- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi reyyannnnn
-
4 sene önce intern etde tanıştıkk , böyle bi forum sitesi vardı bende üye olmuştum sonra msnden ekledi , hatta aynı siteden erkek arkadaşım vardı yine o erken yatardı bende dert yanardım yatıyo uyuyo diye oda beni teselli ederdiGel zaman git zamaaan biz 6-7 ay sora gibi aşık olduk birbirimize tabi ben ayrılmıştım , üniversite sınavlarına hazırlanıyoduk ikimizde.Hep kıskanıyoduk mesajlarda birbirimizi oraya bakma şunu giyme felan Bigün msnde toplu konuşmadaydık bi dk susun bişey söylicem diye benimde çenem düşmüş herkes susmuş ben konuşuyorum Bi susarmısın dedi bana Bozuldum tabi biraz ama sustum. İşte ortamı hazırlamaya başladı çok sevdigim biri var sizinlede paylaşmak istiyorum hazır herkes burdayken falan ama ben eyvahlar olsun dedim tam başkasımı var diyodum kendi kendime ,Benimle bir ömrü payylaşırmısın Gözde ? deyinceeeeeeeeee msnde alkış kıyamet bende eveeeeeeeeeeeeet yazmıştım Ogün bugündür ( aradaki uzaklığa ve ayrılıklarımıza ragmen) bir ömrü paylaşıyoruz herşeyimle :) Hatda ilk adımımzı temmuzun 14 üde atıcaz.(Nişanımız vaar) ve yarında 5. senemize giriyoruz kızlar :) Çok zor oldu herşey 2 ayrı şehirde aşık olanlar bilir o mesafeler çift görüp kuduranlar sevdigini yanında hep hayal ederler , kıskançlıktan çıkan kavgalar sonrasında patlak veren terkedilişler .. ama her seferinde sevdigini gerçekten bırakıp gitmeyi göze alamamak .. Geri dönüp tekrar ellerimden tutdugunu bilmek onun ellerini sımsıkı tutmak ..Herşeye ragmen çok güzel :) İyiki üye olmuşum sitene bebegim Eşim olucagını düşündükçe.. Kader .. diyorum
4 sene önce intern etde tanıştıkk , böyle bi forum sitesi vardı bende üye olmuştum sonra msnden ekledi , hatta aynı siteden erkek arkadaşım vardı yine o erken yatardı bende dert yanardım yatıyo uyuyo diye oda beni teselli ederdiGel zaman git zamaaan biz 6-7 ay sora gibi aşık olduk birbirimize tabi ben ayrılmıştım , üniversite sınavlarına hazırlanıyoduk ikimizde.Hep kıskanıyoduk mesajlarda birbirimizi oraya bakma şunu giyme felan Bigün msnde toplu konuşmadaydık bi dk susun bişey söylicem diye benimde çenem düşmüş herkes susmuş ben konuşuyorum Bi susarmısın dedi bana Bozuldum tabi biraz ama sustum. İşte ortamı hazırlamaya başladı çok sevdigim biri var sizinlede paylaşmak istiyorum hazır herkes burdayken falan ama ben eyvahlar olsun dedim tam başkasımı var diyodum kendi kendime ,Benimle bir ömrü payylaşırmısın Gözde ? deyinceeeeeeeeee msnde alkış kıyamet bende eveeeeeeeeeeeeet yazmıştım Ogün bugündür ( aradaki uzaklığa ve ayrılıklarımıza ragmen) bir ömrü paylaşıyoruz herşeyimle :) Hatda ilk adımımzı temmuzun 14 üde atıcaz.(Nişanımız vaar) ve yarında 5. senemize giriyoruz kızlar :) Çok zor oldu herşey 2 ayrı şehirde aşık olanlar bilir o mesafeler çift görüp kuduranlar sevdigini yanında hep hayal ederler , kıskançlıktan çıkan kavgalar sonrasında patlak veren terkedilişler .. ama her seferinde sevdigini gerçekten bırakıp gitmeyi göze alamamak .. Geri dönüp tekrar ellerimden tutdugunu bilmek onun ellerini sımsıkı tutmak ..Herşeye ragmen çok güzel :) İyiki üye olmuşum sitene bebegim Eşim olucagını düşündükçe.. Kader .. diyorum
biz tatlı sevgilimle, bundan 8 sene önce, üniversitenin ilk senesinde tanıştık. farklı okullardaydık, benim erkek arkadaşım vardı, onu da çok yakın bi arkadaşım olarak gördüm hep. yıllar içinde çok yakın birer dost olduk, onun bana aşık olduğunu hep biliyodum ama arkadaşlığımız bozulsun istemedim, sustum. birbirimizin sevgililerini de tanıdık, ayrılıklarıa da şahit olduk. ama yıllarca hiç kopmadık.
ta ki geçen sene, onun isyan bayrağını çekişine kadar böyle geçti yıllar. en sonunda çığrından çıktı adamuzuuuun uzun detayları atlayım, en sonunda denemeye karar verdik. geçen sene 24 nisanda başladık, temmuzda evlenmeye karar verdik, ekimde nişanlandık, 7 temmuzda da düğünümüz var keşke yıllarca beklemeseymişim diyorum ama elbette vardır her işte bi hayır. Allah herkese böyle mutlu birliktelikler, benimki gibi anlayışlı ve pırlanta kalpli kocalar versin, aamiinnn :))
ben nişanlımın sekreteriydim
Dosyalarını incelerken aşık olduk
Meğersem 2 ay takibindeymişim muhteremin
Ilk buluşmamızda kahvaltı ederken evlenme teklifi ettiBende hayırlı olsun dedim
şuan düğünümüze 1 ay kaldı
bu hıkaye tanıdık geldı ama mutluluklaaarrrrrrrr
İşte nasip kısmet işi yani :) Seninikide çok ilginçmişcok guzelmıs cnm Allah tamamina erdrsn bizde telde tanıstık bılıyormusun yanlıslıkla mesaj atmısımm onnaaa
pakizeeben nişanlımın sekreteriydim
Dosyalarını incelerken aşık olduk
meğersem 2 ay takibindeymişim muhteremin
ilk buluşmamızda kahvaltı ederken evlenme teklifi ettibende hayırlı olsun dedim
Şuan düğünümüze 1 ay kaldı
14 temmuz benim nikahım olucak
14 temmuzda da evlilik teklifi almıştım tarihi bir gün benim için umarım sana da şans getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?