Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

jeliboncum mutlu yıllar..
ben burakla konustum kızlar..
benim için bitti diyor.
içimde kalanlar ısöyledim.
sakın kimse girmesin hayatna kimse dokunmasın sana dedim sustu..
dokunursa senle olmam bi daha dedim.
sustu..

sevdiğimi söyledim. herşeyi söledm ya.. içim rahat.
istemedi.
seni mutlu edecek biri ile ol
herşeyi hak ediosn dedi..

Canım benim yaa :teselli::teselli:
Yıpratma kendini tamam mı canım
Bırak o kaybetti...

cnm benim.en azından içinde hiç bişey kalmamış.bu iyi.artık sana düşen çekmek kendini tamamen.ah bitanem.kendini asla hırpalamak yok tamam mı.a.s

'

PRENSESIM MERAK ETMISTIM SENI TSK EDERIM CANIM YA SU AN NE DESEM BILMIYORUM YAPICAK BISEY YOK OFF YA KIYAMAM SANA :1hug: EN AZINDAN ICINDEKILERI SÖYLEMISSIN RAHATLADIN UMARIM :1hug:

kızlar hepinisi sefiom ii geceler.ben uyucam.öpüyorum hepinizi.yarın yorucu bigün olacak.bayağı kafa dağıtcam.hadi mucuksss.bb.jelibon pastadan ayır tamam mııı..

kızlar hepinisi sefiom ii geceler.ben uyucam.öpüyorum hepinizi.yarın yorucu bigün olacak.bayağı kafa dağıtcam.hadi mucuksss.bb.jelibon pastadan ayır tamam mııı..

Jelibon pastayı kaldırdı anacım yarın afiyetlen hep birlikte tüketeceğiz :roflol:
İyi geceler canım

Ben yokken neler olmuş ya... Jelibon doğum günün kutlu olsun canımcım a.s. bak ben ne dedim boşuna kuruntu yaptın çocuk seni önemsiyo aslında bu arada cvp yarın gönder istersen bugünde gönder farketmez....
Princess senin için de çok üzüldüm canım benim ama arkadaşların dediği gibi malesef sen onun bi tarafını çok kaldırdın :çok üzgünüm: artık biraz daha soğuk durmanda yarar var bundan sonra ne olursa olsun kesinlikle bişey yapma zamana bırak herşeyi ilk günler bende senin gibiydim ama zamanla acılar hafifliyo hem belli olmaz belki ilerde barışırsınız yine :teselli:

Nereye gittiniz kızlar face de single olmak ne demek ben üye değilim de anlamıyorum çok merak ettim :uhm: kızlar ben yatıyorum bilen varsa söyler mi yarın bakarım inş. hepinize iyi geceler .....

dus aldim geldimmmm ally tsk ler single demek yani kimse yok hayatinda demek öptüm canim benim henüz mail atmadim önerilerinizi bekliyorum arkadaslar tam ne yazsam daha bilmiyorum

Nereye gittiniz kızlar face de single olmak ne demek ben üye değilim de anlamıyorum çok merak ettim :uhm: kızlar ben yatıyorum bilen varsa söyler mi yarın bakarım inş. hepinize iyi geceler .....

Single,tek olmak demek canım...Yani İlişkisi yok anlamında...

dus aldim geldimmmm ally tsk ler single demek yani kimse yok hayatinda demek öptüm canim benim henüz mail atmadim önerilerinizi bekliyorum arkadaslar tam ne yazsam daha bilmiyorum

blackgirl ün yazdıkları fena değildi cnm ama istersen yarını bekle hem diğer kızlardan da fikir alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…