Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

bende sizin gibiydim aramıcam deyip arıyordum ve niaşnalandığı duyduğum halde hala arıyom önceden bir erkek için değmez diyordum

salihacım yazdıklarını şimdi okuyabildim o yüzden şimdi yazıyorum.
nişanlanmış tamam. geri de istiyorsun belliki.
sen şu an ona mesaj attıkca aradıkca onun cephesinden nasıl gözüküyor biliyor musun?
bu kızda yakamı bırakmadı diyor.
hatta bıkkınlıkla okuyor mesajlarını..
ama bi ara ver bi nefes aldır.
düşünme fırsatı ver.
nişanlısını sevmiyorsa ve aklı hala sendeyse zaten kendisi pişman olur döner.
ama sen peşindeyken sevgini ona her an hissettiriyorken hiçbişi alamazsın geri.
aksine uzaklaştırırsın.

elmacım sen cevap attın mı peki?
peki bu numaradan bi mesaj mı yoksa gerçekten ciddi bi olay ve sana bildirilmesi gerektiği için zorunluluktan atılan bir şey mi?

elmacım sen cevap attın mı peki?
peki bu numaradan bi mesaj mı yoksa gerçekten ciddi bi olay ve sana bildirilmesi gerektiği için zorunluluktan atılan bir şey mi?

Hayır canım, cevap yazmadım.
Yani o bana hallettim demeseydi eğer ben zor öğrenirdim, haberim olmazdı, öyle bir olay. Dolayısıyla bilgilendirmek için atması gerekliydi tabii.
Ama gel gör ki asla yapmak zorunda olmadığı tamamen benim çocukça bir isteğim ve hevesim olan bir ricaydı bu. Mecbur değildi yani yapmaya, hiç önemli bir mevzu da değildi. Üstelik çok da uğraş vermek gerekiyordu yapmak için ve uğraşmış işte.

Hayır canım, cevap yazmadım.
Yani o bana hallettim demeseydi eğer ben zor öğrenirdim, haberim olmazdı, öyle bir olay. Dolayısıyla bilgilendirmek için atması gerekliydi tabii.
Ama gel gör ki asla yapmak zorunda olmadığı tamamen benim çocukça bir isteğim ve hevesim olan bir ricaydı bu. Mecbur değildi yani yapmaya, hiç önemli bir mevzu da değildi. Üstelik çok da uğraş vermek gerekiyordu yapmak için ve uğraşmış işte.

bu daha iyi halleri onun.. :jeyyar:
geçmiş olsun şimdidensırnaşık şey

ay yazık kız bu seni yoksa seviyor mu hala dermişim ki seviyor bence:):):)cvp yaz tabiki içinde kalmasın..

Mail de atmış, mesaj ulaşmamıştır belki diye.
Anlamadım niye yaptı ki böyle bir şey.
Cevap yazmayı düşünmüyorum aslında, yazmalı mıyım?

ne sebeple ayrıldığınızı bilmediğim için bir şey diyemiyorum.
yani çok ağır bir sebepse senin artık onu hayatında istemediğini göstermek için mesaj atmazsın.
ama eğerki basit bir sebeple ve kavgasız gürültüsüz ayrıldıysanız tamam yazabilirsin.
ama iyi düşün.
yani durumu sen biliyorsun.

dedim ki slm nasılsın.arkadasın bır problemı var sana yonlendırebilir miyim dedim ki gerçek bu oyuzden gayet arkadasca ya busey olmaz bundan

X