Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selin kız beni örnek al iki ay boyunca ne aradım ne sordum sonra kendisi tıpış tıpış aradı...
Aradıktan sonrasını karıştırma ama :roflol:
Sonuçta karşı taraf aradı,ben değil.
ah ahh ne iki ayı keşke iki ay dursam beklesemde arasa sonunda,ben bir yıl birbuçuk yıl bekledim aramadı iki ay bana iki gün gibi gelir,ondan önce 6 ay,8 ay, gibi bekleme periyodlarımız da vardı, bu seferki iki ay 5 gün :1no2:
aradıktan sonra ne oldu ?
bu arada evet selin kötü örnek ... bizi örnek al prensesiiim ...
bak nerdeyse 2 ay olacak ; ne aradım ne sordum... ne ararım ne de sorarım... sengözlerimebaksanab
Sonrası 10. sayfada :roflol:
Ama şu var,ben hiç arayacak gözüyle bakmadım,bir beklenti içine girmedim...
Öyle yapmayı deneyin,daha kolay oluyor...
Hatta bir süre sonra umrunuzda olmayacak belki de arayıp sormaması...
Esas olan,bir şekilde beklentiyi düşürmek.
İyiyim böcüğüm sabaha nazaran, midem kötü halen ama stres bir yerden çıkıyor işte.
Kafam da bulandı zaten şu mesaj olayından sonra.
Hiçbir şey yapmama kararı aldım. Mesaj da yazmayacağım, maile de dönmeyeceğim.
İçim çok fena kırık. Yalan yok. İçimden gelmiyor.
Böyle sessizce bekleyeceğim, zaman lazım bana unutmak için.
Kendime o zamanı tanıyacağım bir şekilde.
Sonrası 10. sayfada :roflol:
Ama şu var,ben hiç arayacak gözüyle bakmadım,bir beklenti içine girmedim...
Öyle yapmayı deneyin,daha kolay oluyor...
Hatta bir süre sonra umrunuzda olmayacak belki de arayıp sormaması...
Esas olan,bir şekilde beklentiyi düşürmek.
yine mesaj geldi...borsa gibi oldu bu topic bugün de he...
ya kizlar bide bana yardim almanyaya geldim dördüncü gün halen tik yok ya ben kafayi yiyecem türkiyede msne girdi iyi yolculuklar sana kizginim dedi bir süre görüsmeyelim dedi ya bu nasil bir insan seviyorsa aramaliydi ne yapim ne düsünim akil verin bitirdi bence adam gibi söyleyemedi ama halen bir umut bekliyorummmmm ben birsey yapmiyorum ama bazen diyoruum ara söyle icindekileri ama yapmam herhalde en son telde agladim filan cok acimasizdi
ondan mı ? ne yazmış ? yeni bahanesi ne acaba :uhm:
Hayatım kendine bu kadar eziyet etme.
Her şey olacağına varır. Bırak sinirliymiş beyefendi siniriyle yaşasın.
Sen niye üzüyorsun kendini bu kadar ya?
Şöyle düşün bir de... belki canını yakacak bu sözlerim ama senin için söylüyorum.
Demek ki bu adam sana senin düşündüğün kadar değer vermiyor.
Bir veda bile edemeyecek kadar neye kızar insan ya. Ne olursa olsun.
Yaptığı şey yenilir yutulur değil. Senin bu kadar çırpınmanı kendini kahretmeni hiç haketmiyor kusura bakmasın.
Sen dik duracaksın şimdi, üzüntünü asla belli etmeyeceksin, hiçbir şekilde.
Haa o sensiz yapabiliyor mu? Eyvallaaaaaaah deyip sen de hayatına güzel güzel devam edeceksin. Kimse için bu kadar harap etme kendini..inan bana inan kesinlikle kimse hat etmiyor bunu... sakin ol. Ağlayacaksan da sakin sessiz, akıllı uslu ağla.
Biraz olurunu bırak, zamana bırak. Seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun bu kadar? Yapma gülüm.
Yurtdışına çıkacakmış, hakkını helal et diyor.
Bir de akşam dışarıda olacakmış bir arkadaşıyla, gelirsen sevinirim diyor.
Başa sarmaya hiç niyetim yok.
Yolu açık olsun, sağlıcakla gitsin gelsin ama benden bu kadar.
Yurtdışına çıkacakmış, hakkını helal et diyor.
Bir de akşam dışarıda olacakmış bir arkadaşıyla, gelirsen sevinirim diyor.
Başa sarmaya hiç niyetim yok.
Yolu açık olsun, sağlıcakla gitsin gelsin ama benden bu kadar.
ne kadar süreliğine gidiyor yurt dışına ; çok mu kalacak ...
ama öyle bir iş seyahatiyse gerek yok bence...
jelibonun olayına döndü...sevse beni uğurlamaya gelirdi ; ne kadar kızgın olsa da gibi...
çok kalacaksa acaba görüşsen mi ??
ben de şaşırdım valla....ama gitme yaaa... çok kırdı seni ; daha uğraşması lazım ...
kafamçokkarıştı
ıyıkı varsınız ya aslında ben hıc bırsey yapmıyacaktım ama dün ablam sen maıl at bıtır de dedı en azından sen bıtırmıs olursun dedı bakalım tepkısı ne olucak dedı ama bunu yapamıyorum bugün vazgectım dedıgınız gıbı sımdı zamana bırakıyorum bakalım ne yapıcak beklıyorum ama yapmadıkca ıcım acıyor yasayacam bu acıyla ne yapım kızlar yanımda olun
BAK GÖRMEK ISTIYOR SENI BENIMKI ONUDA YAPMADI BEN AGLAMIMDA KIM AGLASIN :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: