terk edildim hiç beklemediğim bi anda.. 2 hafta önce sen benim bitanemsin diyodu ama sonra eskisi gibi değil dedi ve askere gitti düzelticem dedi 18 gün onu bekledim aramadı sormadı sonrasında hiç bişey yokmuş gibi davrandı ...1.5 ay oldu şimdi ama hala ilk gün ki gibi yanıyo içim ilk gün ki gibi acıyo canım bi daha sever miyim bi başkasına güvenebilir miyim? hiç sanmıyorum.. onu seviyorum ona aşığım... ben ölüyorum burda ama onun umrunda bile değil...neden böyle olmak zrunda ki herşey?
pamuk özledim valla burda konuşmayı yok yok özlemedim aman bir daha düşmanıma bile vermesin :bbo: sizlerle konuşmayı özledim =) Seni de iyi gördüm zamanla topladık işte tabiki eskisi gibi değiliz ama bazı yönlerden daha güçlü bazı yönlerden daha kırılgan ama iyiyiz çok şükür :lepi:
Allah kimseye ayrılık acısı yasatmasın.
Deger verdiğiniz kadar deger görün inşallah kızlar..
bazen insan isyan ediyor neden hakketmediğimiz bu acıyı yaşıyoruz die
ama başta o insanlarla birlikte olmayı biz seçiyoruz ve sonuç ne olursa olsun bunun bedelini ödüyoruz, yaşamamız gerekiyor die düşünüyorum. bu süreci en az acı geçirmeniz dileğiyle..
ama seçerken bilemiyoruz ki böyle üzüleceğimizi ve yok yere terk edileceğimizi..sanırım insanın içine oturan da bu oluyor...
arkadaşlar lütfen biri bana yardım etsin çok kötü durumdayım...1.5 ay oldu ayrılalı bitti dedi 20 gün arayıp sormadım sonra dayanamadım aradım msj attım cevap yazmadı yine msj attm bu kez aradı açmadım ardı ardına 6 kez aradı 7.yi açtım ne istiyosn söle dedi bişey istemiyrm dedim içimde bişey yok sana karşı dedi bu saatten sonrada nasıl olur nasıl devm ederiz dedi devam edemeyiz zaten bitti dedim ama hergün dua ediyorum mucize olsun diye.. bu haksızlığa tahammül edemiyrm çünkü sevmekten başka hiçbir şey yapmamıştm... lütfemafoldumbenn biri bişey desin lütfen...
çok teşekkür ederim desteğiniz için...aramıyorum artık sormuyorum içim kan ağlasada o dahil hiç kimseye belli etmiyorum..burası da olmasa naparım artık bilmem.. çok teşekkür ederim ii ki varsınız...
çok teşekkür ederim desteğiniz için...aramıyorum artık sormuyorum içim kan ağlasada o dahil hiç kimseye belli etmiyorum..burası da olmasa naparım artık bilmem.. çok teşekkür ederim ii ki varsınız...
allah yardımcın olsun cnm benim
hepimiz üzülüyoruz ağlıyoruz zaman zaman,bu çok normal ..
burada paylaşıp rahatlıyoruz bi nebzede olsa..
çok klişe ama ZAMAN cnm ,bekle lütfen kartık endini yıpratmaa
bide lütfen kendine olan saygını kaybetme ,senin için önemli olan bu!!!, bu dediğimi unutma
sende iyi ki varsın canım bugün doğum günüm çok ümitlenmiştim doğum günümü kutlar diye ayrıldık.adım gibi biliyorum unutmadığını bu konuda hassas olduğumu bugün tam bir ay oldu ve ben bitirmiştim mail atmıştım ama 6 gün önce ama cvp yok mailime cvp vermeyen doğum günümü hiç kutlamaz keşke kutlasa neyse hayırlısı
allah yardımcın olsun cnm benim
hepimiz üzülüyoruz ağlıyoruz zaman zaman,bu çok normal ..
burada paylaşıp rahatlıyoruz bi nebzede olsa..
çok klişe ama ZAMAN cnm ,bekle lütfen kendini yıpratmaa
bide lütfen kendine olan saygını kaybetme ,senin için önemli olan bu!!!, bu dediğimi unutma
tamam canım ama yok acıyı sadece içimde yaşıyorum o unuttuğumu sanmış ortak arkadaşımızdan bende dayanamadım içimde ne varsa söyledim onu özlediğimi hala sevdiğimi ama cvp yok....bende bir şey yapmıyorum dediğin gibi ZAMAN her şeyin ilacı....
öyle yapıcam canım yarın güzel giyinicem saçımı başımı yapıcam...
gidicem çocuklarımın yanına anaokul öğretmeniyim onlarda olmasa kafam dağılmaz zaten ayrıca teşekkür ederim doğum günümü kutladığın için...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?