Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

selam kızlar herkesler enrde kaç günelrdir topikte bit terk edilmişlik havası seziorum :1::1:

kızlar benimki geldi beaber bu sabah memekete geldik gelişmelerden haberdar edicem sizi..hepinizi özledim :25:

Selam kızlar.
Dolmacım yolunda mı her şey ?
Pamukşeker gidecek gelecek ki geri, kavuşmanız böylece yaklaşmış olacak, sıkma canını ..

Ben de kaç gündür berbat haldeydim de bugün iyiyim.

Selam kızlar.
Dolmacım yolunda mı her şey ?
Pamukşeker gidecek gelecek ki geri, kavuşmanız böylece yaklaşmış olacak, sıkma canını ..

Ben de kaç gündür berbat haldeydim de bugün iyiyim.

çok sağol canım benimde tek duam zaten sağ sağlim gidip gelmesi için ondan sonra kavuşcaz zaten aşkımla

Nişanlımla 4,5 senedir birlikteyiz. ve iki aydır nişanlıyız. aralıkta 5. senemize giriyoruz. ve özlem,hasret,uzaklık nedir en iyi ben bilirim belki. burada ki herkesi öyle iyi anlıyorum ki.. temennim herkesin çabucak sevdiğine kavuşmasıdır :25:

Nişanlımla 4,5 senedir birlikteyiz. ve iki aydır nişanlıyız. aralıkta 5. senemize giriyoruz. ve özlem,hasret,uzaklık nedir en iyi ben bilirim belki. burada ki herkesi öyle iyi anlıyorum ki.. temennim herkesin çabucak sevdiğine kavuşmasıdır :25:

amin cnım hepimiz zten o temenniyle bigün sevdiceklerimze kavuşmanın hayaliyle ayakta durabiliyoruz

evet canım erzincan topçu olarak gidiyo:72:

Erzincan doğu içindeki iyi yerlerden.
Topçular da biraz sıkı olur aslında ama bir an önce gider gelir umarım.

Evlilik ne zaman ?

selam kızlar herkes nerde :16::16:

Son düzenleme:
Selam Juliacım.
Nasılsın?
Boşalttık iyice burayı, sanırım ben sıkıntılardan uzak durmaya çalışıyorum.

Back