Anket Sevgilinizle / eşinizle tartışırken bir tokat yediniz; ne yaparsınız?

Sevgilinizle / eşinizle tartışırken bir tokat yediniz; ne yaparsınız?

• Ankete Katılan
    106

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Sevgilinizle / eşinizle tartışırken bir tokat yediniz; ne yaparsınız?

saka bi yana allah korusun yaa cok zoruma gider heralde karsilikta veremezsin evliligini mi bitircen o da olmaz.

benin elim armutmu topluyo direk girişirdim :))))

erkek arkadaşım bunu yapabilcek bir adam değil ama oldu ki yaptı.. insanoğlu çiğsüt emmiş.. o tokatı attığı saniye buhar olurum,uçarım ,kaybolurum..ne sesimi duyar ne nefesimi ..köpke yaparım onu!!! çok kızdım ya başıma gelmiş gibi,Allah vermesin kimseye..ben öyle aşığım ölüyorum kıyamıyorum o baan vuracak peaahh!

Gözlerinin içine bakar Çok ACİZ bir insanmışın bunu şuan hatırlattıgın için çok sagol der bulundugum yeri terk ederdim..Bir dahada görüşmek mi??? asla..

Ben ailemden böyle şiddet görmemişim elin adamı gelicek bana tokat atıcak:mymeka:

allah kimseye vermesin ..karşılık vermem ama sözlerimle onu öle bi duruma sokarım ki tokattan daha ağır gelir ona

sevgılım vuruosa ılıskımı bıtırırım ama olmadı maalesef
kocam vuruosa bende ona vururum kısasa kısas:))olmadı dovemıosam abılerıme soylerım onlar dover zaten
jeyyar:dilcikar:

Ben de kıslar o raddeye getirmem tartışmayı
He olduki bir hata yaptı patlattı tokatı
bende patlatırım yer şamarı
hoş degil tabiki
Sinirli hali geçincede anlıcaktır hatasını...

bir tokatla giderim asarım keserim diyenleri malesef anlamıyorum:1no2:
evlilik bu herşeyde hemen bitirilemez
bu demek değilki kocamdır döverde söverdeCADIARZU
tabiki şiddete karşıyım fakat bir yuva bir tokatla yıkılamaz
ve eminim bunu kimsede yapmamıştır
şu olur sorunları vardır artık sorunlar yumak haline gelmiştir
sonuçta inen bir tokat evliliği bitirir
fakat herşey yolundayken bir gün bir sinir halinde atılmış bir tokatla kusura bakmayın ama kimse boşanmaz
allah korusun başıma gelse bi daha tekrarlanmayacağına emin olana kadar
kolay kolay affetmezdim
zaten kocam her zaman söyler senin kadar inadını hayatım boyunca görmedim diye:1closedeyes:

Aynen iade ederim ona....eee nede olsa kimseye borçlu kalmayı sevmem o bakımdan yaniii...canımcım...sengözlerimebaksanab

eşim bana tokt atacak tamam attı e bende atarım sonra o bana ben ona derken bırbırımıze ders vermeye başlarız kıaaaaaaaaaaa dıyerekten.işin şakası bır yana boşamam tabıkı ama bırşeylerde duşunmek lazım

aynen katılıyorum ayrıca bu neden attığınada bağlı..bende vururdum sonrada hep yüzüne vururdum hatasını sırnaşık şey

Hiçbir şey yapmam, tartışmayı bitirip olay daha büyümesin diye uzaklaşırım
daha sonra sakinleştiğinde toktın acısını çıkartırımklava sakinleştiğindeKötü Kazenjeyyar

hemen yanından ayrılırım evime giderim..ve ondan nefret etmek için bu yaptığını hatırlatırım kendime sürekli çünkü affetmem bi daha ayrılırım ondan..çok fazla acı çekmemem için de ondan nefret etmem gerekir bunun için uğraşırım

KESİNLİKLE KARŞILIĞINI ALIR.... ne yani benim ellerim armutmu topluyu yada kum torbasına mı vuruyo kardeşiiiimmm... klava:a.sklava:

donar kalırımı evdeysem çkar giderim değilsem arkama bakmadan giderim
gidişim sessiz olur ama dönüşüm muhteşem olacaktır
eninde sonunda benim bu halim onu düşündürecek bensuçluysam bile o beni arayacak o pişman olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…