Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yapma böyle kendini yıprattığına değmez,valla değmez
bırak kalsın o eşşek bozuk psikolojisi ileklava:
Bulmuş senin gibi kızı,nağme yapıyor
yaa benim bildiğim kız tarafı naz yapar,bizim durumlarda tam tersi
Jelibonum, eğer ki bu çocuk en geç 10 güne kadar kapında sürünmezse gel suratım tükür....
NASIL BIR DENGESIZLIKTIR BU NASIL NASIL YAA BEN ANLAMADIM GITTI YA BEN ARTIK DIYORUM NE DERDIN SÖYLEEEEE YOK UZAK OL SUS BU NE YAAA YOK SEN BENI SINIR ETTIN S.... sinirine YAA BIKTIM YAAA YIPRANDIM NASI SINIRLERIMI BOZDUN
Hayatım sakin olllll....
Bunlar çok klasik numaralar inan bana.
Ne istiyor biliyor musun?
Sen binbir türlü özürler dile ayaklarına kapan... kapan ki ipler onun elinde kalsın istiyor.
Bak düşme bu tuzaklara.
Uzak olmamı mı istiyorsun? Nasıl istersen, benimle konuşmak istersen yerim yurdum belli diyeceksin... ama ben seni rahatsız etmem merak etme, strese de girme bu yüzden diyeceksin...
Ayyy üffff yaaaa....yaa bir tanesi de farklı bir yöntem uygulsaın dişimi kırıcam valla yaaa...
Elmacıgım cok canımı acıtıyor ama bılıyormusun ya benı bıktırıp ben dıyecem bıttı dıye ya bunu ıstıyor yada bılmıyorum bı gırdı ne yapıyorsun kım geldı kım gıttı nasıl meraklı ama hemen sordu dogumgününü sonra ıste ben ıyı degılım aılemede gıtmıyorum benı bosver yok psıkolojım bozuk sana sınırlıyıım benı sen bu hale getırdın acıtasyon ya dıyorum tamam ama bak konusalım hal edelım yok yok yokyo ben yatıyom pat dıye cıktı sonra msj atım telı kapatı falan fılan dengesızzzz yaaaaaaaa sevıyormusun dedım yorum yapmıyorrrrrrum dıyorrrrrrr yaaaaa