Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm çok sevindim...:sm_cool::sm_cool: bişi yapma dur.hemen üstüne düşme.kendini ağırdan sat.kaydirigubbakcemile3merhaba sen almanyaya gidince bi haber bile vermedin ama bn senin dogum gününü kutlarım.dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglıklı yıllar gecirmen dilegiyle.kendine iyi bakkkk
bunu yazmis su an msnde ne yapim bennnnnnnnn
merhaba sen almanyaya gidince bi haber bile vermedin ama bn senin dogum gününü kutlarım.dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglıklı yıllar gecirmen dilegiyle.kendine iyi bakkkk
bana bunu yazmis oda bir haftadir aramadi vardinmi öldünmü kaldinmi diye sormadi ne yazim ben ne yapim simdi
cnm çok sevindim...:sm_cool::sm_cool: bişi yapma dur.hemen üstüne düşme.kendini ağırdan sat.kaydirigubbakcemile3
merhaba sen almanyaya gidince bi haber bile vermedin ama bn senin dogum gününü kutlarım.dogum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglıklı yıllar gecirmen dilegiyle.kendine iyi bakkkk
bana bunu yazmis oda bir haftadir aramadi vardinmi öldünmü kaldinmi diye sormadi ne yazim ben ne yapim simdi
jeliboncum bence sen niye aramadın falan deme.teşekkür et sadece.
kıs varya yemin ederim arkadaşla telde konuşuyodum.senin yazını gördüm.vaaay süper dedim.nasıl sevindim.karşıdaki de ne oluyo ya falan diyo.kaydirigubbakcemile3