Anket Sevgilinizle / eşinizle tartışırken bir tokat yediniz; ne yaparsınız?

Sevgilinizle / eşinizle tartışırken bir tokat yediniz; ne yaparsınız?

• Ankete Katılan
    106
sevgiliyken yaparsa vurduğu gibi çekip giderim:dilcikar:.sonrasında çıkarırım tabi bir şekilde acısını.intikam bakımından mağrifetliyimdir.jeyyarsengözlerimebaksanab
ama eşim vurursa sanırım boşanmam fakat o vurduğu gibi susarım cezasını susmakla veririmÇok üzgünüm çoook.daha sonrada ben aynısını ona yaparım.Kötü Kazen

ben en başından demiştim zaten isterse üstünden seneler geçsin evliliğimizin öyle bir şey yaptığı anda beni hayatından silsin çünkü ben onu silmişimdir zor olsa bile

evet yedim hemde bir or...............pu için ama
alttada kalmadım tabi
hattini bildirdikten sonra tekrarlasın bakalımKötü Kazen

tabi şimdilik şiddet yok konuşarak kaynaşıyozyerimseniben

walla ben hatasını anlayana kadar süründürürüm bi bagırıo ben cırlıorum bide döwsee doğduğuna pişman ederim naniknanik

Ağlarım baya bir zamanda konuşmam eşimle..................:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

karsılık veririm tabi..diyanet fetva bile vermiş.eger dayak yiyorsannız karsılık verin diye . önümüzzde acıldı artık vurun kahpeye :)

valla benim elim armut toplamıyo ısırırım cimdiklerim tırmalarım yaparim bişile şaka bi yana 4 yıldır ole bişi olmadı bundan sonrada allah göstermesin olmas ole bişi

sonuda dayak yiyeceğimi bilsemder bende karşılığını veririm vurduğum kar dır kardeşş bir tane bile olsa çarp yada pençelerini direk yüzüne tırnak izleri ona yeter bir süre dışarı çıkamaz heheheheeeeeKötü Kazenklava:

o an ona gücüm yetmeyeceğimden oradan hemen ayrılıp samimi olduğum erkke arkadaşlarıma haber veririm onlar zaten karşılığını verir...ee dinsizin hakkından imansız gelir a.s
ama zaten benim beraber olduğum bi insan ona asla yeltenemez klava:

Bu yaptığı İadeli tahahütlü kendısıne geri dönecektir.....oklava:

öile bishe karshısındaa en qusel cwp bkıslarım olr
Gerishide zaten belli ayrılıq...

ben o an susarım ama olay bııttıkten sonra konusurum o zaman konusursam olay dahada buyur.

Hiçbir şey yapmam, tartışmayı bitirip olay daha büyümesin diye uzaklaşırım

baska bı odaya kacarım ve yanıma gelmesıne ızın vermem sonra benımkı dayanamaz yumusar ozur dılemeye gelır azcık surundururum sonra ffederım ama bı daha kesınlıkle olmaması sartıylaaa burnunu surterım yanııı

Hiçbir şey yapmam, tartışmayı bitirip olay daha büyümesin diye uzaklaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…