• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

merhaba kızlar benimde nişanlım uzaklarda balıkesirde bnde istanbuldayımm:):)dün evide nişanım olduu 2 dakika bile konuşamadıkkkk kızlarr yaaa:(ama güzeldi sade bi nişandı zaten)::)

merhaba kızlar benimde nişanlım uzaklarda balıkesirde bnde istanbuldayımm:):)dün evide nişanım olduu 2 dakika bile konuşamadıkkkk kızlarr yaaa:(ama güzeldi sade bi nişandı zaten)::)

bence çok uzakta değilsiniz, vapurla iki saat sanırım. evlilik ne zaman? hayırlı uğurlu olsun bu arada :)

offf ya benimkide uzakta kızlar:84::84:

Aslında daha ilişkimizin adını koymadık ama sevgili gibiyiz yinede. :)
Bende aranıza katılıyorum benimki de pek uzakta olmasa da benden uzakta.
Aynı şehirde değiliz ama memleketimde, Kırklareli'nde :):)))

benimkinden uzak var mı yaa benimki taaa tuncelide, ben ankaradayım:59:

benimki de çook uzakta benden :59:

ohh benden sonra baya gelen olmuş hoşgeldiniz kızlarrr aramıza :71::71::71::71::71:

Selam kızlarr :3:

Nasılsınız görüşmeyeli ??

Ayy benimki hasta olmuş çok üzgünümm :5:

Başı ağrıyor, boqazları aqrııyor, midesinide üşütmüş :50: :50:

Aramıza yeni katılan Bgmm, Estrella39, sidal20 ve krizsavar arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiniz :70: :70:

Son düzenleme:
sanrm buraya bende katiliyorum, bizimde fazla uzak saylmaz ama ayri sehirlerdeyiz 1,5 saat kadar mesafe.. ama yakinda olsa uzakta olsa gidemiyorum aklima esince :26: sadece ailelerle görüsülnce görebiliyorum o da yalnz kalip 10dk bile konusamiyoruz.. kisacasi gün saymaktayz :69:

uzağın azı çoğu olmaz ki canım :5: aynı şehirde olsan bile bazen 2-3 hafta görüşemediğin oluyor.. benim ki de çok uzak sayılmaz ama 1 ay geçmeden görüşemiyoruz...özlüyorum kuzumu :85:

uzağın azı çoğu olmaz ki canım :5: aynı şehirde olsan bile bazen 2-3 hafta görüşemediğin oluyor.. benim ki de çok uzak sayılmaz ama 1 ay geçmeden görüşemiyoruz...özlüyorum kuzumu :85:

evet çok haklisin, ama yinede iyi tarafndan bakmaya çalisiyorum özlemek ve özlenmekte güzel

sanrm buraya bende katiliyorum, bizimde fazla uzak saylmaz ama ayri sehirlerdeyiz 1,5 saat kadar mesafe.. ama yakinda olsa uzakta olsa gidemiyorum aklima esince :26: sadece ailelerle görüsülnce görebiliyorum o da yalnz kalip 10dk bile konusamiyoruz.. kisacasi gün saymaktayz :69:

kızlarrr topiğimize hoşgeldniz :3::3: nasılsın biraz kendinizden bahsedermisiniz :16::16:

hosbuldk tatlm iyiym bu uzaklk olmasa daha iyi olabilrdm ama olsun.. evlenicem biticek bu hasret diye umutluyum isde son 1 ay kaldi :123:

Back