- 26 Ağustos 2017
- 2.930
- 7.562
- 158
- Konu Sahibi karakasli kiz
Çok başarılı bir öğrenci misin bilmiyorum da bu bölümlerden çok zor atanırsın. B planını hayata geçirmen lazımBiri okul öncesi diğeri coğrafya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok başarılı bir öğrenci misin bilmiyorum da bu bölümlerden çok zor atanırsın. B planını hayata geçirmen lazımBiri okul öncesi diğeri coğrafya
B planım yok derece yapanlarinda çocukları var iki tane beyinleri yok kpss de birkaç çocuğu olupta atananlari görüyoruz herşeyin başı çalışmakÇok başarılı bir öğrenci misin bilmiyorum da bu bölümlerden çok zor atanırsın. B planını hayata geçirmen lazım
Kpss yi neden bosvereyim ki geçici günü kurtarmak için çalışacağım vakit kaybedeceğimHayır evlendin de hemen ne diye çocuk yaptın anlamadım ki. KPSS boşver kayınvaliden baksın çocuğa sen uygun bir işe gir
Çocuğu iki sene sonra yaptımKpss yi neden bosvereyim ki geçici günü kurtarmak için çalışacağım vakit kaybedeceğim
Bakın bu kadar yanlış anlayacak bir şey yok. Sınav başarısı olan biri misiniz? Kpss özelinde söylemiyorum. Lise ve üni sınavlarında çalıştığınızın karşılığını alabildiniz mi? Herkes bu tarz sınavlarda başarılı olamayabiliyor, bu demek değildir beyin var/yok. Bel bağlamayın bu sınava diye iyilik amaçlı söylemeye çalışıyoruz.B planım yok derece yapanlarinda çocukları var iki tane beyinleri yok kpss de birkaç çocuğu olupta atananlari görüyoruz herşeyin başı çalışmak
Normal psikolojide ki insanlar KPSS zor kazanıyor yavrum sen bu evin içinde nasıl kazanacaksın?Kpss yi neden bosvereyim ki geçici günü kurtarmak için çalışacağım vakit kaybedeceğim
Aynen öyle katılıyorum. ben mesela kendimi biliyorum 10 sene de çalışsam 95 üstü puan alamam mesela.Bakın bu kadar yanlış anlayacak bir şey yok. Sınav başarısı olan biri misiniz? Kpss özelinde söylemiyorum. Lise ve üni sınavlarında çalıştığınızın karşılığını alabildiniz mi? Herkes bu tarz sınavlarda başarılı olamayabiliyor, bu demek değildir beyin var/yok. Bel bağlamayın bu sınava diye iyilik amaçlı söylemeye çalışıyoruz.
Ben de okulda başarılı bir öğrenciydim ama kpss gibi sınavlarda 88 üstünü alamam. Hem paniğim, hem de Test sınavlarda zorlanan bir öğrenciyim. Kendimi bildiğim için hiç kpss çalışmadım.Aynen öyle katılıyorum. ben mesela kendimi biliyorum 10 sene de çalışsam 95 üstü puan alamam mesela.
Yani mucize beklememek lazım. Normal yaşam koşullarında iyi başarı gösteremeyen biri için 2 çocuk ve bu kocayla çok zor. Bence de başka bir işe bakmak lazım
Teyze baba evi buradan daha beter emin ol yiyecek ekmeği zor buluyorlarNormal psikolojide ki insanlar KPSS zor kazanıyor yavrum sen bu evin içinde nasıl kazanacaksın?
Benim iki çocuğum yok ki bir çocuğum var ayrıca çalışmadan nasıl yenilgiyi veya mağlubiyeti göreceğim baba evi daha kotu benim annemde zaten çocuğuma bakmaz kendine zor bakıyorBen de okulda başarılı bir öğrenciydim ama kpss gibi sınavlarda 88 üstünü alamam. Hem paniğim, hem de Test sınavlarda zorlanan bir öğrenciyim. Kendimi bildiğim için hiç kpss çalışmadım.
Bende kendimi biliyorum çalıştığım zaman yapabilen bir öğrenciydim arkadaşlarim benden önce başlar ben onlardan çok sonra başlar genede onlardan yüksek puan alırdım aile evi çok problemli çalışmaktan başka bir seçeneğim yokAynen öyle katılıyorum. ben mesela kendimi biliyorum 10 sene de çalışsam 95 üstü puan alamam mesela.
Yani mucize beklememek lazım. Normal yaşam koşullarında iyi başarı gösteremeyen biri için 2 çocuk ve bu kocayla çok zor. Bence de başka bir işe bakmak lazım
Ben 2 çocuğunuz var demedim.Benim iki çocuğum yok ki bir çocuğum var ayrıca çalışmadan nasıl yenilgiyi veya mağlubiyeti göreceğim baba evi daha kotu benim annemde zaten çocuğuma bakmaz kendine zor bakıyor
Çünkü devlette maaşın gününde yatar. Özel günlerde tatilin olur. Çat diye çıkarılmazsın. Bir sorun olduğunda şikayet edebileceğin amirlerin olur. 2,5 yıl özelde çalıştım tek bir gün sigortam olmadı. Her gittiğim yer deneme süreci deyip mobbing yaptılar. Devlete atandım ama hiç yan gel yat yapmadım. Haklarımı kullanıyorum çok şükür ama aşırı riskli ve zor bir işim var. Bazen geceleri bile aklıma takılıyor mesela. Ben işimi yazınca burda birisi okurken stres oldum dedi mesela. Ya da atıyorum nüfus dairesine gittin mi hiç? Tuvalete zor gidiyor arkadaşlarım. Bazen vatandaş tuvaletin önünde bekleyip hadi bekliyorum diyor. Kardeşim doktor bugün tam 130 hasta baktım diyor. Diğer kardeşim öğretmen. Arapların yani Türkiye’de yaşayan ezelden beri olan bir köye atandı ilm yıl çocuklara Türkçe öğretmeyle geçirdi. Böyle düşünmeniz üzücü.Neden ille de KPSS ? Bulunduğunuz yerde hiç bir iş imkanı yok mu ? Devlete sırtımı yaslar , sonra keyfime bakarım düşüncesiyle hareket etmiyorsunuzdur umarım.