Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

allah kavustursun canım benim az kalmıs 4 gün cabuk gecer insallah bende 1 aydır görmüyordum haftasonu gittim yanına ve yine ocaga kadar göremiycem

allah kavustursun canım benim az kalmıs 4 gün cabuk gecer insallah bende 1 aydır görmüyordum haftasonu gittim yanına ve yine ocaga kadar göremiycem

of canım ya allah kavuştursun sizide bizide kazasız belasız....çok zor hakaten ya......bende 1,5-2 aya yakındır görümüodum ..doğum günümde geldi 2-3 gün kaldı geri gitti ırak a

çok zor canım ya iki taraf içinde bende çalısıyorum oda ikimizde izin almakta zorlanıyoruz sürekli telefonda da olmuyor bazen allah yardımcımız olsun

Dolmacım mesaj atamadım özelden.
Off aynıyım canım çok sıkkın.
İçimde sıkıntı, kırgınlık ne ararsan var ..

çok zor canım ya iki taraf içinde bende çalısıyorum oda ikimizde izin almakta zorlanıyoruz sürekli telefonda da olmuyor bazen allah yardımcımız olsun

iletişimde zorluk yaşanınca yaşadığın uzaklık dahada büyüyo insanın gözünde

zamanı bilmek insanı rahatltmıyor sadece şükrettiriyor..bekledğin sürecin nasıl geçeceği konusunda bi fikrin olmazsa benim gibi sıkıntlı olabiliyor insan işte

Off dolma ya ne yapacağız bilmiyorum.
Artık sıkıldım her şeyden.

kahramanmaraş canım ama merkezde degil ilcesinde

Bir an önce gelir umarım biter de yine çok sıkıntılı bir yer değil sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…