemenin zaman kaybı olduğunu belirtin. Onun geri geleceği yönündeki yorumların size iyilik yapmak olmadığını anlatın. Eski sevgilinizin ağzından sizinle barışmak isteğini duymadıkça bunlara inanmayın.

Şimdi ayrılığınızın nedenlerini sorgulamak için doğru zaman olabilir. Sizi ve sevgilinizi yargılamadan hatalarınızı söyleyecek arkadaşlarınızla sorunun ne olduğu üzerine konuşun. Baskıcı mısınız, fazla rahat mı bıraktınız konuşun. Sizi yakından tanıyorlarsa teorileri de doğru olacaktır. Birkaç kötü ilişkiniz olduysa ve hepsi aynı nedenlerden sona erdiyse bir kaç seans bir terapist ile görüşebilirsiniz. Geriye dönük değerlendirmeler eski sevgilinizi aramak istemenize neden olabilir. Yapmayın! Gerçekten ne hissettiğinizi ve ilişkinizle ilgili yanlışlarınızı bilmesini istiyorsanız bir mektup ya da email yazın. Bunu göndermek için 2 hafta bekleyin. Zaman geçtikten sonra göndermek istemediğinizi göreceksiniz.

1 Ay Sonra

Ayrılığın üzerinden 1 ay geçtikten sonra ilk günkünden daha farklı hissettiğinizi göreceksiniz. Geri geldiğinde tekrar ayrılmayacağınız konusunda ona güvenebilecek misiniz? Merak etmeyin, barışmak için sizi aradığında bunu pişman olduğu için mi yoksa sizi üzdüğünü kabul ettiği için mi olduğunu hiç merak etmeyeceksiniz. Ayrılığı düşündüğünüzde ise kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Artık ayrılığa dair kimin suçlu olduğunu düşünmeyi bırakın. Arkadaşlarınız kendinize bişey yapacağınızı düşünmeyi bıraksın ve daha az arasın. Akşamları kendi başınıza kalmaya başlayın ve olanları kabul edin. Hala yalnızlığın üstesinden gelebilecek yapıdasınız. Artık eski sevgiliniz ne yapıyor diye düşünmeyin. Hayat devam ediyor.

Son bir tavsiye:
Yatağınızın soğuk olduğunu düşünerek hareket etmeyin. Kendinize eskileri toparlayıp kaldırmak ve üzülmek için zaman verin. Sonra geçmişteki hatalarınızı bilerek yepyeni bir döneme başlayın. Kendinizi yargılamadan gerçekten mutlu olmaya, sağlıklı seçimler yapmaya çalışın. Gözlerinizi dört açın ve geçmişten ders alarak yeni aşklara hazır olun.

onu tam unuttum derken hayatına bir yön vermişken o tekrar çıkıyor ve sizinle olmak istiyor
ne zor bir durum onca acıyı yaşa ağla et acı çek onun yokluğunda tam toparlandım de hayatına girsin.....
biz kız ayrılınca hemen acı çekeriz ertesi gün sanki hiç olmıcakmıiş gibi onsuz bir hayata nasıl alıcakmışız derken onlar bunu düşünmüyor
akılları sonradan başlarına geliyor...
erkeklerle aramızda ki fark bu olsa gerek biz acıyı hemen arkasından yaşarız
ama onlar acıyı akılları başına geldiğinde yaşar tabi o zaman bir faysası olmuyor
bunu çevremde de çok görüyorum bekliyorsun gelmez
beklemiyorsun tam o yok artık alıştım diyorsun hop bir telefon bir haber duyuyorsun...

gerçekten kime elimi attıysam hepsi ayrılmış çıkıyor bu ara..
bende yeni ayrıldım az çok biliyorsunuz..
şuan bana en doğru insan o gibi geliyor ama belki aradan uzun zaman geçince "yok be yanlış insanmış"derim. o biraz şans işi gibi..
sevgilimi tanıyarak ilişkiye başladım-çok da güvenerek başladım.
hayatım kanım canım derken terk edildim.
sebebini bi gün öğrenirsem ilk sizle paylaşırım tabiiki..
bu arada elmacım sen nasıl ayrıldın? ben senin ilişkin var sanıyordum hatta birkaç gün once bi yazını görmüştüm..ve iyiki düşünmüşsün böyle bi konu açmayı. en azından dertleşiriz..
bende sevgilimle sürekli tartşıyouz yaa :bbo:

ondan nefret etmeyi bıraktığım zaman sanırım acım hafifleyecek... çok agresifim bu aralar.. ne ile ilgilensem olmuyor hep aklımda. bide bugün doğum günü... kimbilir nerde kimlerle eğleniyor... face de kızların yazdığı samimi msjları görünce sinirlerim tepeme çıktı.. faceden sildim onu ama yinede bakmadan duramıyorum iştee :çok üzgünüm: iyiki ayrıyızda bu msjları sevgiliyken görmedim mi diyeyim... yoksa onun herkese mavi boncuk dağıtan biri oldugunu geç anladığıma mı üzüleyim bilmiyorum.. doğum gününde onca iyi dilek arasında en kötü benimkisi....!!!! çok zor Allah yardım etsin hepimizee...

Bende aranıza katıldım artık.Bende yalnızım bundan sonra! 2 yıllık ilişki bitti ve o yok bundan sonra.. Çok ayrıldık yeniden barıştık ama nereye kadar böyle devam edebilirdi ki bugün ipler koptu işte.Ben onun için herşeyden vazgeçmeye hazırdım ama o benim artık dayanamıyorum bu duruma bitti dediğim için sorgulamadan,açıklama yapmadan beklemeden bende bitsin istiyorum dedi.Bu ilişki için hiç çabası olmadı düşünebiliyor musunuz? Nasıl geçicek şimdi onsuz saniyeler,dakikalar,saatler,günler,haftalar,aylar,seneler ...? Dünyam dediğim,ömrüm dediğim insan artık yok hayatımda.Ölü gibiyim bugün ve bundan sonra.........

terk edildim hiç beklemediğim bi anda.. 2 hafta önce sen benim bitanemsin diyodu ama sonra eskisi gibi değil dedi ve askere gitti düzelticem dedi 18 gün onu bekledim aramadı sormadı sonrasında hiç bişey yokmuş gibi davrandı ...1.5 ay oldu şimdi ama hala ilk gün ki gibi yanıyo içim ilk gün ki gibi acıyo canım bi daha sever miyim bi başkasına güvenebilir miyim? hiç sanmıyorum.. onu seviyorum ona aşığım... ben ölüyorum burda ama onun umrunda bile değil...neden böyle olmak zrunda ki herşey?

Şu sayfalarda kendimi bulmayı denedim ilk nerde yazmışım diye bulmak mümkün değil gibi...Hani herkes zaman diyor ya gerçekten zaman lazım.Duygularınızın nasıl değişim gösterdiğini görmek anlamak ve belki buraya yazdığsanız diğer yazdıklarınızı uzun aradan sonra okumak ve nasıl bir yoldan geçtiğimizi anlamak.Başta ilk 3 ay ben hiç birşey düşünemedim kendimi kapadım dışarı zor çıktım ağladım ama düşünemedim.Sonra onla konuşmayı denedim ama artık beni ve üzüntümü anlamadığı için umursamazlığının verdiği acı bir kez daha yüzüme çarptı.Zaten o terk etmişti hem de aldatarak.Hayatımı ve sevgimizi bir başkası için yıkmıştı.Ve benden daha çok önem verdiğini gördüğümde o kıza inanın ölmek istedim.3,5senemi verdim bu adama, ama adam 4 ayda başkasına yüzük taktı.Bu dönemde artık ağlamalarım gece yatağımda yorganımı ısırmalarım, kriz halinde uykuya dalmalarım gecenin bir körü tekrar uyanıp ağlamalarımla geçti.Sonuç hiç bişe yemediğim için bağışıklık sistemim çöktü ve 2 kere hastanelik oldum.Gecenin köründe yediğim serumlar ve bir hastane odasında ondan nefret ettiğimi kendime fısıldamam...Allah beni biraz gördü ki bir iş sahibi oldum.Kafamı işe gömdüm başka bişey düşünmemeye çalıştım.Ve tekrar sevebilirim belki dedim denemem başarısız oldu ve 2 ay süren bir ilişkimin ardından yalnız olmaya karar verdim.Bir ortak nokta yine ben terketmedim karşımdaki bitirdi.Belkide benim sevemeyeceğimi bildiği için.. Kaybettiğim onca kilonun sonunda bir deri bir kemik kalmıştım.İş belkide beni toparlayan şey oldu eski kiloma kavuştum.Duygularım bir süre nefretle özlem arasında gitti geldi.Sonra imam nikahı kıydığını öğrendim o kıza.Bir kez daha yıkıldım.Sevdiğim adamı tanıyamamış mıydım acaba?Ve sonrasında hissiizlik geldi.Hiç bir duygunun içinizde olmamasının verdiği boşlukta yaşadım.Ben hakkımı helal etmedim ve arkasından öle bir ah ettim ki bana dönerse beddualarım ben bile yaşayamam.Ve son nokta evlenceğini öğrendim 25 eylül yani dündü nikahı.Geçen hafta kendimi kapattım yine kendi içime ağladım halime kendim için ağladım kendi yıkılan hayallerim ve mutluluğum için ve yine ah ettim.Cuma günü bunları düşünüyordum minibüste eve dönerken ,tam ona yine kötü şeyler söylüyordumki minibüs kaza yaptı.Ben başımı demire vurdum.Herkes gibi indim arabadan ve sokağın birine daldım oturdum bir köşeye deli gibi yağmur yağıyor benimse göz yaşlarım durmuyor.Bi yandan diyorum bak sana dönüyor bedduların bir yandan hala diyorum affetmem.Cumartesi saat 13:30 ankara artık o evli bir adam..Tüm sevgimi aşkımı verdiğim adam,bana ihanet eden beni öldüren adam..Bugün pazar ne hissediyorum boşluk, çok düşünemiyorum hissizim bir umursamama durumu var, ama affetmem ne burda ne öteki dünyada..Herşeye karşı kayıtsızım umurumda değil.
Şubat 2009dan beri süren bu acı artık bitti...Artık özgürüm......

vaybe... vaybeyle başlıyorum sözüme...bende galetecim gibi ilk yazdıklarımı , gözyaşlarımı bulmak istedim bir anda..ama o kadar çok sayfalar varki ...
bu yazımı her kim okuyorsa.Biliyorum hergecen buraya uğramaz.nerde yaralı bir kalp var o uğrar.ismini bilmiyorum yaralı kalp ama bu sayfaların bir dili olsa sana benden uzun uzadıya bahsederdi.

bende ayrıldım sevgilimden .Hemde yıllar önce artık sayamıyorum bile.3 yıl olmuştur.3 yıl önce .yaklaşık bu konunun açıldığı yıllarda...
keşke beni terketseydi yada ben ayrılsaydım ama öyle safmışımki gözümü açmış.benı seven adam kaşla göz arasında benımle beraberken başkasıyla evlenmişti.
delirdiğim aşık olduğum hayran olduğum insan sırtımdan bıçaklamıştı.
ne uykusuz geceler ,depresyon hapları,saatlerce duşun altında kalmalar,insanlara küsmem ..az buçuk anlarsınız.Bana öyleki bir fırsat bile vermedi.
Evli olmasa gider yalvarırdım belkide ,yada kapısında bulurdum kendimi,insanlara derdimi anlatabilirdim belkide ,ama yapamadımkı.buna bile fırsat vermedi.Sadece düğününü gördüm.Dans ediyordu karısıyla ,mutluluk pozları veriyordu.üşüdüm yıkıldım..inanamadım.bunu haketmedim dedim.Çok fedakarlık yaptım.çok sevdim aşık oldum...
o dönemler tek aşkla ilgili yara almamıştı bu beden.ailem,iş hayatım berbarttı.
şimdi okuyorsun değilmi yaralı kalp yada merak ediyorsun fırtınanınkızına..
Çoğu kişi ah etmiş ben ah etmeye bile kıyamıyordumki.Ya ona birşey olursa diyordum ama yinede kzıdım çok kızdım..
ve bu süreç çok kötü geçti.Zaman bana herşeyi gösterdi.
ve şimdi... o boşandı biliyormusunuz.ve bana yalvardı.kul köle oldu.ağladı...ilk defa bir erkeğin ağlamasına şahit olmuştum.yalvardı bana,ayaklarıma kapandı.karısı ne kötülükler etmişti.
ben burdayım ,o karşımdaydı ama ya aşk ,ya aşk nerdeydi.aşk çoktan gitmişti artık benden.
aşk ve güven gittimi artık geri gelmez.

size tavsiyem ,
siz iyiniyetli ve aşkı hakkını vererek yaşadıysanız inanın şimdi ağlarsanız bile mutlu olan ve kazanan siz olacaksınız.o yuzden ayrılık aşk acısınında hakkını verin.
aşk sizinle bunu unutmayın..

vaybe... vaybeyle başlıyorum sözüme...bende galetecim gibi ilk yazdıklarımı , gözyaşlarımı bulmak istedim bir anda..ama o kadar çok sayfalar varki ...
bu yazımı her kim okuyorsa.Biliyorum hergecen buraya uğramaz.nerde yaralı bir kalp var o uğrar.ismini bilmiyorum yaralı kalp ama bu sayfaların bir dili olsa sana benden uzun uzadıya bahsederdi.

bende ayrıldım sevgilimden .Hemde yıllar önce artık sayamıyorum bile.3 yıl olmuştur.3 yıl önce .yaklaşık bu konunun açıldığı yıllarda...
keşke beni terketseydi yada ben ayrılsaydım ama öyle safmışımki gözümü açmış.benı seven adam kaşla göz arasında benımle beraberken başkasıyla evlenmişti.
delirdiğim aşık olduğum hayran olduğum insan sırtımdan bıçaklamıştı.
ne uykusuz geceler ,depresyon hapları,saatlerce duşun altında kalmalar,insanlara küsmem ..az buçuk anlarsınız.Bana öyleki bir fırsat bile vermedi.
Evli olmasa gider yalvarırdım belkide ,yada kapısında bulurdum kendimi,insanlara derdimi anlatabilirdim belkide ,ama yapamadımkı.buna bile fırsat vermedi.Sadece düğününü gördüm.Dans ediyordu karısıyla ,mutluluk pozları veriyordu.üşüdüm yıkıldım..inanamadım.bunu haketmedim dedim.Çok fedakarlık yaptım.çok sevdim aşık oldum...
o dönemler tek aşkla ilgili yara almamıştı bu beden.ailem,iş hayatım berbarttı.
şimdi okuyorsun değilmi yaralı kalp yada merak ediyorsun fırtınanınkızına..
Çoğu kişi ah etmiş ben ah etmeye bile kıyamıyordumki.Ya ona birşey olursa diyordum ama yinede kzıdım çok kızdım..
ve bu süreç çok kötü geçti.Zaman bana herşeyi gösterdi.
ve şimdi... o boşandı biliyormusunuz.ve bana yalvardı.kul köle oldu.ağladı...ilk defa bir erkeğin ağlamasına şahit olmuştum.yalvardı bana,ayaklarıma kapandı.karısı ne kötülükler etmişti.
ben burdayım ,o karşımdaydı ama ya aşk ,ya aşk nerdeydi.aşk çoktan gitmişti artık benden.
aşk ve güven gittimi artık geri gelmez.

size tavsiyem ,
siz iyiniyetli ve aşkı hakkını vererek yaşadıysanız inanın şimdi ağlarsanız bile mutlu olan ve kazanan siz olacaksınız.o yuzden ayrılık aşk acısınında hakkını verin.
aşk sizinle bunu unutmayın..

bende mutlu olur muyum gerçekten?[döner mi bana geri? öyle acı çekiyorum ki nefes alamıyorum, kalbim o kadar yıkık dökük ki nasıl atmaya devam ediyo anlayamıyorum...ölüyorum burda halbuki o, o ne alemde? geçer mi bu günler 1,5 ay oldu ama sanki bugün olmuş gibi acıyo içim yanıyo canım....

Ah fırtınam az ağlamadık burda,her ağladığımızda topladık birbirimizi...Sen benim için neler yaptın.İyileştik ama dimi.Belki artık içimizde bişeler eksildi eskisi gibi değil ama iyileştik..İnşallah o deliğide kapatacak, sevgimizi hakeden birini hayatımıza alabiliriz ve mutlu oluruz a.s

hala abonelıklerımden sılmedıgım bı topık burası
ama ne zaman buraya ugrasım tuylerım dıken dıken oluo ıcımı bu hzuun kaplıo
sımdı galatyacım en son senın msjı gpordum geldım
ne gunler gecrdek ,az aglamadım burda,hepbırlıkte agladık,
sız olmasaydınız napardım ben,hep bırlıkte gecrdık en kotu gunlerımızı
sımdı bende ıyım sardık yaraları,kapandı
herseyın bı zamanı var,yasadıgımız ask gıbı acımızıda sonuna kadar yasadık
burdakı herkesde ole yapsın,uzulun aglayın sızlayın gelın burda yazın ne gecıosa ıcınızden
asla ıcınıde brıktrmeyın
kımsenın ahı kımsede kalmas
sız ah etmesenızde allah buyuk,yanına bıraklmıo kımsenın
benımkısıde 5ay ustune barısmısken aılesının ıstegı uzerıne 13gun sonra benden ayrılıp nısnalandı
ole kotukı sevdıgını baskasıyla gormek
ama noldu ayrıldı,tekrar bana dondu,belkı gurur yaptım belkı kader dedım,kabul etmedım
sız sız olun acnızı yasayın ama emın olun bu gunler gecıcek,hıc baskasını sevemem hayatım akımse gıremes olucem unutamıcam demeyın
allah yardımcınız olsun hepınızın
Şu sayfalarda kendimi bulmayı denedim ilk nerde yazmışım diye bulmak mümkün değil gibi........

canım,cok gecmıs olsun once
ah etme galete allaha havale et,ınankı allah ole yoluna koyuyokı
ınsnaın ıcı dayanmıo bılıorum dılıne gelıo her turlu sey
bılıorumkı sen en ıyısı yasıcaksın askın
kendım ıcınde tum burda acı ceken arkadaslarım ıcınde ole dusunuyorum

..

fırtına senı gordugume cok sevındım,sana ulasamıorum ya ,telın kullanımıo dıo
cok merak ettım,ıyısın hemde baya ıyısın cok bellı oluo
hep ıyı ol ıns,bana bı msj at bu msjı gorursen

kızlar öyle içim yandıki bugün anlatamam.. ben ayrılığı bana yaptıklarını hazmetmeye çalışırken. ki ayrılığa hep bahaneler üretti. aslında en ufak tartışmayı büyüttüğünden anlamalıydım ama konduramadım işte.. 2 gün düşünecem bu ilişkiyi deyip 1 hafta aramadı beni. faceden silince susukunlugunu bozup aradı . faceden silince sen zaten bitirmişsin dedi suçu bana attı yine. adam gibi bitti demeyi bile beceremedi. ben bitirdim, ayrılıgın adını koydum yani. 2 gün önce "seni seviyorum" diyen adam ilişkiyi bitirmek için herşeyi yaptı... ayrılıktan 4-5 gün sonra bana kuzenle haber gönderdi arkadaş kalmak istiyormuş benle. tabiki kabul etmedim haketmiyor arkadaşlıgımı deyip msndende sildim. çok sinirlenmiş beyefendi. neyse ayrılalı yaklaşık 20 gün oldu derken bazı günler gözyaşıyla bazı günler durgun sinirli saçma sapan duygularla geçerken bi darbe daha yedim... dün dogum günüydü.. benim kuzen onun en yakın arkadaşyla çıkmaya başlamıştı biz sevgiliyken. ve benimkinin bugün kuzenin bi kız arkadaşıyla facede arkdaş oldugunu gördüm. kız benim facede ekliydi. kuzeni aradım sordum.benimkinin dogum gününü kutlamışlar, kuzen kız arkadaşlarını götürmüş eğlenmişler.kafayı yedim. ben onun mutsuz olmasını beklerken kuzen onu kimlerle tanıştırıyor neler yapıyor . bide kuzenin erkek arkadaşı ki benimde arkadaşımdı. benimki için kuzenime demişki senin kız arklarından birini ayarlayalım. öldüm resmen ya resman sırtımdan vuruldum........... ki ikiside benim neler çektiğimi bu ilişki için nasıl çabaladıgmı biliyorlardı. bensiz eğlenmeyide iyi bilmişler.. kuzenimlede dost gibiydik güya. ayrılık acısı yetmez gibi bide sırtımdan vuruldum.. ben eski sevgilim yalnız kaldı üzülsün hatasını anlasın derken kuzenim onu kız arkadaşalrıyla tanıştırıp eğlendiriyor..... bu ne samimiyetki onun dogum gününe geliyorlar. içimden bişeyler koptu anlatamam. kendimi kullanılmış hissediyorum. kime güvenecem artık bu saatten sonra.. allahım sabır verr.. senağlama

PamukPrensesPathem

pamuk özledim valla burda konuşmayı yok yok özlemedim aman bir daha düşmanıma bile vermesin :bbo: sizlerle konuşmayı özledim =) Seni de iyi gördüm zamanla topladık işte tabiki eskisi gibi değiliz ama bazı yönlerden daha güçlü bazı yönlerden daha kırılgan ama iyiyiz çok şükür :lepi:

Back