• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinizle esinizle nasil tanıstınız

4 sene önce intern etde tanıştıkk , böyle bi forum sitesi vardı bende üye olmuştum sonra msnden ekledi , hatta aynı siteden erkek arkadaşım vardı yine o erken yatardı bende dert yanardım yatıyo uyuyo diye oda beni teselli ederdi :17:Gel zaman git zamaaan biz 6-7 ay sora gibi aşık olduk birbirimize tabi ben ayrılmıştım , üniversite sınavlarına hazırlanıyoduk ikimizde.Hep kıskanıyoduk mesajlarda birbirimizi oraya bakma şunu giyme felan :1: Bigün msnde toplu konuşmadaydık bi dk susun bişey söylicem diye benimde çenem düşmüş herkes susmuş ben konuşuyorum :9:Bi susarmısın dedi bana :19:Bozuldum tabi biraz ama sustum. İşte ortamı hazırlamaya başladı çok sevdigim biri var sizinlede paylaşmak istiyorum hazır herkes burdayken falan ama ben eyvahlar olsun dedim tam başkasımı var diyodum kendi kendime ,Benimle bir ömrü payylaşırmısın Gözde ? deyinceeeeeeeeee msnde alkış kıyamet bende eveeeeeeeeeeeeet yazmıştım :16:Ogün bugündür ( aradaki uzaklığa ve ayrılıklarımıza ragmen) bir ömrü paylaşıyoruz herşeyimle :) Hatda ilk adımımzı temmuzun 14 üde atıcaz.(Nişanımız vaar) :16:ve yarında 5. senemize giriyoruz kızlar :) Çok zor oldu herşey 2 ayrı şehirde aşık olanlar bilir o mesafeler çift görüp kuduranlar sevdigini yanında hep hayal ederler , kıskançlıktan çıkan kavgalar sonrasında patlak veren terkedilişler .. ama her seferinde sevdigini gerçekten bırakıp gitmeyi göze alamamak .. Geri dönüp tekrar ellerimden tutdugunu bilmek onun ellerini sımsıkı tutmak ..Herşeye ragmen çok güzel :) :16:İyiki üye olmuşum sitene bebegim :17:Eşim olucagını düşündükçe.. Kader .. diyorum :16:

4 sene önce intern etde tanıştıkk , böyle bi forum sitesi vardı bende üye olmuştum sonra msnden ekledi , hatta aynı siteden erkek arkadaşım vardı yine o erken yatardı bende dert yanardım yatıyo uyuyo diye oda beni teselli ederdi :17:Gel zaman git zamaaan biz 6-7 ay sora gibi aşık olduk birbirimize tabi ben ayrılmıştım , üniversite sınavlarına hazırlanıyoduk ikimizde.Hep kıskanıyoduk mesajlarda birbirimizi oraya bakma şunu giyme felan :1: Bigün msnde toplu konuşmadaydık bi dk susun bişey söylicem diye benimde çenem düşmüş herkes susmuş ben konuşuyorum :9:Bi susarmısın dedi bana :19:Bozuldum tabi biraz ama sustum. İşte ortamı hazırlamaya başladı çok sevdigim biri var sizinlede paylaşmak istiyorum hazır herkes burdayken falan ama ben eyvahlar olsun dedim tam başkasımı var diyodum kendi kendime ,Benimle bir ömrü payylaşırmısın Gözde ? deyinceeeeeeeeee msnde alkış kıyamet bende eveeeeeeeeeeeeet yazmıştım :16:Ogün bugündür ( aradaki uzaklığa ve ayrılıklarımıza ragmen) bir ömrü paylaşıyoruz herşeyimle :) Hatda ilk adımımzı temmuzun 14 üde atıcaz.(Nişanımız vaar) :16:ve yarında 5. senemize giriyoruz kızlar :) Çok zor oldu herşey 2 ayrı şehirde aşık olanlar bilir o mesafeler çift görüp kuduranlar sevdigini yanında hep hayal ederler , kıskançlıktan çıkan kavgalar sonrasında patlak veren terkedilişler .. ama her seferinde sevdigini gerçekten bırakıp gitmeyi göze alamamak .. Geri dönüp tekrar ellerimden tutdugunu bilmek onun ellerini sımsıkı tutmak ..Herşeye ragmen çok güzel :) :16:İyiki üye olmuşum sitene bebegim :17:Eşim olucagını düşündükçe.. Kader .. diyorum :16:

cok guzelmıs cnm Allah tamamina erdrsn bizde telde tanıstık bılıyormusun yanlıslıkla mesaj atmısımm onnaaa

ben nişanlımın sekreteriydim:16:
Dosyalarını incelerken aşık olduk:17:
meğersem 2 ay takibindeymişim muhteremin:9:
ilk buluşmamızda kahvaltı ederken evlenme teklifi etti:17: bende hayırlı olsun dedim :17:
Şuan düğünümüze 1 ay kaldı:9::38:

14 temmuz benim nikahım olucak :1:
14 temmuzda da evlilik teklifi almıştım tarihi bir gün benim için umarım sana da şans getirir:1:

biz tatlı sevgilimle, bundan 8 sene önce, üniversitenin ilk senesinde tanıştık. farklı okullardaydık, benim erkek arkadaşım vardı, onu da çok yakın bi arkadaşım olarak gördüm hep. yıllar içinde çok yakın birer dost olduk, onun bana aşık olduğunu hep biliyodum ama arkadaşlığımız bozulsun istemedim, sustum. birbirimizin sevgililerini de tanıdık, ayrılıklarıa da şahit olduk. ama yıllarca hiç kopmadık.

ta ki geçen sene, onun isyan bayrağını çekişine kadar böyle geçti yıllar. en sonunda çığrından çıktı adam :1: uzuuuun uzun detayları atlayım, en sonunda denemeye karar verdik. geçen sene 24 nisanda başladık, temmuzda evlenmeye karar verdik, ekimde nişanlandık, 7 temmuzda da düğünümüz var :nazar::nazar: keşke yıllarca beklemeseymişim diyorum ama elbette vardır her işte bi hayır. Allah herkese böyle mutlu birliktelikler, benimki gibi anlayışlı ve pırlanta kalpli kocalar versin, aamiinnn :))

biz tatlı sevgilimle, bundan 8 sene önce, üniversitenin ilk senesinde tanıştık. farklı okullardaydık, benim erkek arkadaşım vardı, onu da çok yakın bi arkadaşım olarak gördüm hep. yıllar içinde çok yakın birer dost olduk, onun bana aşık olduğunu hep biliyodum ama arkadaşlığımız bozulsun istemedim, sustum. birbirimizin sevgililerini de tanıdık, ayrılıklarıa da şahit olduk. ama yıllarca hiç kopmadık.

ta ki geçen sene, onun isyan bayrağını çekişine kadar böyle geçti yıllar. en sonunda çığrından çıktı adam :1: uzuuuun uzun detayları atlayım, en sonunda denemeye karar verdik. geçen sene 24 nisanda başladık, temmuzda evlenmeye karar verdik, ekimde nişanlandık, 7 temmuzda da düğünümüz var :nazar::nazar: keşke yıllarca beklemeseymişim diyorum ama elbette vardır her işte bi hayır. Allah herkese böyle mutlu birliktelikler, benimki gibi anlayışlı ve pırlanta kalpli kocalar versin, aamiinnn :))

amin cnm amainnn AllH TAMAMINA ERDIRSN

Meğersem 2 ay takibindeymişim muhteremin:9:
Ilk buluşmamızda kahvaltı ederken evlenme teklifi etti:17: Bende hayırlı olsun dedim :17:
şuan düğünümüze 1 ay kaldı:9::38:

bu hıkaye tanıdık geldı ama mutluluklaaarrrrrrrr

cok guzelmıs cnm Allah tamamina erdrsn bizde telde tanıstık bılıyormusun yanlıslıkla mesaj atmısımm onnaaa
İşte nasip kısmet işi yani :) Seninikide çok ilginçmiş :1:

pakizee
meğersem 2 ay takibindeymişim muhteremin:9:
ilk buluşmamızda kahvaltı ederken evlenme teklifi etti:17: bende hayırlı olsun dedim :17:
Şuan düğünümüze 1 ay kaldı:9::38:

Flim konusu gibi olmuş
sziniki patron ve sekreteri :) Allah tamamına erdirsiiiiiiiiiiin :nazar:

14 temmuz benim nikahım olucak :1:
14 temmuzda da evlilik teklifi almıştım tarihi bir gün benim için umarım sana da şans getirir:1:

Umarıııııııııııııııııım :1:

Sınıfta dersteydik ikinci dönem yeni başlamıştı.Okul puanlarında düşüş olmuştu.Diğer okullardan bazı nakil arkadaşlar geliyordu.Neyse sonra bizimkide geldi.İlk başlarda ilgimi çekmemişti. Malum bir daha ki seneye sınava girecektim kafamı başka bir şeyle meşgul etmemeliydim. Neyse sonra Allah'ın işi ben bunu tanıdıkça sevmeye başladım. Yaz boyunca neredeyse her akşam internette sohbet ediyorduk hoşlandığımız ortak konular üzerine. Meğer bu da beni seviyormuş yaklaşık 1 yıl 7 gün sonra öğrendim :) şuanda tekrar sınava hazırlanıyoruz. Ben onun yüzünden o da benim yüzümden(bayağı sonra öğrendim) tam konsantre olamadık malesef yıl içinde derslerimize. İnşallah bir daha ki yıl aynı okulu kazanacağız.Belki bu düşünce için çok genciz ama evlilik düşünüyoruz. Hayırlısıyla inşallah birbirimizin oluruz.Herkese mutluluklar dilerim:)

Onunla internet cafede tanıştık 8. sınıfa gidiyorum asi kızım ya çekmişim dize kadar rengarenk çorap okuldan kaçmışım arkadaşımla gitmişim internet cafeye :9:
Kendisi çok çapkındı hemen geldi tanıştı bizle işte bundan 3 sene sonra dedi ki bu kız artık renkli çorap giymiyor bir şansımı deneyeyim :33:
3 sene boyunca hep arkadaştık ne çok yakın ne çok uzak şimdiyse 1 yılı dolduruyoruz.
Nice yıllara inşallah.
Belki çok erken ama önemli olan mutluluk değil mi ?? :16:

Son düzenleme:
Ben hatırlamıyorum ama o günün ve saatini hatta dakikasını dahi hatırlıyor:) bir gün beni görmüş takip etmiş..(evlerimiz yakın)
Ertesi gün evimi öğrendi bende hep balkonda oturan biriydim önceden tabi balkondaydım o akşamda..Benim onu ilk hatırladığım gün o akşamdı ve çok beğenmiştim:16:..O günden sonra her akşam aynı saatte geçti bizim evin önünden..O ara yaz tatilindeydik..1 ay sonra falan okullar açıldı..2-3 hafta sonra önüme çıktı konuşmak istedi ben istemedim tanımadığım için çekindim ve daha önce hiç erkek arkadaşım olmamamştı..Ve 3-4 kere daha karşıma çıktı konuşmak için ben hep tersledim..Sonra yine geldi bu sefer yanımda arkadaşım vardı o konuştu ''kız istemiyor senden rahatsız oluyor'' falan dedi o da ''tamam bir daha karşına çıkmam dedi ve gitti''.. Ha birde adımı öğrenmiş bana adımla hitap ettiğinde şok oldum:53:

Bundan sonraki 1 sene görmedim onu..Bu sefer bende birşeyler başladı zaten hoşlanıyordum ama çok erkendi daha yaşım küçüktü ailemden çekiniyordum diye kabul etmemiştim..Aynı mahallede oturduğumuz için asker uğurlaması vs.görsem içim burkulurdu acaba o mu diye:) Kısacası farkında bile değildim aşık olduğumun:17:

Sonra birgün karar verdim ben gittim konuşmaya o da zaten bana mektup yazmış onu verdi ve öyle başladık..
İşte bizimde hikayemiz böyle başladı:38:

benim aşkım teyzemin kaynı oluyor.
teyzem evlendikten sonra yani 2007 yılında yaz tatilinde yaşadıkları şehre gittik..
tabi küçüğüm o zamanlar(15) yaşındayım..ilk zamanlar hiç dikkatimi çekemedi benim ki
hatta abi diye hitap ederdim..
tam dönmemize birgün kala dışarda tlf konuştum bahçede oturuyorum baktım bana yaklaşıyo.
neyse konuşmam bitti filan..tlfnundan müzük açtıı...
bi bi bi bitanem diye bişey..
biraz sohbet ettik filan bende başladı bi hoşlantı..
dayanamadım numarasını istedim..
gece mesajlaştık falan 14.07.2007 de çıkmaya başladım bitanemle ..
o gün bu gündür bi dargın bi barışık yürütüyoruz..
Allah sonumuzu hayır etsin..

Back