resmi nikamizi yapali 1 ay oluyo yani kagit üzerinde evliyiz suanda, onun için nisanlyz demiyorum ama hitap ederkende esim yada kocam diyemiyorum alisamadm gitti
Benn geldim kızçeler iyi akşamlarr
oşbuldumm :)
fenalık bastı biraz beni bende benimkine patladım
çemkirdim acıcık biz niye boyleyiz sevgili gibi ama değiliz diye
sizler nasılsınız canlarımm
çemkir yaaa boşver bunlaraaa böle yapmazsan yüz buluolar :90:
Aynenn canım ya zaten çemkirmek lazım arada yoksa tepemize çıkarlar
valllaaaa cnmmm bunlaraaa çemkircenn yoksa tepeene çıkıolar benden sölemesiiii
ay yok canımm ben bi kere çıkarttım tepeme de yettii bana daha yok yanii çıkartmamm
Seninde yaza düğünün varmış sanırımm canımmmm
Ne güzeel canımm hayırlısıyla olur inşşevet cnm kısmetse yaza düşünüoruz artık
Ne güzeel canımm hayırlısıyla olur inşşkaç yıldır birliktesinizz
Maşallah canımm nazar değmesinhemen hemen 4.5 sene oldu cnm ya
öncelikle aramıza hoşgeldşn cnm kendini biraz tanıtırmısın bizemerhaba kızlar, evet herkesin sevdiği uzakta ama en azından güvende... Benim sevgilim subay, tuncelide görev yapıyor, operasyonlara çıkıyor.. her çıktığında aklım onda.. öğretmenim ben de ankarada.. O operasyona çıkınca hiçbirşeye odaklanamıyorum offşu iki yıl geçse hemen de evlensek.. çok sıkıldım ayrı şehirlerde yaşamaktan
Maşallah canımm nazar değmesin
Bunun formülünü öğrenmek istiyorum nasıl bu kadar uzun zamandır yürütebildiniz
öncelikle aramıza hoşgeldşn cnm kendini biraz tanıtırmısın bize
hoşbulduuuk:) burda dertleşmeye ihtiyacım olucak kızlar... 23 yaşındayım, ankarada aynı okulda çalıştığım bir arkadaşımla yaşıyorum. Sevgilim tuncelide, görevi dolayısıyla ancak 3 ayda bir 15 günlüğüne gelebiliyor buraya. İzni geçen hafta bitti ve gittievlenme teklif etti:) yaza nişanlanıyoruz kısmetse..:) düğün de 2013 yazında olur inş... ama bu mesafe yıpratır diye korkuyorum ilişkimizi.. allah korusuuuun.
Bu arada 9 aydır beraberiz biz..Daha yeni yani
hoşbulduuuk:) burda dertleşmeye ihtiyacım olucak kızlar... 23 yaşındayım, ankarada aynı okulda çalıştığım bir arkadaşımla yaşıyorum. Sevgilim tuncelide, görevi dolayısıyla ancak 3 ayda bir 15 günlüğüne gelebiliyor buraya. İzni geçen hafta bitti ve gittievlenme teklif etti:) yaza nişanlanıyoruz kısmetse..:) düğün de 2013 yazında olur inş... ama bu mesafe yıpratır diye korkuyorum ilişkimizi.. allah korusuuuun.
Bu arada 9 aydır beraberiz biz..Daha yeni yani
saygı sevgi olursaaaa yıpranmıo cnnm merak etme özlem aşkı daha daaa pekiştirio
saygı sevgi olursaaaa yıpranmıo cnnm merak etme özlem aşkı daha daaa pekiştirio
inş.tatlım ya.... maşallah siz iyi yürütmüşsünüz gerçekten herkesin harcı değil mesafeli ilişki sürdürebilmek hem de uzun yıllar. peki hala aşık mısınız? yani aşk biter bir süre sora ama güçlü bi sevgi varsa harika olur o ilişki dimi:)
bizimkiisi çok zor 18 saat dile kolay aramızdaki mesafele hç bişi yıldıırmadı bizii maşallahkavga etsekte birbirimize kızsakta AŞK'ımız her zaaman galip geldi saygı güvende çok önemli tabiii bazı şeylerden fedakarlıkta yapmak gerekio işte böle böle yürüyüp gidio cnm (okuyan herkes bir kere maşallah desin lütfen )
inş.tatlım ya.... maşallah siz iyi yürütmüşsünüz gerçekten herkesin harcı değil mesafeli ilişki sürdürebilmek hem de uzun yıllar. peki hala aşık mısınız? yani aşk biter bir süre sora ama güçlü bi sevgi varsa harika olur o ilişki dimi:)
nasıl derler cnm deliler gibi ilk günkünden 10 kat daha fazla aşığım her saat başı konuşmazsakkk asla olmaz
Evet en önemliside aradaki saygıyı,güveni kaybetmemek sanırımm ne diyelim canımm tekrardan maşallah
aramıza hoşgeldin kader arkadaşımbiraz kendineden bahsetsene sen nerdesin sevdiğin nerde
hoşbulduk kader arkadaşım ben eskişehirdeyim 24 yaşındayım sevgilim karadenizli 3 yıllık bi beraberliğimiz var evlenmemize daha bi var bakalım nasip
hoşbulduk kader arkadaşım ben eskişehirdeyim 24 yaşındayım sevgilim karadenizli 3 yıllık bi beraberliğimiz var evlenmemize daha bi var bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?