- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıosun cnm bu hasret çok zor yaaaaaa![]()
Slm arkadaşlar...Topiği yeni farakettim desem yalan olmaz...Benim sevgilim de çok uzakta malesefVe 7 yıldır bu durum hiç değişmedi..En uzun görüşmemiz 1 hafta o kadar
( Ve ben artık çok yıpranmaya başladım....Gerçekten çok zor bişey...Şimdi evlilik arefesindeyiz ama artık ben istememeye başladım
( Normal mi acaba bu kadar yaşanılan şeyden sonra bu hale gelmek
(( Kafam çok karışık çok
![]()
valla hasretle aram iyi değil zorlanmaktan beter olmaya başladım...zamanla alışılır sanıyordum ama dahada çok zorluyo
sen nişanlımısın cnm![]()
Slm arkadaşlar...Topiği yeni farakettim desem yalan olmaz...Benim sevgilim de çok uzakta malesefVe 7 yıldır bu durum hiç değişmedi..En uzun görüşmemiz 1 hafta o kadar
( Ve ben artık çok yıpranmaya başladım....Gerçekten çok zor bişey...Şimdi evlilik arefesindeyiz ama artık ben istememeye başladım
( Normal mi acaba bu kadar yaşanılan şeyden sonra bu hale gelmek
(( Kafam çok karışık çok
![]()
nasıl yani ? 7 yıldır ayrı yerlerden mi ilişkinizi yürütüyorsunuz ?
bu topikte herkesin sevgilisi nişanlısı ayrı yerde cnm
bizde 4 senedir ayrıyız cnmyok onu anladımda şaşırdım valla takdir ettim sizi 7 yıl ne demek ya helal olsun valla
bizde 4 senedir ayrıyız cnm![]()
ay halime şükredicem sizleri dinledikçe ha![]()
şükret cnm bence de bak biz evlenene kadar yan yana olmamız imkansız ben bursa da o ordudaa![]()
iş için mi ayrı kalmak zorundasınız siz
yok cnm bnm ki ordulu biz aracı ile tanıştık
herkese iyi geceler..sabaha iş görüşmem var hazırlık yapcam kızlar dua edin bana...hayatımın erkeği gelmeden bu iş olsa bari ..uyuyamazsam gelirim tekrar baibai![]()
herkese iyi geceler..sabaha iş görüşmem var hazırlık yapcam kızlar dua edin bana...hayatımın erkeği gelmeden bu iş olsa bari ..uyuyamazsam gelirim tekrar baibai![]()
Ayy 7 yıl maşallah.
Şimdi birikmişlerdir ama yanyana gelince hiç bir şey kalmaz.
Ayy 7 yıl maşallah.
Şimdi birikmişlerdir ama yanyana gelince hiç bir şey kalmaz.