Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

resmi nikamizi yapali 1 ay oluyo yani kagit üzerinde evliyiz suanda, onun için nisanlyz demiyorum ama hitap ederkende esim yada kocam diyemiyorum alisamadm gitti

Benn geldim kızçeler iyi akşamlarr

oşbuldumm :)
fenalık bastı biraz beni bende benimkine patladım
çemkirdim acıcık biz niye boyleyiz sevgili gibi ama değiliz diye
sizler nasılsınız canlarımm

çemkir yaaa boşver bunlaraaa böle yapmazsan yüz buluolar :90:

merhaba kızlar, evet herkesin sevdiği uzakta ama en azından güvende... Benim sevgilim subay, tuncelide görev yapıyor, operasyonlara çıkıyor.. her çıktığında aklım onda.. öğretmenim ben de ankarada.. O operasyona çıkınca hiçbirşeye odaklanamıyorum off şu iki yıl geçse hemen de evlensek.. çok sıkıldım ayrı şehirlerde yaşamaktan

öncelikle aramıza hoşgeldşn cnm kendini biraz tanıtırmısın bize
Maşallah canımm nazar değmesin
Bunun formülünü öğrenmek istiyorum nasıl bu kadar uzun zamandır yürütebildiniz

bizimkiisi çok zor 18 saat dile kolay aramızdaki mesafele hç bişi yıldıırmadı bizii maşallah kavga etsekte birbirimize kızsakta AŞK'ımız her zaaman galip geldi saygı güvende çok önemli tabiii bazı şeylerden fedakarlıkta yapmak gerekio işte böle böle yürüyüp gidio cnm (okuyan herkes bir kere maşallah desin lütfen )

Evet en önemliside aradaki saygıyı,güveni kaybetmemek sanırımm ne diyelim canımm tekrardan maşallah

Evet en önemliside aradaki saygıyı,güveni kaybetmemek sanırımm ne diyelim canımm tekrardan maşallah

biliıomusun cnm artıkkkk birbirimize kötü bişi olsa hissedioruz aramızda ki elektrik o kadar kuvvetli maşallah

aramıza hoşgeldin kader arkadaşım biraz kendineden bahsetsene sen nerdesin sevdiğin nerde

hoşbulduk kader arkadaşım ben eskişehirdeyim 24 yaşındayım sevgilim karadenizli 3 yıllık bi beraberliğimiz var evlenmemize daha bi var bakalım nasip

hoşbulduk kader arkadaşım ben eskişehirdeyim 24 yaşındayım sevgilim karadenizli 3 yıllık bi beraberliğimiz var evlenmemize daha bi var bakalım nasip

bende karadenizliyimmm ve karadenize gelin gitcem komşu oluruz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…