- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
Çaresizlk çok zor bi gün nişanlmla konusyrz anksrden aradı ozamnlar cep tel kullanamıyordu bı konu üzerinden tartsma cıktı basit birşey bende çok alıngandırım ufacık birşeye bile hemen aglıyablrm oyuzden cok dkkat etmesı gerekıyor bir laf söylerken ve tam o sırada kontorlu kartı btdı anksr kapandı ulaşamıyorum ona ulaşck hc bı yerım yokkı cep teli yok anksr dönşmlü değil aranmıyor yıkıldım halbukı kucucuk bırşey..
Ama konusmalıyım sesnı duymalıyım fakat elımden ne gelrki.
Neysekı arksndan kart aldı sonradan hemen aradı .
Ben her zman bir problem varsa o problemı halletmeden uyumama kanısındayım yanı ALLAH korusun bı tartssak saat isterse 3 olsun sabahn 7sınde kalkıcak olsun o problem hallolmadan yatmam kapatmam o teli .
Çaresizlk çok zor bi gün nişanlmla konusyrz anksrden aradı ozamnlar cep tel kullanamıyordu bı konu üzerinden tartsma cıktı basit birşey bende çok alıngandırım ufacık birşeye bile hemen aglıyablrm oyuzden cok dkkat etmesı gerekıyor bir laf söylerken ve tam o sırada kontorlu kartı btdı anksr kapandı ulaşamıyorum ona ulaşck hc bı yerım yokkı cep teli yok anksr dönşmlü değil aranmıyor yıkıldım halbukı kucucuk bırşey..
Ama konusmalıyım sesnı duymalıyım fakat elımden ne gelrki.
Neysekı arksndan kart aldı sonradan hemen aradı .
Ben her zman bir problem varsa o problemı halletmeden uyumama kanısındayım yanı ALLAH korusun bı tartssak saat isterse 3 olsun sabahn 7sınde kalkıcak olsun o problem hallolmadan yatmam kapatmam o teli .
Evet cnm ınsan ıster ıstemez sorun hallolmş bır seklde kapatsa dahi buruklukları halledemıyor kalbindeAynı şeyi biz de konuştuk hiç bir zaman küs kalmayacağız.
Bir gece bile küs uyumayacağız ne şimdi ne de ileride.
Asla o yatağa küs girilmeyecek.
Konuştuk en son seni seviyorum deyip kapattık ama ben içimde halledemiyorum bir şeyleri sorun olduktan sonra.
bizde öyleydik biliomusun bu son zamanlarda kopuo bu sorunu halletmeden uyumama durumu yok oluo...bak aradım bu anlattıklarımı yaşadık kapattık sora o mesaj attı bende bişi yapamadım..aramam artık bende
Evet cnm ınsan ıster ıstemez sorun hallolmş bır seklde kapatsa dahi buruklukları halledemıyor kalbinde
dur bakalım sımdılık atma cnm yarn olsun bı ıns hallersnz uyanınca arar belkı
Ben de bilemedim bir kaç saat daha beklesem mi arasam mı ..
Uyuyor mu uyanık mı onu da bilmiyorum ki ..
bende aramak istiyorum ama aramamam gerek..sizinle konuşmadan önce düzeltmek için aradığımda yaşananları anlattım..böyle olunca arayasım gelmiyor
Biliyorum anlıyorum.
Uff ben dayanamıyorum sorun yokmuş gibi arayayım bir ..
Ben de bilemedim bir kaç saat daha beklesem mi arasam mı ..
Uyuyor mu uyanık mı onu da bilmiyorum ki ..
Çok acıktım 5 dk surmez gelıyrm kzlar
Geldim kzlar. Korku içersindeym dün dolmacm sen cıktıktn snra nedense içme doğdu askermn oldgu sehrın son dk haberlerne bakayım dedım bır baktım çatışma titremeye basladım ve askerım o saatde görevde operasynda bayılcktım resmen 7 ye kdar otrdm neysekı çok şükr iyiymiş aradı haber aldm
çok şükür ,kötü düşünme biliorum insanın elinde olmadan korkar böyle durumda ...allahım bu ne ya bu yaşta yaşadığımız zorluklara bak ya sınanıyomuyuz ne
çok korktum cnm bı baktm telim çalıyor açtım aşkım dedı ama ben nasıl aglıyorum görmelisin=(
neyse sakinleştim konustk az destek olmya calşyrm ama arada bole açık veryorm ne yazkki elmde degl..
Çok az kaldı neyseki.
Bu ara sürekli zorlklr ıcersndeyz hepmz ve kedilerm öluyr sırayla bgun biri daha öldü ve ufacık belki kimi insanlra komk gelıyr benm bole bukadar cok hayvan sever olmam ama onlarda bı cnlı benm kocaman bi vicdanm var.
RABBİM bizi tüm sıkıntılardan kurtarır inş.
seni çok iyi anlıyorum...umarım o az kalan süreç bira evvel biter...bende hayvan severim benimde kedilerim vardı( neden ki hastamı oldularda öldüler kıyamam ya allahım ne garip dünya hep kötü haberler duyuyorum
amin inş TÜM ASKERLERİMİZE sağlıcakla kavuşalım
Canım biz ailecek hayvanları çok severiz yanı dısardakı kedılerı bile besleriz dısarda sularını yemeklerini hep bi köşeye koyarız bolece kedıler çoğalmya başladı bu tarafa.
Ve dişi kediler doğruyor tabı kımı yavrusunu kaybetms kımı yavrusunu göryo yanına ble gtmıyor.
Bi gün bı baktım bı kedı sesı hemen cıktım dısarı minicik elmden kucuk bır kedı tek basına ve gözleri okadar yara ıcındekı o hayvanı asla bırakamazdm babamla saolsn hemen eve getrdm şırıngayla süt içrmeye çabaladm sıcak suyla gözlernı sıldım falan ıste ama hasta muhtemelen bz hayvan sever ınsnlr oldgmzdn dolayı bırı buraya atmş o kedıyı her neyse veternere fln götrduk normlde 5 yıldr evde besledgm bı kedım var dgerlerne dsarda bakyrz malesef bu miniğide atamadık şuan bzde ama buyumuyor kucucuk 2 haftayı gectı bulalı.
Bunu aldık ertesı gun oldu yne aynı dert ınanrmsn yne gözler yara bere ıcınde ufacık bır kedı ılacla fln gözlernı sldm ama artk eve alamazdm bakablck durmda deglm zten 2 kedı vr evde sadece ben olyrm annemler çalşyr.
Ya şaka gb bu kucukler gıt gde artdı noluyor bızde anlamadk annesımı terketms yksa brımı bırakms bu kucuklerden 2 tanesı öldü malesef=((( yemegnı ble veryordm oysakı ama gözlerı acılmdı.
Bugun bı kucucuk kedı dha yanı ınan evden cekıp gtsem yerı resmen şaka bu dıyorum ve bu kedıde cok cok hasta yarn umarm öldü demem=(
bukadar duyarlı insan sayısı az malesef...bende dışardaki kedileri besliorum...mutlu oluyorum onlarla ilgilendikçe...2 kedim vardı onlardan oldum..şimdi 2 balığımız var...umarım hasta olan kedicikller biran evvel sağlıklarına kavuşur cnm...bu araada beni uyku bastı off uyumak istiorum aslında...ama uyumaya kalkışınca saykoya bağlıyorum..ne yapacağımı bilemedim
İnşallah.
Uykun geldıyse uyu cnm ama kacta kalkman gerekıcek?
Ne guzel bak en azından bı sıkıntı doğmamş guzel konusmssnz.Kızlar konuştuk.
Hiç bir problem yoktu konuşmamızda.
Gayet iyi konuştu ama tüm sıkıntı mideme vurdu çok ağrıyor ve içimde bir şey acıyor.
8 de uyanman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?