Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

tamam işte de ki uzak olalım dedin canımı yaktın bende haber etmedım gelınce deama dogumgunumu hatırlamana sewındım de acık kapı olsun....kıss nazı bırak aylardır bu anı beklıodun zatenkötükedihüso

black girl sen sürndürelim demiyormuydun yanlis mi anladim ayyy bi hafta sonra bisey oldu ama bir ay gibi geldi simdi yazim maili kizlar yoksa yarinmi

niye öyle dedin bilmiyorum ama azcık sende de suç var güselim ya:1rolleyes:
kırılmış demek ki çocuk.neyse ki mail attı ohhh.sen de şimdi dediğin gibi bi mail at.sonra akışına bırak.gerisi gelir nasıl olsa.a.s.

yaz şimdi.zaten bişi değişmeyecek.yarın da atsan şimdi de atsan farkeden bişi olmas.at gitsin şimdi.

niye öyle dedin bilmiyorum ama azcık sende de suç var güselim ya:1rolleyes:
kırılmış demek ki çocuk.neyse ki mail attı ohhh.sen de şimdi dediğin gibi bi mail at.sonra akışına bırak.gerisi gelir nasıl olsa.a.s.

hay benim esek kafam ben dilimi tutamadim bu hale geldik inan bi haftadir neler düsündüm beni unutu biri var filan simdi mail geldi yeni yeni seviniyorum sence simdimi mail atsam

black girl sen sürndürelim demiyormuydun yanlis mi anladim ayyy bi hafta sonra bisey oldu ama bir ay gibi geldi simdi yazim maili kizlar yoksa yarinmi

kıs süründürelim diodum ama senınkı azcık sitemli atmıs maılı:uhm: surundurulmez kı bu surundurmek ıcın sadece onda suc olması lazım:uhm: suc sendede wara.s bence bekleme sımdı yaz

ohh beeeeeeee
unutulmadim amaaaaaaaaa bunun icin mutluyum yaaaaaaaaaaa hemde ilk yazan oldu ee kardesim ama benim dogumgünüm yarin yaaaaaaaaa memlekete gitcke galiba bayram yok okul tatili yarin yoldami olur acaba

jeliboncumm cnm o da haklı.çünkü kırılmış sana.o yüzden yazmamış seni seviyorum falan.sen at mailini.yarın falan da konuşursunuz inşallah.soğukluk gider.:)

n013to6.gif

w494.png

Doğumgünün kutlu olsun Jelibon Şeniz Şeniz Şeniz

X