Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

merhaba sen almanyaya gidince bi haber bile vermedin ama bn senin dogum gününü kutlarım.dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglıklı yıllar gecirmen dilegiyle.kendine iyi bakkkk
bunu yazmis su an msnde ne yapim bennnnnnnnn

merhaba sen almanyaya gidince bi haber bile vermedin ama bn senin dogum gününü kutlarım.dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglıklı yıllar gecirmen dilegiyle.kendine iyi bakkkk

bana bunu yazmis oda bir haftadir aramadi vardinmi öldünmü kaldinmi diye sormadi ne yazim ben ne yapim simdi

blackgirlcüm cnm bi bilsem çözemedim ben bu çocuğu.kafamçokkarıştı
böcükcüm tatlım evt doğru hatırlıyosun.aynen oydu bizim olayımız.bekliyorum bakalım.ne aradım ne sordum.a.s

cnm çok sevindim...:sm_cool::sm_cool: bişi yapma dur.hemen üstüne düşme.kendini ağırdan sat.kaydirigubbakcemile3

ay ne yazsan bilmiyorum.vaktim olmadı desen olmaz herhalde dimi.ay yaa.cnm hemen atlamış gibi msj atma da.biraz daha resmi bişiler yaz.

cnm çok sevindim...:sm_cool::sm_cool: bişi yapma dur.hemen üstüne düşme.kendini ağırdan sat.kaydirigubbakcemile3

ay sonunda biri yazdi aayy amann kalbim carpti sok oldum msndeydi cikti simdi ben online ama yok yaa ben simdi hic birsey yapmadim ne yapim kizlar yaa iyide benim dogumgünü yarin tsk ederim mi yazim seni niye aramadinmi yazim ne yapimm ne olur akil verin yaaaaaaa

şimdide suç banamı kaldı falan de...onu haksız cıkar kı sana tekrar yazcak konusu olsun

jeliboncum bence sen niye aramadın falan deme.teşekkür et sadece.
kıs varya yemin ederim arkadaşla telde konuşuyodum.senin yazını gördüm.vaaay süper dedim.nasıl sevindim.karşıdaki de ne oluyo ya falan diyo.kaydirigubbakcemile3

canimbenim yerim seni ayy var ya soktayim yaa mail attim tsk edimi diyim simdi aman salaklastim ne sevindim ne bisey sanki sitem etmis sen almanyaya gittin haber etmedin vardigini gibisinden ayni sekilde bende niye aramadi vardimi buraya öldünmü kaldinmi diye ama ne askim var ne seni seviyorum mailde gördünüzmü kizlar ya herkes bisey yazsin sekerlerim

belki yarın fırsat bulamam falan diye düşünmüştür.bugün atıyım.yarın okur nasıl olsa demiştir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…