Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ellmacım ya ben o aradıkça çocuk en son kabalaştı diye hatırlıyorum...
ondan konuşmasın istiyorum ama ... tabii belki de yine aynı tarz bir tepkiyle karşılaşırsa belki daha etkili olur ... :uhm:

Bilmiyorum ki böcüğüm, bazen iyi geliyor evet, bazen daha beter ediyor.
Ama bence zaten kararını verdi öyle hissettim, biz ne desek de konuşacaktı.
Baksana zaten sesi çıkmıyor, bence konuşuyor şu anda.

Umarım üzmez kızı daha fazla.

Ya birincisi çok fazla stres altında şu anda.. o kadar belli ki.
Ya silecek msn'den ya da konuşacak.
Bu kadar stres, iniş çıkış perişan eder çok iyi bilirim..yorar.

Hee ama jelibonum sen arayamazsın, sana fetva çıkmadı daha kulüpten.
Bekleyeceksin yarını.

evt cok yorar
jelıbon beklıcek evt
ısallah yarın arar

işte umut meselesi tatlım...

benim umudum olsa ben neler hatırlayacağım da...
mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum...

ya peki ailen neden istememişti onu ?

evt karsıdakınden kaynaklanan umut galıba
aılem bıraz maddı sebep bırazda
annsını kotuledı bı tanıdıgımız yapamaz kkızın dedı babama babamda sureklı o akrabamızla paylastuı bu konuyu ve onu dınledı
bıraz ınat oldu bızım konumuz aslında
kac kere konu acıldıysa o adam sankı ben kendı kızıyım gıbı mudahale ettı
bıkere bıle sız bılırsınız demedı
ve kısmet degılmıs yada zamanı var bılmıyorum
sonunda adam bızı ayırdı yanı

Yaa ben şunu da anlamıyorum.
Madem kabalaşacak kadar istemiyorsun bu kızı etrafında o zaman msn'den de sil at.. ne tutuyorsun daha listede hayret bişey ya.

ben prensesin yaptıgını onaylamıorum aslında:1no2: kendi iyiliği için:çok üzgünüm: bence cocugun dötünü çok kaldırıo ondan cocukda hawalarda gezıo...

Yaa ben şunu da anlamıyorum.
Madem kabalaşacak kadar istemiyorsun bu kızı etrafında o zaman msn'den de sil at.. ne tutuyorsun daha listede hayret bişey ya.

ben öyle hatırlıyorum ama ... yani ayrılalı oldu ama hiç görüşmeyeli 2 hafta filan oldu sanırım... princess aradıkça çocuğun tepkisi çirkinleşti diye ama ...

umarım yanlış hatırlıyorumdur ve umarım dediğin gibi üzmez... çünkü konuşuyor kesin...

ben prensesin yaptıgını onaylamıorum aslında:1no2: kendi iyiliği için:çok üzgünüm: bence cocugun dötünü çok kaldırıo ondan cocukda hawalarda gezıo...

Prensesin hatası hem unutmaya çalışıp hem de unutmamak için, kendine eziyet için elinden geleni yapması. Okudum geçmiş sayfaları, dakikaları saymış, beklemiş, girmiş, çıkmış vs. vs. bu şartlar altında insan nasıl unutabilir ki? Nasıl bir eziyettir bu kendine.

Daha hiç hazır değil besbelli herşeyi silip atmaya. Madem konuşsun bari diye düşündüm.
Belki de böcüğün dediği gibi umduğu tepkiyi alamayınca daha bir hırslanır da bi güç bi cesaret gelir artık yolunu çizmeye.

Tabii gönül istiyor ki iyi olsunlar, düzelsin araları ama... keşke öyle olabilse.

hosgeldın canım
sende bızdensın
umut olunca kendıne yolda cızemıyosun ama:1no2:

kesinlikle öyle...içindeki umut birdenbire gidiverince de hemen çizemiyorsun o yolu ama en azından gideceğin yoldan emin olabiliyorsun...

yaa bu arada ilk defa anlattın sen o başka adamı filan... bazı insanlar ne çok karışır başkalarının hayatlarına ; ne çok doğruyu bildiklerinden emindirler... yaşayarak görmek lazım bazen ... şimdi hiç bilemeyeceksin iyi mi olacaktı yoksa kötü mü... evet sen zamana bırakarak en doğrusunu yapıyorsun...

belki daha sonra daha farklı bir hayatta daha mutlu olacaksın... ve o adama hak vermesen de ( ben veremezdim ) en azından evet hayırlısı buymuş diyebileceksin...

bunları da düşünmek bile acıtıyor içini biliyorum ama ... hayırlısını dileyelim Allahtan ; başka yapacak birşeyimiz yok... :sm_confused:

arkadaşlar ben de geldim aranıza.. 4 yıllık ilşkm btti.. ztn anlamştm 3 gün önce öyle souktuki.. evlnme haylleri kuran insan bna ilk defa ne evlenmesi dedi? öyle büyük bi acı ki bu nasıl kaldrcam blmiyorum.şu an karşmda resmimz ağlamaktan ölcem dışarı bakıorum camdan knşmlrmz arabayla gelp camımın önünde durması her şey gözmn önüne geliyo.. ondan başkasnı hiç düşnmedm ben ilk sevglmdi ve tek oldu..

hosgeldın canım
sende bızdensın
umut olunca kendıne yolda cızemıyosun ama:1no2:

hosbuldum canim...
o zaman kalkip benim varim diyip herseyi istedigin gibi degistereceksin ya dedigim gibi umut etmek yetmiyor...umut etmekle hic bir sey degismiyor....
ben kac sefer cesaretlendirdim yüregimi ve evet tekrar basladik ama sonu yine ayni hüsran oldu... sevgi bitmiyor ama bir iliski sürdürebilmek icinde sadece sevgi yetmiyor....

kesinlikle öyle...içindeki umut birdenbire gidiverince de hemen çizemiyorsun o yolu ama en azından gideceğin yoldan emin olabiliyorsun...

yaa bu arada ilk defa anlattın sen o başka adamı filan... bazı insanlar ne çok karışır başkalarının hayatlarına ; ne çok doğruyu bildiklerinden emindirler... yaşayarak görmek lazım bazen ... şimdi hiç bilemeyeceksin iyi mi olacaktı yoksa kötü mü... evet sen zamana bırakarak en doğrusunu yapıyorsun...

belki daha sonra daha farklı bir hayatta daha mutlu olacaksın... ve o adama hak vermesen de ( ben veremezdim ) en azından evet hayırlısı buymuş diyebileceksin...

bunları da düşünmek bile acıtıyor içini biliyorum ama ... hayırlısını dileyelim Allahtan ; başka yapacak birşeyimiz yok... :sm_confused:

burda ılk kez anlattım evt
ya tabı suan hayıtlımıydı ahyırsızıydı bılmıyorum ama sadece ıcım yanıyo
tabıkı o adamıda affetmıyorum affetmemde
ve benımkının aılesı ona kına yolladılar bılıyomusun
cok hak ett cok karıstıtdı cunku ortalıgı
herseyı babama anlatan
ben arabasına bınmeden benım arabaya bınıp onunla gezdıgımı anlatan ada m kınadan hıc bahsetmedı kımseye
kotuluk yaptıgı ortada
allah nasıl bılıyosa ole yaopsın

hosbuldum canim...
o zaman kalkip benim varim diyip herseyi istedigin gibi degistereceksin ya dedigim gibi umut etmek yetmiyor...umut etmekle hic bir sey degismiyor....
ben kac sefer cesaretlendirdim yüregimi ve evet tekrar basladik ama sonu yine ayni hüsran oldu... sevgi bitmiyor ama bir iliski sürdürebilmek icinde sadece sevgi yetmiyor....

degıstırıcem ama evt sevgı yetmıyo
oyuzden tek elımden gelen allahımdan beklemek
hepımız ıcın hayırlısı ya elden bıse gelmıyo ya cok uzgunum

kızlar facebookda şimdi bi arkadaslık talebı geldı bı erkekdena.s ben benımkınden suphelenıorumsengözlerimebaksanab cunku bı kere daha yapmıstı benden bılgı almak ıcın a.s arkadaslık talebı yollayan kısının resımlerı ekleyelı 1 saat olmamıs:roflol: :roflol: resımlerı ekler eklemez bana arkadaslık talebı yollamıs:roflol: resımdekını tanımıorum ...tanımadıgım bırı resımlerı ekler eklemez bana nıe arkadaslık talebı yollasınkı:uhm: sizce

burda ılk kez anlattım evt
ya tabı suan hayıtlımıydı ahyırsızıydı bılmıyorum ama sadece ıcım yanıyo
tabıkı o adamıda affetmıyorum affetmemde
ve benımkının aılesı ona kına yolladılar bılıyomusun
cok hak ett cok karıstıtdı cunku ortalıgı
herseyı babama anlatan
ben arabasına bınmeden benım arabaya bınıp onunla gezdıgımı anlatan ada m kınadan hıc bahsetmedı kımseye
kotuluk yaptıgı ortada
allah nasıl bılıyosa ole yaopsın

bi de iftira attı yani... kötükedihüso nasılsa cezasını çeker o adam...

bu arada kına olayı da iyiymiş... demek ki aile seni kabullenmişti...
ya peki annen filan ne düşünüyor... baban tamam biraz daha katıdır mutlaka ama ; annen ne diyor ? siz bu 4 ayda hiç görüştünüz mü ?

bak senin hikayen de yeni çıkıyor ortaya... :teselli:

X