Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapabiliriz ki bi şans daha verelim sonra onlar bizi bıraksın daha mı az acı cekicez ? Bukezde suçluluktan kurtulucas ama bırakıldım psikolojisi olusucak belli olmaz erkeklerin işi ...
mesafeler... dün aradım onu, her şeyi bitirebilmek için yapmış, benim ondan nefret etmemi sağlicak bölece ben onu daha çabuk unutcaktım düşüncesine göre... mümkün deildi böle bişey... ve de bana bi mesaj attı gece sen burda olsaydın veya benim orda olma şansım olsaydı kesinlikle ömür boyu bırakmazdım seni, yazmış... söylicek fazla söz yok heralde...
inan bana olur... 9. aya giriş yaptık ayrı geçirdiğimiz, en iyi ihtimalle kurban bayramında görebilcektik birbirimizi, yaşamayan bilmez ama çok zor böle, çok zor günleri oldu yanına gidemedim isyan ettim neden böle diye, aynı şekilde ben günlerce hasta yattım her telefon ettiğinde sesindeki çaresizliği duydum... devam etseydik de yılda 1-2 kez o da bikaç saatliğine görebilcektik birbirimizi... yapılması gerekeni yaptık sanırım...mafoldumbenMesafeyi bahane eden erkeklerden nefret ediyorum.
Kesinlikle de inanmıyorum sadece uzaklığın bir ilişkiyi bitirebileceğine.
Asla olamaz böyle bir şey. :umursamaz:
inan bana olur... 9. aya giriş yaptık ayrı geçirdiğimiz, en iyi ihtimalle kurban bayramında görebilcektik birbirimizi, yaşamayan bilmez ama çok zor böle, çok zor günleri oldu yanına gidemedim isyan ettim neden böle diye, aynı şekilde ben günlerce hasta yattım her telefon ettiğinde sesindeki çaresizliği duydum... devam etseydik de yılda 1-2 kez o da bikaç saatliğine görebilcektik birbirimizi... yapılması gerekeni yaptık sanırım...mafoldumben
mesafeler... dün aradım onu, her şeyi bitirebilmek için yapmış, benim ondan nefret etmemi sağlicak bölece ben onu daha çabuk unutcaktım düşüncesine göre... mümkün deildi böle bişey... ve de bana bi mesaj attı gece sen burda olsaydın veya benim orda olma şansım olsaydı kesinlikle ömür boyu bırakmazdım seni, yazmış... söylicek fazla söz yok heralde...
ALLAH sabır versin hepinize
yaa kızlar nası bişey bu haaa
resmen içimi kemiriyor ,ne dayanılmazmış meğersem
keşke hiç sevmemeseymişim onu , olmuyor kafamla beynimle kalbimle kavga ediyorum
ne olacak ve ben ne zaman normal olacağım mafoldumben