Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kıs belli ki o da senin aramanı beklemiş fıstıkım.o da demek ki baktı aramıyon doğumgünü bahanesiyle sitemimi aradan çıkarıyım demiş.kızmış sana aramadın diye.beklemiş demek bak.sevin bence s,item etmesine.bak demek ki sen niye aramıyo derken o da orda düşünüyomuş neden aramıyo bu kız diye.

kıs belli ki o da senin aramanı beklemiş fıstıkım.o da demek ki baktı aramıyon doğumgünü bahanesiyle sitemimi aradan çıkarıyım demiş.kızmış sana aramadın diye.beklemiş demek bak.sevin bence s,item etmesine.bak demek ki sen niye aramıyo derken o da orda düşünüyomuş neden aramıyo bu kız diye.

Kalp kalbe karşı misali desene sırnaşık şey

evet off ya inan var ya kalbim nasil carpti birdin nasil oldum anlatamam yaaa evdede misafir var halen bi tuhafim msne öyle bi bakim dedim baktim online ve mail gelmis sonra iste girimi girmimi derken cikti simdi ben daha birsey yapmadim aaay sevinemedim bile yani su an kalbim halen carpiyor icerdede misafir var kahve yaptim simdi vericem sonra bende bi tane alim sizede yapimi kizlar :kahve:

Biraz trip kokusu aldım ben mailden :jeyyar:

Biraz da kızdım ama ona...Madem merak edersin,ne diye aramazsın...Eşşek kafaaaa :mymeka:

kıs jelıbooonnnnn sımdıden nıe dogum gunumu kutluo dıosun yaaa alemsın yaaaa:roflol: bak bacım yanı saat 12 olmadan ilk kutlayan olmak ıstıo allah senı kahretmesın:roflol:

Biraz trip kokusu aldım ben mailden :jeyyar:

Biraz da kızdım ama ona...Madem merak edersin,ne diye aramazsın...Eşşek kafaaaa :mymeka:

bende kizdim sen ara kardesim veda etmedin benimle ben agladim filan sonra kirildim iste anla (gerci kavgada cok agir konustum o yönden tek suclu o degil ama ) sen niye aramiyorsun vardinmi almanyaya zormu ben simdi ne yazim nasil davranim hemen atlamak istemiyorum agirdan satmam lazim en son ben agladim zirladim telefonda

trip kokusu derken nasil canim benim

bende kizdim sen ara kardesim veda etmedin benimle ben agladim filan sonra kirildim iste anla (gerci kavgada cok agir konustum o yönden tek suclu o degil ama ) sen niye aramiyorsun vardinmi almanyaya zormu ben simdi ne yazim nasil davranim hemen atlamak istemiyorum agirdan satmam lazim en son ben agladim zirladim telefonda

trip kokusu derken nasil canim benim

Yani sana sitem ediyor tatlım...
Valla bilemedim ki şimdi ne diyim sana...Bizim kızlar da yok ortada...Onlar olsaqydı iyi olcaktı
Kaçırdılar büyük olayı

yok kiz begendim ama hemen atlamim diyorum azicik beklim söyle biseyde yazabilirim aslinda dogumgünümü kutladigin icin cok tsk ederim uzak olmak istedin bende uzak oldum ya offf bilmiyorummmmmmmmmm :uhm: -tatlicadiarzu-

canim ona haber ederek geldim ben buraya o sey diyor vardinda haber etmedin diye haber ettim vedalasmadik iste bu durumda suc benim kavgada yüzümü bir daha göremezsin dedim sonra inat etti vedalasmaya gelmedi bi tek msnde iyi yolculuklar uzak olalim cok kirildim dedi bende agladim etttim buraya geldim o günden beri tik yoktu

X