Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSevgilinizle / eşinizle tartışırken bir tokat yediniz; ne yaparsınız?
Düşünmesi bile çok acı bir durum.senağlama
Allahım hiç kimseye yaşatmasın inşallah!
Gerçekten tokat yediysem affedemem gibi geliyor.
İhanet,şiddet,hakaret asla tahammül edemeyeceğim olaylardır.
Bir çok şeye göz yumabilirim,alttan alabilirim,onu anlamaya çalışabilirim. Ama bu saydığım 3 olayı anlayamam.Bir anlık boşlukta sinirle olmuştur diyemem ben. O raddeye gelmiş olan evlilikten hayır gelmez. Ne benim için ne de onun için!:1closedeyes:
Boşanmasam ömrümün sonuna kadar unutamam çektiğim acıyı. Bu yüzden ömür boyunca eşime faydamdan çok zararım olur. Boşanmak yine de en güzeli.
Ben onu gözümden sakınırken o bana kıyabiliyorsa ne kadar incineceğimi bile bile bunu yapıyorsa eşim de zaten beni gözden çıkarmış demektir. Şartları zorlamanın bir anlamı yok bizim için.:sm_confused:
Bu kadar alçalan bir insanla birlikteliğimi sürdüremezdim. Çünkü tokat atmanın affedilecek bir yanı yok. Sana verdiği değeri gösterir. Saygının bittiği andır. Saygı olmadan da yürümez bir ilişki.
şiddete hayırrrrr binlerce kere hayır oduruma getirmem bile sakin olmayı seçerim herzaman ben hayatta o duruma gelirse zaten sondur biter şiddet yapamazzzzzz asla
ben tokat değil ama bikeresinde öyle bi kavga ettikkiii tokat gibiydiii beni kolumdan tutup oldugum yerden kaldırmasııı ben de inat etmiştim senle gelmiycem diyeeee tokat gibiydi kaldırmak içinnn tartaklar gibiydiii yaa zaten oyüzden aklıma gelince gıcık oluyom onaaa ... üff kötü bi durum ilerde böyle bi evlilik istemem şiddet içerennn
hiç bişey yapmam,karşılık bile vermem olay büyümesin diye.hemen yanından ayrılır başka bi yere giderim.ama bu tokat beni o kadar incitir ki :çok üzgünüm:aynı evde yaşamaya devam etsek bile acımı unutana kadar ne sesimi duyabilir ne de güldüğümü görebilir.
ben daha önce tokat yedim bi kere ilk çıktığımız zamanlardı çok çapkındı o zaman dayanamadım çok üstüne gittim kötü bi tokat attı..salak ben o zaman sadece ağlamıştım..hiç umrunda olmamıştı..sonra şöyle böyle derken sonunda sevmeyi öğrenmişti..kıyamıyodu..bu seferde o çok üstüme geldi çok kıskanmıştı açık giyiyorum diye yine tokat atmıştı tabi ben 3 yıl önceki saf kız olmadığım için kaçtım gittim ve süründürene kadar tek kelime konuşmadım bidaha yaparsa onu sevmemek için elimden geleni yapacağımı söyledim ama büyüdü ve artık çapkınlıklarını bıraktı şimdi uslu çocuk oldu aşkım zaten askere gidecek takında..neyse bu msj uzar..kızlar 4 yıllık bi ilişkim var size tecrübelerime dayanarak şunu söyleyim böyle erkeklerin böyle deli durumlarunda bazen en güzel tepki tepkisizliktir emin olun çıldıracaktır...
Bana öyle bir şey yapmaya cesaret edemez ama oldu ki yaptı böyle bir hata tek kelime konuşmadan arkama bile bakmadan giderim ve onu süründürürüm.İnadım çok kötüdür.jeyyar
öyle bişey yaşayacağımı sanmıyorum ama insanlık hali bu durumla karşılaşırsam asla affetmem o an beni kaybeder. benim babam bu yaşıma kadar bana bir fiske vurmamış el oğlu aslaaaaaaaaklava: o an karşılık verirmiyim diye düşündüm ama hayır ben karşılık vermem bir an önce ondan uzaklaşmak için acele ederim. çünkü o an ben hiçbişey kaybetmemiş oluyorum ama o çok şey kaybetmiş olur. benim canım nasıl yandıysa o da terkedilmenin acısını doya doya yaşar:1rolleyes::1rolleyes:
o an hiç bişi yapmam ve onu olduğu yerde bırakıp giderim.daha sonrada bunu burnundan fitil fitil getirirrim.resmen süründürürüm.bir daha bırak vurmayı elini bile kaldıramaz.