Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar facebookda şimdi bi arkadaslık talebı geldı bı erkekdena.s ben benımkınden suphelenıorumsengözlerimebaksanab cunku bı kere daha yapmıstı benden bılgı almak ıcın a.s arkadaslık talebı yollayan kısının resımlerı ekleyelı 1 saat olmamıs:roflol: :roflol: resımlerı ekler eklemez bana arkadaslık talebı yollamıs:roflol: resımdekını tanımıorum ...tanımadıgım bırı resımlerı ekler eklemez bana nıe arkadaslık talebı yollasınkı:uhm: sizce

:roflol:allahım ya
bencede senınkıdır busırnaşık şey

arkadaşlar ben de geldim aranıza.. 4 yıllık ilşkm btti.. ztn anlamştm 3 gün önce öyle souktuki.. evlnme haylleri kuran insan bna ilk defa ne evlenmesi dedi? öyle büyük bi acı ki bu nasıl kaldrcam blmiyorum.şu an karşmda resmimz ağlamaktan ölcem dışarı bakıorum camdan knşmlrmz arabayla gelp camımın önünde durması her şey gözmn önüne geliyo.. ondan başkasnı hiç düşnmedm ben ilk sevglmdi ve tek oldu..

ben hoşgeldin yerine ; gelmekle iyi yaptın demek istiyorum... en azından paylaşarak acın azalacak tatlım... inan farketmiyor bu erkeklere 4 yıl - 6 yıl... gitmek istedikleri an ne kadar yıllarına ; ne bizlerin yıllarına ; emeklere acıyorlar...

peki gerekçesi neymiş ?

kızlar facebookda şimdi bi arkadaslık talebı geldı bı erkekdena.s ben benımkınden suphelenıorumsengözlerimebaksanab cunku bı kere daha yapmıstı benden bılgı almak ıcın a.s arkadaslık talebı yollayan kısının resımlerı ekleyelı 1 saat olmamıs:roflol: :roflol: resımlerı ekler eklemez bana arkadaslık talebı yollamıs:roflol: resımdekını tanımıorum ...tanımadıgım bırı resımlerı ekler eklemez bana nıe arkadaslık talebı yollasınkı:uhm: sizce

bence hiç kabul etme... bak haklıyken haksız çıkaracak seni...
senin şimdi bu dik duruşun onu mahvetti zaten ... şimdi seni çökertmeye çalışacak...
aman kanma...

o değilse de tanımadığın adamı ekleme...

bi de iftira attı yani... kötükedihüso nasılsa cezasını çeker o adam...

bu arada kına olayı da iyiymiş... demek ki aile seni kabullenmişti...
ya peki annen filan ne düşünüyor... baban tamam biraz daha katıdır mutlaka ama ; annen ne diyor ? siz bu 4 ayda hiç görüştünüz mü ?

bak senin hikayen de yeni çıkıyor ortaya... :teselli:

annemle dedem hep ıstedıler
kac kere verılcek odum ama babam o adamla konusunca hersey degısıyodu
annem en buyuk destek ayrıldıgımda hele cok destek oldu
herseyımden haberı var
aılesı ıstıyodu annesı gelmıstı zaten
bı ara ben kacıcaktım nerdeyse
ole karısıkkı benımkı
ayrıldıktan sonra kardesı aradı
abı senı cok sevıyo sen bırakma sen ara dedı
o benden ozur dılemıstı zaten ama babanı ıkna et dedı ama ben yalnız ıkna edıcektım
bende sen yanımda ol dedım
olammasından korkuyodu
bende gıdısıne bıraktım yuzuk ve tel almıstı
onları gonderdım
hıc gormedım bı kere arbasnda gordum okadar oda benı gormedı

ben kardesının ardagını ona soledım
galıba kızdı kardesıne sımdı konusmuyo benı gorunce kız
neden bılmıyorım

bence hiç kabul etme... bak haklıyken haksız çıkaracak seni...
senin şimdi bu dik duruşun onu mahvetti zaten ... şimdi seni çökertmeye çalışacak...
aman kanma...

o değilse de tanımadığın adamı ekleme...

dogru soluosun a.s bende kabul edıp onu kıskandırcak seyler solıcektım cok mutluyum falan dıea.s ekledıgım kısıye yanı:roflol: ama kabul etmeyım dogru soluosun...

ya öyle saçma ki.. artk anltmya utanıyorum yeter ki o mtlu olsn die huzrsz olmayalm die ben çk taviz verdm arkdşlrmla bulşmuodum dışardyken içi rht etmio diye her şeyimi haber veriodum gerektiği yerde tabki hayır diebliodum ama bunları sdce içi rht etsn diye yapmştm. msn şifremi almştı gzli hiç bişeyim yoktu verdm ben de ama daha önce ekli olup sora silinen adreslere bakmş e orda da tabi aram da hiç bişe olmasa da görmesni istemediim kişiler vardı yine de artk gördü yapcak bişe yok dedm göz yumdum düşnün ya dha sklıcak neym kalmştı? 3 gün önce şfremi değiştrdm diye kıyamet koptu yok ben ne saklıomşm kmlerle knuşuomşm? sebebe bakrmsnz? ve dha önce d ebna bnm bu dşnclrm sna güvenszlkten diil seni çk fzla detaylı dşnüo olmamdan demşti. böle saçma bi sebepten ayrldk biz ama bliorm başka şeyler var.. geçen gce eve 3 de geldi ondan önce sbh 8 d egeldi bu ne dmk kzlar rsmen seni aldttm dmk.. söleyemedi bna doal olarak ama son görşmemzde gözlerme baktı gözleri doldu ve alnmdan öpüp eve bıraktı bni sora btti işte böle.. bahaneyle btti.

canım nasılsın ? üzüldüm dünden beri yaşadıklarınaa...
annen iyidir inşallah... msn de filan tekrar konuştunuz mu ?
cnm saol.çok şükür ii anneciğim.

msnde konuştuk.hatta onu anlatıp akıl isticektim.
bugün msndeydi.yazmadım bişi.o da yazmadı önce.ordamısın demiş gece noldu gece ordamısın demişin dedim.durdu yazmadı yazmadı işi varmış onu söledi.sonra durdu durdu ben seni herşeyden çok seviyorum sırf birbirimizi yıpratmayalım diye böyle olsun istedim dedi çıktı.ben de ona karşılık yazdım.çevrimiçi olunca görsün dedim.sevsen böyle olmazdı gibi şeyler.sonra akşam da msnde gördüm.nbr dedi.iim sendn falan dedim.şehir dışına gidecek.bugün gidicem ben bayramın şimdiden mübarek olsun dedi.senin de dedim.kendine çok iyi bak.sana iyi akşamlar.bu arada seni çok seviyorum unutma dedi ve çıktı.benden cvp beklemeden yani.
ne yapmaya çalışıyor kızlar bu.bi fikri olan var mı.sinirlendim arayıp nerdeyse ne yapmaya çalışıyosun diyecektim.sonuçta ayrılalım diyen o.ne diye hala bana seni seviyorum ddiyo.ben istiyorum ki herşey daha güzel olacak barışalım desin.ama o seni seviyorum diyo sadece.gerisi yok.napıyo bu çocuk ya.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

annemle dedem hep ıstedıler
kac kere verılcek odum ama babam o adamla konusunca hersey degısıyodu
annem en buyuk destek ayrıldıgımda hele cok destek oldu
herseyımden haberı var
aılesı ıstıyodu annesı gelmıstı zaten
bı ara ben kacıcaktım nerdeyse
ole karısıkkı benımkı
ayrıldıktan sonra kardesı aradı
abı senı cok sevıyo sen bırakma sen ara dedı
o benden ozur dılemıstı zaten ama babanı ıkna et dedı ama ben yalnız ıkna edıcektım
bende sen yanımda ol dedım
olammasından korkuyodu
bende gıdısıne bıraktım yuzuk ve tel almıstı
onları gonderdım
hıc gormedım bı kere arbasnda gordum okadar oda benı gormedı

ben kardesının ardagını ona soledım
galıba kızdı kardesıne sımdı konusmuyo benı gorunce kız
neden bılmıyorım

peki deden ve annen babanla konuştuğunda da işe yaramıyor mu ...
ne bileyim üzerinden zaman geçmiş belki baban olaya biraz daha farklı bakar...
yani bu kadar zaman geçti ama kızım üzülüyor diye...

yani tabii ailenin de onayını almak istemesi bence çok doğru ... keşke istediğiniz gibi olsaymış... tekrar bir annen yoklasa babanın ağzını... sonra sen kızkardeşiyle iletişime geçsen filan...

yaaa off kafa karıştırıyorum dimi... :bbo:
yani senin durumunda olsam heralde pes etmezdim... sen pes ettin diye demiyorum ; yanlış anlama canım...

ama yani sevgisinden eminken böyle ayrı kalmak inan ben şanslı sayıyorum şu anda kendimi...

benim şu saatten sonra yaşayacağım en kötü an ; benimle tekrar denemek istemesi olacaktır... çünkü ben güvenemem onun sevgisine... senin tam aksine yani...

ya öyle saçma ki.. artk anltmya utanıyorum yeter ki o mtlu olsn die huzrsz olmayalm die ben çk taviz verdm arkdşlrmla bulşmuodum dışardyken içi rht etmio diye her şeyimi haber veriodum gerektiği yerde tabki hayır diebliodum ama bunları sdce içi rht etsn diye yapmştm. msn şifremi almştı gzli hiç bişeyim yoktu verdm ben de ama daha önce ekli olup sora silinen adreslere bakmş e orda da tabi aram da hiç bişe olmasa da görmesni istemediim kişiler vardı yine de artk gördü yapcak bişe yok dedm göz yumdum düşnün ya dha sklıcak neym kalmştı? 3 gün önce şfremi değiştrdm diye kıyamet koptu yok ben ne saklıomşm kmlerle knuşuomşm? sebebe bakrmsnz? ve dha önce d ebna bnm bu dşnclrm sna güvenszlkten diil seni çk fzla detaylı dşnüo olmamdan demşti. böle saçma bi sebepten ayrldk biz ama bliorm başka şeyler var.. geçen gce eve 3 de geldi ondan önce sbh 8 d egeldi bu ne dmk kzlar rsmen seni aldttm dmk.. söleyemedi bna doal olarak ama son görşmemzde gözlerme baktı gözleri doldu ve alnmdan öpüp eve bıraktı bni sora btti işte böle.. bahaneyle btti.

belkı duzeler
daha cok yenı

peki deden ve annen babanla konuştuğunda da işe yaramıyor mu ...
ne bileyim üzerinden zaman geçmiş belki baban olaya biraz daha farklı bakar...
yani bu kadar zaman geçti ama kızım üzülüyor diye...

yani tabii ailenin de onayını almak istemesi bence çok doğru ... keşke istediğiniz gibi olsaymış... tekrar bir annen yoklasa babanın ağzını... sonra sen kızkardeşiyle iletişime geçsen filan...

yaaa off kafa karıştırıyorum dimi... :bbo:
yani senin durumunda olsam heralde pes etmezdim... sen pes ettin diye demiyorum ; yanlış anlama canım...

ama yani sevgisinden eminken böyle ayrı kalmak inan ben şanslı sayıyorum şu anda kendimi...

benim şu saatten sonra yaşayacağım en kötü an ; benimle tekrar denemek istemesi olacaktır... çünkü ben güvenemem onun sevgisine... senin tam aksine yani...

yok canım babam hala aynı hıc konusu yok evde
malaesef dedem bıle ıkna edemedı
bende anlamıyorum
bukdar bırbırımızden emınken aramızda hıc bıse yoktu cok ıyı anlasıyoduk
ben ona hala guvenıyorumsenağlama

bugün msndeydi.yazmadım bişi.o da yazmadı önce.ordamısın demiş gece noldu gece ordamısın demişin dedim.durdu yazmadı yazmadı işi varmış onu söledi.sonra durdu durdu ben seni herşeyden çok seviyorum sırf birbirimizi yıpratmayalım diye böyle olsun istedim dedi çıktı.ben de ona karşılık yazdım.çevrimiçi olunca görsün dedim.sevsen böyle olmazdı gibi şeyler.sonra akşam da msnde gördüm.nbr dedi.iim sendn falan dedim.şehir dışına gidecek.bugün gidicem ben bayramın şimdiden mübarek olsun dedi.senin de dedim.kendine çok iyi bak.sana iyi akşamlar.bu arada seni çok seviyorum unutma dedi ve çıktı.benden cvp beklemeden yani.
ne yapmaya çalışıyor kızlar bu.bi fikri olan var mı.sinirlendim arayıp nerdeyse ne yapmaya çalışıyosun diyecektim.sonuçta ayrılalım diyen o.ne diye hala bana seni seviyorum ddiyo.ben istiyorum ki herşey daha güzel olacak barışalım desin.ama o seni seviyorum diyo sadece.gerisi yok.napıyo bu çocuk ya.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sewıorum dıyıp neden cıkıokı msnden:uhm: nıe konusmuo anlamadım:uhm:

üzülerek düşündüğün şeylerin hiç de yersiz olmadığını söylemek istiyorum... :1no2:
evet sevgisi sana çok fazladır ve pişmanlığı ; vicdan azabını yaşamamak için bahanelerle kaçmayı tercih etmiş...

umarım biz yanlış düşünüyoruz da ama sakın arama ; sorma...
seni kaybettiğini anlasın... eğer düşündüğün gibi bir durum yoksa sana haksızlık yaptığını farkedecektir zaten... sen sessizce acını yaşa şimdi... bizlerle paylaş... :teselli:

ya kizlar misafirler var cay getir götür takip edemiyorum yeni gelen arkadadslara hosgeldiniz prensesim ne oldu konustunmu elmacigim hosgeldin off ablamda burda artik yarinda aramazsa neymis derdi ögren diyor ama ben yikilirim yarinda aramazsa offf be offffffffffff ne bicim adamiss beeeeeeeee

karıştırıyor olabilirim ama bu çocukla siz görüşemiyordunuz değil mi ; zaman bulamıyordunuz ve seni anlayışsız olmakla suçlamıştı en son...

bence arama sen... madem seviyormuş sabret biraz... biraz daha senle ilgilenmesi gerektiğinin farkına varsın... aklı başına gelsin... seviyorsa zaten öyle kolayca arkasını dönüp gitmez...

yok canım babam hala aynı hıc konusu yok evde
malaesef dedem bıle ıkna edemedı
bende anlamıyorum
bukdar bırbırımızden emınken aramızda hıc bıse yoktu cok ıyı anlasıyoduk
ben ona hala guvenıyorumsenağlama

bekle bakalım canım ya biraz daha... ben de olsam valla umut eder ; hayal kurardım ...
vallahi kıskandım mı desem ; daha mı çok üzüldüm desem bilemedim... :sm_confused:

kızlar çıkıyorum ben ... kavak yelleri izleyeceğim...
yarın görüşürüz...

jeliboncum biraz daha dayan... aklına kötü bişey getirme... yok öle yıkılmak filan...
doğum günün de şimdiden kutlu olsun canımcım... inşallah dileğin hediye senin olur :)

princess naptın be güzelim... ne çok konuştunuz öyle ... yarın sabah öğreneceğim sanırım...

herkese ii geceler... yarın güzel bir pazar kahvaltısı yapın tamam mı :)

X