Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ya ben de hastayım, baksanıza oraya hasta şeysi de koydum, şekli, adamcığı...neyse o.

Böcük sen de mi hastasın? Geçmiş olsun gülüm.

Egecim Denizcim, ortalık bi ara gelen giden mesajlar sayesinde hareketlendi ama sakiniz şimdi şükür.

Selin kız bi kereden söylesene ne diyeceksen..başım döndü beee... kafamçokkarıştı yetişemiyorum hızına.. hiperaktif bu ayol :sm_cool:

aynen kız nerden bildin herkez aynı şeyi soyluyor suan kalp atım hızım arttı.hiper durumdayım....

ayy ben hayatta aramam
hatta özeldende aramam
hatta hiçbişekilde ulaşmam...teknolojinin nimetlerindende faydalanmam
O FAYDALANSIN
hiçte kusura bakmasın çok naz aşıkmı usandırırmış çok taaa tınnn
o dönsün o yalvarsın ben yalvardıktan sonra barışmanın ne önemi varki 1,2 ay sonra yine eskisi gibi olur
o yalvarsın ki o kendinden taviz versin

al benden de o kadar...

ah şunu bi de selin anlasaa yaaaa... hayretler içersindeyim yani...
yine bulmuş bir bahane... :1shok:

Selincim,belki sana çok zor gelecek uygulaması ama,bence arama...
Bu erkek milletinin %99 u aranmadı mı şaşırıyor ve neden beni aramıyor moduna girip bu sefer kendi aramaya başlıyor...
Biraz garipler anlayacağın...

o beni ogün görecek süslenıcem püslenıcem ohhhhhh sefam olsun yenide asık olcak b seferde ben istemicem puhahahahaha :):):):)

o beni ogün görecek süslenıcem püslenıcem ohhhhhh sefam olsun yenide asık olcak b seferde ben istemicem puhahahahaha :):):):)

ayy sen onu benim külahıma anlat... safız biz de zaten yaa... sengözlerimebaksanab

bak güzelim ben kafana vurmuyorum senin artık ... sen de kafanı duvarlara vurmazsın umarım... yerimseniben

X