Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

En kötüsü de severek bitirdik.. Kendisi ülser olmus midesinde yara varmış zamanında bende ne acılar cekmiştim midemden onu düşüne düşüne .. Ama bitti ikimizin de birbirimize kini yok mesafe ayırdı bizi yapıcak bişey yok sonumuz yoktu :(

ayrılığın en kötüsüde bu olsak gerek severek bitirmek ne kadar zor yaşadığım için biliyorum keşke bunun ilacı olsa ama yok sadece zamanla acın hafifliyor alışıyorsun onsuzluğa
şu an hayat onsuz bomboş geliyor çünkü o senin canın bitanen her şeyinde ama o artık yok....

Ne yapabiliriz ki bi şans daha verelim sonra onlar bizi bıraksın daha mı az acı cekicez ? Bukezde suçluluktan kurtulucas ama bırakıldım psikolojisi olusucak belli olmaz erkeklerin işi ...

vereliniortak kesinlikle katılıyorum...benzerini yaşıyorum iki aydır... sık sık aklıma geliyor... ama bi geri dönüş zaten hiçbişe eskisi gibi olmayacağı gibi savaşa dönüşecek... kirlendi aramızdaki herşey...dönmek çare değil... özlem duygusuna alt olmamak gerek....

mesafeler... dün aradım onu, her şeyi bitirebilmek için yapmış, benim ondan nefret etmemi sağlicak bölece ben onu daha çabuk unutcaktım düşüncesine göre... mümkün deildi böle bişey... ve de bana bi mesaj attı gece sen burda olsaydın veya benim orda olma şansım olsaydı kesinlikle ömür boyu bırakmazdım seni, yazmış... söylicek fazla söz yok heralde...

mesafeler... dün aradım onu, her şeyi bitirebilmek için yapmış, benim ondan nefret etmemi sağlicak bölece ben onu daha çabuk unutcaktım düşüncesine göre... mümkün deildi böle bişey... ve de bana bi mesaj attı gece sen burda olsaydın veya benim orda olma şansım olsaydı kesinlikle ömür boyu bırakmazdım seni, yazmış... söylicek fazla söz yok heralde...

Mesafeyi bahane eden erkeklerden nefret ediyorum. :kızgın:
Kesinlikle de inanmıyorum sadece uzaklığın bir ilişkiyi bitirebileceğine.
Asla olamaz böyle bir şey. :umursamaz:

Mesafeyi bahane eden erkeklerden nefret ediyorum. :kızgın:
Kesinlikle de inanmıyorum sadece uzaklığın bir ilişkiyi bitirebileceğine.
Asla olamaz böyle bir şey. :umursamaz:
inan bana olur... 9. aya giriş yaptık ayrı geçirdiğimiz, en iyi ihtimalle kurban bayramında görebilcektik birbirimizi, yaşamayan bilmez ama çok zor böle, çok zor günleri oldu yanına gidemedim isyan ettim neden böle diye, aynı şekilde ben günlerce hasta yattım her telefon ettiğinde sesindeki çaresizliği duydum... devam etseydik de yılda 1-2 kez o da bikaç saatliğine görebilcektik birbirimizi... yapılması gerekeni yaptık sanırım...mafoldumben

inan bana olur... 9. aya giriş yaptık ayrı geçirdiğimiz, en iyi ihtimalle kurban bayramında görebilcektik birbirimizi, yaşamayan bilmez ama çok zor böle, çok zor günleri oldu yanına gidemedim isyan ettim neden böle diye, aynı şekilde ben günlerce hasta yattım her telefon ettiğinde sesindeki çaresizliği duydum... devam etseydik de yılda 1-2 kez o da bikaç saatliğine görebilcektik birbirimizi... yapılması gerekeni yaptık sanırım...mafoldumben

Ben de yaşadım ve biliyorum. Ne kadar zor olduğunu bilirim.
İstediğin an yanında olamamak dayanılmaz bir acı veriyor.
Beni seven bir çocuk vardı uzaktaydık.
Benim için ne olursa olsun devam ettirip bekleyeceğini söyliyordu ama ben istemedim.
Hala da bekliyor aradan 1,5 yıl geçmiş olmasına ve ben reddetmiş olmama rağmen.
Yani gerçekten sevgi varsa devam ettirilir bence bir şekilde.

Yine de herkesin kendi tercihi tabi.
Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi yeniden beraber olursunuz bir gün.
Daha fazla dayanamazsınız ayrılığa zaten o zaman. :delphin:

kızlar ekim ayında buraya gelicek, 8 ay sonra yüzünü görücem, maddi engeller vardı önümüzde ama bi şekilde aştık ve yanıma gelicek, umarum bi şeyleri düzeltebiliriz, Allah'ım onu bana hayırlı eyle...

Mesafeler engel olamaz,o sadece bir mazeret.
Birisi vardır aynı odadasınızdır ama ruhlarınız,kalpleriniz o kadar uzaktır ki.
Başkası vardır aranızda mesafe vardır ama sanki yanında gibidir hissedersin bunu.
Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Canım bencede mesafe engel değil benimki tam tersiydi onu gercekten cok sevsem bırakmazdım mesafe evet cok acıttı canımı ama yinede BAHANE .. :) benimki ona karsı bi ihtiyac destekçim yok oldu alısmıstım bağımlılıktı bu acı saten aşk acısına bedel onu cekiyorum bende

Evet arkadaşlar dün gece itibari ile bende aranıza katıldım :((
Bütün gece kalbim acıdan yandı tutuştu..Yarı uykulu yarı uyanık bi halde başım ağrıdan çatlayarak yattım..
Evet zaten burda actığım konulardan da sona geldiğimizi az cok anlıyordum ama onun hep yok öyle bişey ben sevdim mi sonuna giderim vs. gibi sözlerine bir müddet daha kandım fakat artık en son face şifresini de değiştirince çileden cıktım..
Ve uzunca bir mail yazarak ona artık dürüst olup bittiyse söyelemsini istedim,adeta yalvararak..
O da mailime bakma nezaketini bile bir gün boyunca göstermedi,hastaydım işe gidemedim nette bulamadım dedi..Bunun üzerine ben iyice cilden cıktım ve sabrettiğim her ne varsa msjda yazdım..
O mailde onu sevdiğimi vs yazmıstım ama msj da artık o mailin hükmü kalmadı sen hiçbirini haketmiyorsun ve daha birsürü kırıcı sey yazdım..Ama evet hakketti hemde fazlasını..
Ve o da saat gece yarısı olmasına rağmen gidip maile cevap yazdı..Ama msjlarıma da cok kızdı..
Tahmin ettiğiniz gibi sonuc olumsuz..Olsun cesaret edip söylemediği seyleri aylar sonra en azından söylettim..
Bana benden soğuduğunu,başlarda cok emek harcamasına rağmen yürütemediğini,bir oladığımızı vs.. yazmıs..
Maili okuyup msj yazdım,bende hakkımı helal ediyorum,Allah a emanet ol diye vedalastım..
Kısacası aylardır sevdiğim dediğim sahiplendiğim adam beni coktan silmiş kalbinden ben hala onun sevgisiyle yasıyormusum..
Şuan çektiğim acının tarifi mümkün değil..Onu cok özlüyorum,onsuz nasıl yasıcam bende bilmiyorum..
Rabbimden başka sığınacağım kimsem yok...

benimki en son 4 gün önce ne yapıyorsun diye mesaj yazmıştı..

cevap yazmadım kızlar ya bi rica etsem benim konumu bi okuyup yorum yazsanız ne olur.. :gitme:

yaa kızlar nası bişey bu haaa
resmen içimi kemiriyor ,ne dayanılmazmış meğersem
keşke hiç sevmemeseymişim onu , olmuyor kafamla beynimle kalbimle kavga ediyorum
ne olacak ve ben ne zaman normal olacağım mafoldumben

yaa kızlar nası bişey bu haaa
resmen içimi kemiriyor ,ne dayanılmazmış meğersem
keşke hiç sevmemeseymişim onu , olmuyor kafamla beynimle kalbimle kavga ediyorum
ne olacak ve ben ne zaman normal olacağım mafoldumben

Canım yapma ama böyle. :teselli:
Bitecek. Daha çok yeni.
Sen az daha sabret.
Epeyce sürüyor bu dibe vurmalar ayrılık sonrasında. :(

Back