• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle yaşadığım durum

sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
Uzak durmalisin egerki kızlık zarı senin için önemli ise uzak dur.Yok önemli değil ise kaybetmeye razı ol.

Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi
Kızlık zarını nasıl görecek ALLAH aşkına jinekolog mu bu???Akil kızım azıcık akıl.Adam elleyecek ,tahrik olacak ,daha ileri gidecek açıkça sevişelim diyor ,fanusta mı yaşadın , manastırda mı büyüdün bu ne saflık??????

sevgilim ile ciddi bir birlikteliğimiz var uzunca bir zamandır, nişanlanmayı düşünüyoruz, her ikimizde daha önce bir şey yaşamadık. Sevgilim hymenin nasıl bir şey olduğunu ve görmek istediğini söylüyor ama ben rahatsız oluyorum böyle bir şeyden. Ne cevap vermeliyim mantıklı bir şekilde.
(Konuyu yanlış başlıktan açmıştım düzenleyemeyince tekrar açtım kusura bakmayın.)
Nasıl gorecekmis 😂😂 al bunu göster ordinaryüs prof. Kendini akilli sanan Akılsız sevgiline.

Eklentiler

• Screenshot_20250113-154830.png
    Screenshot_20250113-154830.png
    363,2 KB · Görüntüleme: 73
Hayretlerden bir seçki. Nasıl görecekmiş acaba ? Yani bu görülmez bir şey değil elbette. Sonuçta muayene olduğunda da doktor bakarak görüyor da onlar işin uzmanı yani. Bu adam neye bakacakmış,nasıl bakacakmış ve ne gerek varmış.
Bana daha çok senin kızlık durumunu kontrol etmeye çalışıyor gibi geldi.

Niye böyle bir şey görmek ister ki bir insan. Bakire misin değil misin onu mu öğrenecek kendi arasında yapmayın arkadaşlar böyle ilişkilerden uzak durun sözünüze güvenecek kimselerle birlikte olun lütfen.

Açık mı kapalı mı durumundan anlayabileceğini düşünüyor sanırım idrar çıkışı gibi
Adamin sizi bakire misiniz diye kontrol etmeye calistiginin farkinda oldugunuz anlasiliyor bu sozunuzden.
Size ne muamelesi yaptiginin farkindasiniz degil mi? Bu sizin icin normal bir sey mi? Boyle biri ile mi birlikte olmak istiyorsunuz gercekten?

Hayretlerden bir seçki. Nasıl görecekmiş acaba ? Yani bu görülmez bir şey değil elbette. Sonuçta muayene olduğunda da doktor bakarak görüyor da onlar işin uzmanı yani. Bu adam neye bakacakmış,nasıl bakacakmış ve ne gerek varmış.
Bana daha çok senin kızlık durumunu kontrol etmeye çalışıyor gibi geldi.
görünüyor canım kiziminkini gayet açıkta görüyordum yıkarken bezlerken adamın niyeti kontrol veya iceri girmek. annesi akil vermis bile olabilir nisanlanacaklarmis ya anneye acmistir konuyu o da ikna et ac bak demiştir. kafamda böyle bir senaryo belirdi

Yok anasının hiymeni

Uretra: ben ne alaka?

Idrar çıkışını gormek daha zor hymenden. Bakireysen vajina girişinin orta yerinde l bir parmak başı varmis gibi olur genelde alti ustu deriyle kapalı oldugu icin. Çatala oturur gibi ayirirsan bacaklarini rahatca görebilir. Asagidaki dikim videosunu izlersen anlarsın:

Ayyy gerçekten yıldıggggg yaa bıhtıkkkk yaa valla daha neler duyucak bu kulaklar 🥴🥴🙄🙄

Back