Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Hayırlı olsunnn .
Çok sevindim, nasıl beğendin mi ?
Eşyalara ne zaman bakacaksınız ?
Zaman geçirebildiniz mi beraber hiç ?

çok tesekkür ederim canım esyaları aldık suanda tek bir eksigim o da elektrik süpürgesi kaldı onuda 1-2 gün içinde alcam zaten bizim evi görsen her yerde benim esyalar var annem diyo bos yer kalmadı evde gitte kiler bosalsın :1: ama bi yandan da üzülüyor uzaga gidicem diye :17:
Bu arada evet birlikte zaman geçirdik çok güzel anlardı hemde yarım saat :1: ben mutfakta annesine bisey için yardıma gittim o sırada geldi kolumdan tuttu noldu dedim gelsene dedi gittik bi odaya oturduk konustuk sarıldık öpüstük gözlerine baktm uzun-uzun :1: :1: çok güzeldi :16:

Son düzenleme:
tesekkür ederim cnm o kadar stres yapıyodum ki burdaki arkadaslar bilir dedim evsiz kalcaz diye ama çok sükür içime sinen bi ev bulduk :16:

Tatlı talaşlar dedikleri şey bu olsa gerek heralde canım :1:

Güle güle bir ömür boyu oturmak nasp olur inşş,,

EE eşyaların ne renk çok merak ettim k. bakmaa :1::1:

çok tesekkür ederim canım esyaları aldık suanda tek bir eksigim o da elektrik süpürgesi kaldı onuda 1-2 gün içinde alcam zaten bizim evi görsen her yerde benim esyalar var annem diyo bos yer kalmadı evde gitte kiler bosalsın :1: ama bi yandan da üzülüyor uzaga gidicem diye :17:
Bu arada evet birlikte zaman geçirdik çok güzel anlardı hemde yarım saat :1: ben mutfakta annesine bisey için yardıma gittim o sırada geldik kolumdan tuttu noldu dedim gelsene dedi gittik bi odaya oturduk konustuk sarıldık öpüstük gözlerine baktm uzun-uzun :1: :1: çok güzeldi :16:

Ayy çok güzel olmuş.
Çok sevindim adına.
Artık her şey çok güzel olacak.
Eşyaları evi tutmadan nasıl halletmiştiniz uygun olacak mı ?

Bende iyiyim allah çok şükürr ,,
Ewet boş gördüm bugün ben geldim die herhalde :1:

Hayırlısı olsun canım, çok sewindim :38:

Doldurduk hemen bak :1:

kızlar esyalar $öyle;

salon; bej oldu mobilyalar fln ama içlerinde biraz açık kahve var dekore yapcagım esyalar turkuaz birbirine uyumlu oldu
Mutfak; Yesil.. tüm esyaları yesil aldm takım olsun diye
Yatak odası; Koyu kırmızı ve bej
Oturma odası; yapmayı düsnmedigim için oraya esya almadım ama yemek odası yapim diyorum orayı yani yemek masasını koycam sadece gelen misafirim yemekten sonra kalkıp salona geçer.. misafir olmadıgı zamanda orayı ütü odası diye kullancm

simdi daha evde tadilat yapılcak tavan ve duvarlar boyanıcak salonunda yeri tahta diye degistirdim baska bisey olcak sonra ev temizlenicek esyaları yerlestircez heralde esyalar için bayramdan sonra gideriz ancak yetisir belki

kızlar esyalar $öyle;

salon; bej oldu mobilyalar fln ama içlerinde biraz açık kahve var dekore yapcagım esyalar turkuaz birbirine uyumlu oldu
Oturma odası; yapmayı düsnmedigim için oraya esya almadım ama yemek odası yapim diyorum orayı yani yemek masasını koycam sadece gelen misafirim yemekten sonra kalkıp salona geçer.. misafir olmadıgı zamanda orayı ütü odası diye kullancm

simdi daha evde tadilat yapılcak tavan ve duvarlar boyanıcak salonunda yeri tahta diye degistirdim baska bisey olcak sonra ev temizlenicek esyaları yerlestircez heralde esyalar için bayramdan sonra gideriz ancak yetisir belki

Anlattığın kadarıyla çok güzelmiş canımm,,
Artık ewin yerleştikten sonra fotolarını çekersin :1:

Son düzenleme:
kızlar esyalar $öyle;

Özellikle yatak odası tam istediğim renkte.
Çok güzeldir eminim.
Yeni ev yeni eşyalar.
En önemlisi sevdiğin insanla yeni bir hayat.
Büyük mutluluklar getirsin sana.

Özellikle yatak odası tam istediğim renkte.
Çok güzeldir eminim.
Yeni ev yeni eşyalar.
En önemlisi sevdiğin insanla yeni bir hayat.
Büyük mutluluklar getirsin sana.

ins cnm güzel dileklerin için tesekkür ederim bu mutlulugu özellikle bu heyecanı anlatmak zor, yasamak ise çok güzel darısı basınıza ben simdi bi gideyim sonra ugrarım yine görüsürüz kızlar :80:

ins cnm güzel dileklerin için tesekkür ederim bu mutlulugu özellikle bu heyecanı anlatmak zor, yasamak ise çok güzel darısı basınıza ben simdi bi gideyim sonra ugrarım yine görüsürüz kızlar :80:

Görüşmek üzere canım kendine iyi bak :80:

Eminim çok güzel olduğunu.
Umarım o günler gelir bir an önce.
Görüşürüzz.

Back