Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kzlar çok mutsuzum çok kötüyüm![]()
![]()
![]()
Ne olduu ?? :26::26:
ya cnm sözde nikahmz bile yapldi kocam artk ama görüsemiyoruz bile, uzaktayz diye yüzünü bile göremiyorum bunun içinde saçma sapan nedenler çikiyor ve durmadan tartisiyoruz çok yoruldum![]()
![]()
Neden uzaksınız peki ?
Özlem olunca saçma sapan sebeplerden tartışılıyor ama nikahta olduğuna göre yolun büyük kısmını aşmış gibi duruyorsunuz.
Çok var mı ayrılığın bitmesine ?
bana 1,5 saatlik uzak bi sehirde ve dügüne daha 1 ay var biz sadece nikahi yaptk simdilik ama hiç bisey degismedi yine buraya ayda bir defa ailesi ile gelince görüsebiliyoruz ama basbasa kalmiyoruz hep onlarn yaninda uzaktan bakiyorumbizde istiyoruz el ele tutmak sarilmak vs.. ama ortam uygunsuzlugu yüzünden hepsi hayalde kaliyor :26:
Selam kızlar :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Düşünsene 1 ay sonra aynı evde olacaksınız.
Her an yanında.
Hep onunla uyanacaksın.
Sadece 30 gün.
Bunun hayalini kur, hiç mutsuz olma.
Çok şanslısın .![]()
Selam kızlar :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ben diyorum bana nerde ne yaptgni haber ver merak etmiyim diyorum ama yapmiyor acaba çok mu bunaltiyorum ama hakkim degilmi bilmek, sonra ben üzülüyorum yüzüm düsüyor, 2dk sonra bana fotograf yolla özledim diyor bende o an mutsuzum diye o halde fotograf yollamak istemiyorum yok diyince tartsmaya basliyoruz isteklerini yerine getirmiyormusum yine hatali ben oluyorum..
Bu ve bun abenzer o kadar saçma ve çocuksu tartismalar var ki hangisini anlatiyim![]()
Tamamen haklısın.
İnsan uzak olunca her şeyi merak ediyor.
Biz de her şeyi haber veririz
Ama işte uzaklık olunca her şey büyüyor.
Bak 1 ay sonra bunlar nasıl uzak gelecek.
Haber ver diye değil de hayatım ne yapıyorsun diye arasan ne yaptığın da öğrensen.
Ya da sen haber vererek alıştırsan.
ben veriyorum zaten, canim surdayim bunu yapiyorum sonra suraya gidicem seklinde ama gelen cevap "tamam askim" o da bana aksam herseyi toplu halde anlatmaktan yana.. 1 ay kalms ama içimde hiç heves yok![]()
Ne yaptınız barıştınız mı ?
Uzaklık ne kadar süredir var ?
Bir şey anlatayım sana belki moral olur, biz ilk aramıza uzaklık girdikten belli bir süre sonra ayrıldık.
Ama o sıralar her gün telefonda ağlardık beraber.
Ben çok üzülürdüm.
Sürekli tartışırdık.
Nedeni benim çok üzülmemdi ayrılığın, istemedim aslında ama nasıl istersen dedim.
Uzun bir süre ayrı kaldık ama o ayrılığı sen sor bana.
Sonradan öğrendim onun yaşadıklarını.
HAstanelere mi yatmamış.
Hastanede günlerce sakinleştiri vermişler ona.
Alkolle yaşıyormuş resmen.
Sonunda dedik biz yapamıyoruz.
Şimdi beraberiz ama asla ayrı olamayacağımızı çok iyi anladık.
Ve artık ne olursa olsun, tartışsak da problem olsa da sakinleşip konuşuyoruz.
Daha çok tutunuyoruz birbirimize.
Yani belki bir süre girse araya birbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız ama bitmezsiniz hele sizinki gibi küçük bir olaydan.
Bu sadece özlemin getirisi.
Sen o an haber vermesen tepki veriyor mu ?
Şimdi kızıyorsun ya ona, o yüzden öyle oluyordur ahh yanında olsa öyle der misin hiç ?
Gece falan mı toplu konuşuyorsunuz ?
Ailesiyle geldiğinde hiç dışarı falan çıkıp yalnız kalmıyor musunuz ?
evet cnm genelde aksam isten geldikten sonra yemegi yedikten sonra bazen telde konusuruz bazen mesaj.. o an anlatir ne yaptysa.
evet haklsn belki kizdigim için böyle diyorum, ailesi ile gelince babamdan çekindigimiz için aslnda yalnz kalamiyoruz, en son 2 hafta önce gelmislerdi babam disari çkmsti bi isi vardi biz hemen bos bi odaya gittik oturduk konustuk ben hiç adim atmadan yaklasti bana sarildi kokladi öpüstk falan.. sonuç olarak ben istiyorum ki ayni seyi ben uzaktaykende yapsn ama bi türlü bunu beceremiyorum
Anlıyorum çok iyi.
İyice kızmışsın özlemle de birleşmiş.
O da özlüyordur emin ol.
Şu son zamanlarınızda kırmayın birbirinizi yıpratmayın ki ne güzeldi diye hatırlayın.
Bak düğün telaşı da vardır şimdi.
Onlarla oyalan onları anlat.
Hiç sorma o sormadan ne yaptın diye.
Bırak anlatsın.
Çok zaman olsa bir çözüm düşünülür uğraşılır konuşulur ama sizin 1 ay için birbirinizi üzdüğünüze değmez inan.
Peki benim nasl davranmam lazm hiç bisey yok gibi mi?
Biz fransadayiz ama babasi Türkiyede 1 hafta sonra buraya gelicek bizde annem ve babamla onlara gidicez nasil bir tavir içinde olmaliyim dogru olan hangisi?
aslında sen tamamen haklısın ama buna rağmen bence tamamen bir şey yok gibi davranmalısın.
Çünkü çok az bir zaman var.
Niye kötü geçiresiniz ki.
Bir şey yokmuş gibi konuşunca o da daha sıcak olacak, problem olmayınca sen daha mutlu olacaksın.
Karda olan yine sensin yani.
Gayet normal davran, umarım 1 hafta sonra yalnız kalmaya fırsatınız da olur.
Bir şey bakmaya falan diye dışarı çıksanız hiç olmadı el ele tutuşmuş olursunuz, büyüklerin yanında insan bakışmaya utanır.![]()
aynen öyle zaten, bazen ben bakiyorum o gözlerini kaçiriyor, o bakinca ben baska tarafa dönüyorum![]()
ama disari çkmak için nasl bi bahane olur ki pazar gnü gideriz byük ihtimal, her yerde kapali :44: