kıs belli ki o da senin aramanı beklemiş fıstıkım.o da demek ki baktı aramıyon doğumgünü bahanesiyle sitemimi aradan çıkarıyım demiş.kızmış sana aramadın diye.beklemiş demek bak.sevin bence s,item etmesine.bak demek ki sen niye aramıyo derken o da orda düşünüyomuş neden aramıyo bu kız diye.
kıs belli ki o da senin aramanı beklemiş fıstıkım.o da demek ki baktı aramıyon doğumgünü bahanesiyle sitemimi aradan çıkarıyım demiş.kızmış sana aramadın diye.beklemiş demek bak.sevin bence s,item etmesine.bak demek ki sen niye aramıyo derken o da orda düşünüyomuş neden aramıyo bu kız diye.
Biraz trip kokusu aldım ben mailden :jeyyar:
Biraz da kızdım ama ona...Madem merak edersin,ne diye aramazsın...Eşşek kafaaaa :mymeka:
Sımdı ben ne yapımmmmmmmmmmmm ?????????????????? :uhm:
aynen öleekaydirigubbakcemile3Kalp kalbe karşı misali desene sırnaşık şey
bende kizdim sen ara kardesim veda etmedin benimle ben agladim filan sonra kirildim iste anla (gerci kavgada cok agir konustum o yönden tek suclu o degil ama ) sen niye aramiyorsun vardinmi almanyaya zormu ben simdi ne yazim nasil davranim hemen atlamak istemiyorum agirdan satmam lazim en son ben agladim zirladim telefonda
trip kokusu derken nasil canim benim
bak cicim de ki dogum gunumu kutladıgın ıcın cok tesekkur ederım de....benim kalbimi kırman benim sana habe r etmeden almanyaya gitmeme neden oldu de.....yoksa ıstemezdım sana haber etmeden gıtmeyı de....walla baka super oldu
blackgirl su an akil makil uctu sanki kizlar siz akil verin
Aha blackgirl süpersin yaa
Valla bu iyi