Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açiksa ne olacakmis? Adam basbaya bekaret kontrolu yapmak istiyor siz de burdan onay mi aliyorsunuzAçık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi
Uzak durmalisin egerki kızlık zarı senin için önemli ise uzak dur.Yok önemli değil ise kaybetmeye razı ol.sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
Kızlık zarını nasıl görecek ALLAH aşkına jinekolog mu bu???Akil kızım azıcık akıl.Adam elleyecek ,tahrik olacak ,daha ileri gidecek açıkça sevişelim diyor ,fanusta mı yaşadın , manastırda mı büyüdün bu ne saflık??????Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi
Nasıl gorecekmis al bunu göster ordinaryüs prof. Kendini akilli sanan Akılsız sevgiline.sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
ayy en isabetli yorum.Boş yere celallenmeyin arkadaşlar.
Sevgilisi, "kesin çok iyi birisidir ve onu çok seviyordur, sevdiğinden merak ediyordur"
Eki Görüntüle 3536345
Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi
Adamin sizi bakire misiniz diye kontrol etmeye calistiginin farkinda oldugunuz anlasiliyor bu sozunuzden.Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi
görünüyor canım kiziminkini gayet açıkta görüyordum yıkarken bezlerken adamın niyeti kontrol veya iceri girmek. annesi akil vermis bile olabilir nisanlanacaklarmis ya anneye acmistir konuyu o da ikna et ac bak demiştir. kafamda böyle bir senaryo belirdiHayretlerden bir seçki. Nasıl görecekmiş acaba ? Yani bu görülmez bir şey değil elbette. Sonuçta muayene olduğunda da doktor bakarak görüyor da onlar işin uzmanı yani. Bu adam neye bakacakmış,nasıl bakacakmış ve ne gerek varmış.
Bana daha çok senin kızlık durumunu kontrol etmeye çalışıyor gibi geldi.
Yok anasının hiymenisevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.