sevgilinizle ya da eşinizle birbirinize nasıl hitap edersiniz

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
eşim dün ilk defa bana birbirimize özel sesleniş kelimelerimiz olsun dedi iki gün düşünelim dedi sonra içlerinden seçeriz dedi ben de hemen sizlere danışmak istedim sevgilinizle ya da eşinizle birbirinize hitaplarınız nasıl bana örnekler verebilir misiniz bunların içinden en sevdiğimi eşime sunacağım

bizim bi sürü hitap seklimiz var en cok kullandigimiz askim kelimesi oluyor gülüm der canim der bitanem der belirli bisey yok yani
cok seviyorum askimiii bazende bebislerimin annesi diyor

valla canım bizim ağız alışkanlığımız hep 'aşkım' kelimesi oldu aşkım aşağıya aşkım yukarıya oldu yani..ama birbirimize sinirlenince yada istediğimiz olmayınca 'gıcık' diye hitap ederiz :))))

eşimin bir sürü icat kelimelri vardır.en son icat ettiği hitap şekli kım kım.
o bana kım der ben ona kım kım derim.
ben ona kım derim o bana kım kım der....
yani aşkım ın kısaltılmışı oluyor....

bebiş der.seks lady im der.baby im der.hayatımın aşkı ,hayatımın kadını der.

bende hayatımın erkeği derim :):):):)

rabbim onu başımdan eksik etmesin. :):):):)

aa birde canım sevgilim var :)

Son düzenleme:
sevgilim bana ömür der, ömrüm der. telefonuna da "mal sahibi" diye kaydetmiş deli.

bizim ki çok garipp
ni bakarsın canım aşkım beyaz kelebeğim kadınım tarzı şeyler
bi bakmışsın koçummm aslanımm patronn çözemiyorum valla

Dönem dönem değişir, yeni icatlar çıkarır başıma.
Genelde cimşitim, pörtleğim, meleğim

aşkım canım hayatım sevgilim bebeğim bitanem dışında ayrıca ikimiz de birbirimize aynı kelimeyi hitap etmek istiyoruz öyle bişeyler bilen var mı yine de ayrı ayrı da kullandıklarınız varsa yazın aralarda bonus kullanırım

Eşim bana güzelim diye hitap eder bende ona spartakus diye

lan, yavrum =) genelde aşkım,bitanem, bebeğim, herbişeyim,ruhum,ay ışığım,güzel gözlüm,güneşim, yıldızım, arada utandırmak için karıcım (evlenmeyi çok istiyoruz daha zaman var),hayatımın anlamı, VAZGEÇİLMEZİM, tek gerçeğim,sevgilim,tek dileğim,sonsuzum, hediyem, hazinem, gökyüzüm, ömrüm, ruhum, en kıymetlim, sıpam ve daha aklımda tutamadığım bir sürü şey

Sizi anlatan kelimelerle hitap edin birbirinize aşkım canım cicimleri herkes söylüyor zaten
Mesela ben koçişime sevdiği yemeğin veya tatlının ismiyle hitap ediyrm bayılıyor
mercimek köftesi,Ekmek kadayıfım, gıcık olduğum zamanlarda pırasa (hiç sevmez çünkü) derim
Eşimde bana kurabiyem,elma şekerim,şöbiyetim, fındık fıstığım der.
Çoğu kez de hünkarım,sultanım, zevcem gibi osmanlıca hitaplarda bulunuruz

Valla bizde aşkım canım hayatım bitanem sevgilim güzelim felan diyoruz

canım bence özel bir hitap kelimesi aramak yerine içinden ne geliyorsa o anda onu söylemek daha güzel daha anlamlı değil mi?

mesela biz hiç birbirimizin ismini söylemeyiz,evde seslenirken birbirimize,bir şey soracakken aşkım deriz hep ama bunun dışında okadar çeşitli şey var ki

o sırada içinden ne geliyorsa onu söyle bence.ben mesela eşimi arayacağım diyelim telefonu açtığı anda aklıma ne geliyorsa onu söylerim mesela bugün:
'' napıyorsun gitt '' dedim ( gitt'i bilmeyenler için kara şimşek denen eski dizide aslında kit adındaki araba ) adam iş yerinde tabiii,ne diyeceğini şaşırdı.
birdahakinde paşam derim,kocacık,tosunum,çikolatam,tırtıl klasik canım aşkım bitanem her şeyim onları saymıyorum zaten onları zaten kullanıyoruz.kısacası dediğim gibi aklına geleni söylemeli insan ozaman daha eğlenceli oluyor.

ben mi ? cadı,hatun kişi,hatun, (normalde aşırı zayıfım da şimdi hamileyim kilo aldım tabi o sebepten ötürü) tospikk,göbüşlü (bende bir seviniyorum bu lafa amaç kilo almak olunca ),bebek aşkım,5 yaşında çocuk aslanım heheyttt sonra da çiçeğim güzelim bende anlamadım ne olduğumu :78:

bence en güzeli içinden gelen,daha doğal oluyor v:78: daha eğlenceli

genelde en çok kullandıgımız aşkım ama ben ona kızdıgımda tombalak tospam derım bıraz etıne dolgun:) tontosum derım en cok da paşam demem hosuna gıdıyo:) kalbımın tek sahıbı omrumun sahıbı hayatımın anlamı oda bana balım sultanım cıceyım bal bocegım nar suyum :) ayva gobeklım bıde demi moore cok benzettı ıcın benı kızdırmak ıcın demıımm dıyoo ve ben uyuz oluyorumm :) yamuk burunlum ördek dudaklım kepce kulaklım der:) aklıma suan bunlar gelıo daha cok sey var aslında degısıyo 3 ayda bı yenı ıcatlar cıkarıyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…