Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Hayır kızlar, cevap yazmayı düşünmüyorum,
Evet teşekkür etmem lazım belki ama içimden gelmiyor şu anda elimde değil.
Hatta arayacak telefonla diye de aklım çıkıyor, şu anda gerçekten konuşmak istemiyorum.
Buna da hiç gerek yoktu, sağolsun unutmamış, halletmiş, ama artık benim için bir kıymeti yok...
Beni anlıyorsunuz değil mi?
içinden geleni yap sakın üzüleceğin bir söz söyleme

Hayır kızlar, cevap yazmayı düşünmüyorum,
Evet teşekkür etmem lazım belki ama içimden gelmiyor şu anda elimde değil.
Hatta arayacak telefonla diye de aklım çıkıyor, şu anda gerçekten konuşmak istemiyorum.
Buna da hiç gerek yoktu, sağolsun unutmamış, halletmiş, ama artık benim için bir kıymeti yok...
Beni anlıyorsunuz değil mi?

ben çok iyi anlıyorum tatlım... şu anda öyleyim ben de... ama korkmuyorum ben ... çünkü gitti içimden...

evet emek vermiş bişeyler için ... bundan manalar çıkarmak istersek çıkarabiliriz...
ama sen de sanki çıkarmak istiyorsun gibi ; hatta aramasından korkun da bundan...

çünkü ne kadar kırgın ; kızgın olsan da içinde hala sevgin var...
ararsa ; biraz uzak ama sakin konuşursun... çünkü sen onunla konuşurken sen olmalısın... terslemeden ama kırgın ... çılgına dönmüş sevgili değil yani...

bakalım arayacak mı ... içinden gelmiyorsa yazma bişey... :teselli:

ayy ben hayatta aramam
hatta özeldende aramam
hatta hiçbişekilde ulaşmam...teknolojinin nimetlerindende faydalanmam
O FAYDALANSIN
hiçte kusura bakmasın çok naz aşıkmı usandırırmış çok taaa tınnn
o dönsün o yalvarsın ben yalvardıktan sonra barışmanın ne önemi varki 1,2 ay sonra yine eskisi gibi olur
o yalvarsın ki o kendinden taviz versin

yehuhhhhhhhhhhhhhhhııııııııı böcüküm kızma bana :)=:):):):)sen yat bırazcık dinlen...

arkadasımı ona yonlendırıcektım ya demiş ki gelsın bakayım felan...bende gelicem arkadasım bensiz gitmz dedim.........

Kızlar dısarı cıktım geldım hıc bısey kafamı dagıtmaya yetmedı yaaaaaaa cok mutsuzummmmmmmmmm ne arıyor ne soruyorrrrrrrrr neymıs bır süre uzak olmak ıstıyormus zaten ben almanyaya geldım uzaktayım bıtırdı ıste dıyemıyorum adam gıbı ıcım acıyorrrrr

Kızlar dısarı cıktım geldım hıc bısey kafamı dagıtmaya yetmedı yaaaaaaa cok mutsuzummmmmmmmmm ne arıyor ne soruyorrrrrrrrr neymıs bır süre uzak olmak ıstıyormus zaten ben almanyaya geldım uzaktayım bıtırdı ıste dıyemıyorum adam gıbı ıcım acıyorrrrr

:teselli::teselli::teselli:

Bırak olsun olacağı kadar...İlk günler için çok acır,biliyorum,aynısını ben yaşadım,inan bana geçiyor...
Kızlar kuyruğu dik tutmakta fayda var...Erkekler bizim gibi değil,işin ciddiyetinin çok geç farkına varıyorlar...
Seninki de pişman olacak bu yaptığına...Fazla geç olmadan aklı başına gelse bari...

X