Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bu ne oluyukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii selinnnnnnnnnnnnnnn

konuyu aydınlattın canım sağol...
selin heyecandan şaşırdı... cümle de kuramıyor ; okuduklarını da unutuyor...

eee selin şekerim söle bakalım ne zaman süslenip püslenip ; hııııh ben senle ilgilenmiyorum aslında ; arkadaşım için geldim demeye gidiyorsun şu çocuğun yanına ? :roflol:

cuma günü için konustuk ama bellı değil daha heran kararımdan donebilirim kararsızım bilmiyorum ya aslında gidipde kendime eziyet etmek istemiyorum..senağlamasenağlama

konuyu aydınlattın canım sağol...
selin heyecandan şaşırdı... cümle de kuramıyor ; okuduklarını da unutuyor...

eee selin şekerim söle bakalım ne zaman süslenip püslenip ; hııııh ben senle ilgilenmiyorum aslında ; arkadaşım için geldim demeye gidiyorsun şu çocuğun yanına ? :roflol:

diptteyim sondayım dpresyondayım......

şimdiden niye depresyona girdin yaaa... yazma senaryo kafandan şimdi...
sakin ol... heyecan da yapma... üstelik heyecan yaparsan hiçbir işe yaramaz...
gidiş amacını unutma ... yani onu sunduğun...
biz yemiyoruz ; bari o yesin ... kaydirigubbakcemile3

yahu ben sana akıl veriyorum ya inanamıyorum kendime...
ahh ahh senmisin kız yoksa benim eski sevgilimin eski sevgilisi... kaydirigubbakcemile

Kızzz şunları bi kerede yazzzzzz....... laelaelaelaelae
Bak karşında hasta ve yaşlı bir kadın var :roflol:

selin cevap yazdımı,bütün sayfaları sonuna kadar okumaya sabredemedim, ama hani atmıcaktık yaaa,şimdi benimde atasım geldi ne güsel örnek oluosun walla gamyoncuiremsu

Şimdi Selincim,
Birincisi bence mesaj atarak yanlış yaptın. Bak bize mesaj gelince hemen ne düşünüyoruz? İletişim kurmak için yapmıştır diyoruz. Sonuçlar çıkartıyoruz. Sence o da bunu yapmıyor mu? Sence o da bu seferki bahanesi de bu demiyor mu?
Bi kere gizemli ol biraz, biraz unuttur kendini, bırak da seni merak etsin azıcık.
Sen hiç fırsat vermiyorsun ki ona. Belki biraz çekilsen o arayacak seni, ama Selin nasılsa arar deyip geri çekiliyor belki de. Di mi ama? Az abla sözü dinle.
Neyse hadi artık attın mesajı... buluşmaya gideceksin. Yanında da arkadaşın.
Bence çok umutlarla gitme, üzülmeni istemem.
Olayı Selin benden bir şey rica etti ben de yardımcı oluyorum şeklinde geçiştirecektir muhtemelen.
Gidersen de Allah aşkına hiperaktifliğini evde bırak, sakin ol ve bişey belli etme.

evet yaa... kendimi işe veremiyorum...
patron fırçalayacak az kaldı....

canım sen nasılsın şimdi ?

İyiyim böcüğüm sabaha nazaran, midem kötü halen ama stres bir yerden çıkıyor işte.
Kafam da bulandı zaten şu mesaj olayından sonra.
Hiçbir şey yapmama kararı aldım. Mesaj da yazmayacağım, maile de dönmeyeceğim.
İçim çok fena kırık. Yalan yok. İçimden gelmiyor.
Böyle sessizce bekleyeceğim, zaman lazım bana unutmak için.
Kendime o zamanı tanıyacağım bir şekilde.

ya canım off arkadasımı muayneye götürücem ona kıza yardmcı olmaya çalısıyorum...ayrıca 7 aydır gizemlıyız birbirimizi hiç görmedık yeter bu kadar gizem.

Selin kız beni örnek al iki ay boyunca ne aradım ne sordum sonra kendisi tıpış tıpış aradı...
Aradıktan sonrasını karıştırma ama :roflol:
Sonuçta karşı taraf aradı,ben değil.

ay şimdi okudum yazmış cvp he selin cokacimcoook sakın heyecanlanma gidersen, ay aynı ben .önce çok isterim görüşmek sonra da ay gitmesemmi derim sonundada hep giderim ama :emir_bebek: sakın heyecanlanma,heyecanını anlıyolar,herhangi biriymiş gibi davran,rol yapmak zor ama yapmak zorundasın çok normal davran,ters falanda konuşma tersine gitme yani,doğal ol tabiki giyim kuşam süs püs sölememe gerek yok dimi :dance:

ya kizlar bide bana yardim almanyaya geldim dördüncü gün halen tik yok ya ben kafayi yiyecem türkiyede msne girdi iyi yolculuklar sana kizginim dedi bir süre görüsmeyelim dedi ya bu nasil bir insan seviyorsa aramaliydi ne yapim ne düsünim akil verin bitirdi bence adam gibi söyleyemedi ama halen bir umut bekliyorummmmm ben birsey yapmiyorum ama bazen diyoruum ara söyle icindekileri ama yapmam herhalde en son telde agladim filan cok acimasizdi :KK43:

Şimdi Selincim,
Birincisi bence mesaj atarak yanlış yaptın. Bak bize mesaj gelince hemen ne düşünüyoruz? İletişim kurmak için yapmıştır diyoruz. Sonuçlar çıkartıyoruz. Sence o da bunu yapmıyor mu? Sence o da bu seferki bahanesi de bu demiyor mu?
Bi kere gizemli ol biraz, biraz unuttur kendini, bırak da seni merak etsin azıcık.
Sen hiç fırsat vermiyorsun ki ona. Belki biraz çekilsen o arayacak seni, ama Selin nasılsa arar deyip geri çekiliyor belki de. Di mi ama? Az abla sözü dinle.
Neyse hadi artık attın mesajı... buluşmaya gideceksin. Yanında da arkadaşın.
Bence çok umutlarla gitme, üzülmeni istemem.
Olayı Selin benden bir şey rica etti ben de yardımcı oluyorum şeklinde geçiştirecektir muhtemelen.
Gidersen de Allah aşkına hiperaktifliğini evde bırak, sakin ol ve bişey belli etme.

ellmacım bütün sözlerinde haklısın,yalnız ben bu dediğini çok yaptım, kendimi merak ettireyimdedim,niye aramıyo desin dedim bol fırsat verdim nefes alması için uzaklaştım 1 yıl hiç arayıp sormadım ama o da merak edip niye beni aramıyo diyip aramadı,ama bu 1 yılın sonunda ben mesaj attığımda hemmen dakkasında aradı mesela,bunu bekliyo gibi,üstelik attığım mesajda kandil mesajıydı,hemde tüm rehbere çekilmiş gibi yazılmışbi mesj,dakka sektirmeden aradı mesela ama kendi aramıyor bu nasıl bişi sence :uhm:

Selin kız beni örnek al iki ay boyunca ne aradım ne sordum sonra kendisi tıpış tıpış aradı...
Aradıktan sonrasını karıştırma ama :roflol:
Sonuçta karşı taraf aradı,ben değil.

ah ahh ne iki ayı keşke iki ay dursam beklesemde arasa sonunda,ben bir yıl birbuçuk yıl bekledim aramadı iki ay bana iki gün gibi gelir,ondan önce 6 ay,8 ay, gibi bekleme periyodlarımız da vardı, bu seferki iki ay 5 gün :1no2:

X