Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla pişman değilim zaten atmak istiyordum vesile oldu diyelim.......beklıyorum cevabını akşama atar belkı... :)
bnmkide yolla aşkım beklıyorum yazsın sende gel yazsın ama çokkk beklerım...
canım çok sağol yorumun için geri gelmesini istemiyorum acı çekmesini istiyorum ben mesaj atmıyorumki çaldırıyordum o beni arıyordu ilk defa bu sabah direkt aradımsalihacım yazdıklarını şimdi okuyabildim o yüzden şimdi yazıyorum.
nişanlanmış tamam. geri de istiyorsun belliki.
sen şu an ona mesaj attıkca aradıkca onun cephesinden nasıl gözüküyor biliyor musun?
bu kızda yakamı bırakmadı diyor.
hatta bıkkınlıkla okuyor mesajlarını..
ama bi ara ver bi nefes aldır.
düşünme fırsatı ver.
nişanlısını sevmiyorsa ve aklı hala sendeyse zaten kendisi pişman olur döner.
ama sen peşindeyken sevgini ona her an hissettiriyorken hiçbişi alamazsın geri.
aksine uzaklaştırırsın.
ne sebeple ayrıldığınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
yani çok ağır bir sebepse senin artık onu hayatında istemediğini göstermek için mesaj atmazsın.
ama eğerki basit bir sebeple ve kavgasız gürültüsüz ayrıldıysanız tamam yazabilirsin.
ama iyi düşün.
yani durumu sen biliyorsun.
canım çok sağol yorumun için geri gelmesini istemiyorum acı çekmesini istiyorum ben mesaj atmıyorumki çaldırıyordum o beni arıyordu ilk defa bu sabah direkt aradım
Hayatım hiç hoş bir şekilde ayrılmadık. Ağır sözler söylendi, işin içine küfür bile girdi. Bana son sözü de "s....r git" olmuştu. Ben de onu kovmuştum. Dolayısıyla bizim ilişkimiz gerçekten bitti. Onun da zaten sürdürmek gibi bir gayesi olduğunu sanmıyorum. Sadece giderayak bunu neden yaptı, hiç gerek yoktu. Ben rica ettiğimde bile bakarız demişti sadece, tabii yaparım söz falan dememişti.
Şimdi bu ne demek?
Ben seni hala seviyorum, bak bunca şeyden sonra bile senin için bir şeyler yapıyorum mu demek.
Yoksa sen bana bi dolu şey söyledin, kovdun, benim için bittin ama bak ben yine de insanım ki zorunda olmadığım halde bu ricanı yerine getirdim mi demek.
Hoş her halükarda bu ilişki bitti aslında, ne demekse o demek.
Ne farkeder ki...
hiç ilk ardığım konuşamadım alo ne oldu hiçbişey dedim kapattıe arayınca ne konuştunuz peki??
hiç ilk ardığım konuşamadım alo ne oldu hiçbişey dedim kapattı
ikinci aradığımda gene konuşamadım arama beni arman doğru olmaz dedi illa arma demenmi gerekiyor dedi
Kızlar, yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazacak halim yok valla, çok hasta gibiyim bugün, midem bulanıyor, ağrıyor, başım patlayacak gibi, hiç halim yok, fenayım. :bbo:
Valla bu durumda ne aşkı düşündüğüm var ne acısını. İyiymiş böyle be.
Aşk acısına dayanamayanlara tavsiyem. Şöyle kısa kollarla hafif de nemli saçla soğukta bi gezip üşütün, valla ne aşk kalıyor ne acısı. :1closedeyes:
.... şaka yaptım beee...girin içeri çabuk hoşşikler sizi... :mymeka:
tamam atmıyorum......................
şükür yaniii ... :Saruboceq:
ben de bakamadım kaç saattir... dehşete kapılarak ilerliyorum sayfaları...
ay bu kız şimdi msj attım yazcak buraya diye...
sen akşamdan beri dayak yemedin benden demi... ondan oluyor ...