Sevgilinizle buluşurken nasıl çikiyorsunuz?

on kere bulusuyorsam sadece ikisini söyluyordum anneme. sonra her dk bulusuyorsunuz diye bulusmama engel olmaya calısıyordu :D

Evet gerçekten anlamamışsınız :KK70:
Birdaha oku cnm istersen, konu;" bir insanın sevgilisiyle buluşacağını söyleyerek evden çıkması moda" mantığını siz kurdunuz,bu değil elbette :) , nasıl öyle bi mantığa yatmayan birşeyi moda gibi düşünüp yazdığımı düşündünüz hayret bi durum.

Konu sevgiliye "x" diye hitap edilmesi.
Çok açık yazdım hala anlamamış olamazsınız, bak 5 dk mı yedin :KK70:
hayatımda okudugum en anlamsız mesaj olabilir, anlamak icin harcadıgım zaman ziyan oldu :D

Benim ailem bu konulara benim donemimde cok karşıydı maalesef ben sürekli kütüphaneye gidiyordum :halay: tabi lafta :KK66:
Benden sadece 3 yaş küçük kardeşim nasıl olduysa sevgilisiyle her bulusmasinda kapıdan ugurlanirdi benden sonra baya bir medeni oldular

Ben sevgilimle her bulusagimda bulusacagimi anneme söylerken çok geriliyorum. Çekiniyorum. Sizde nasıl oluyor ? Nasıl çıkıyorsunuz? Pandemiden itibaren görüşmedik hiç. Ikimiz de izole bir yasam sürdük. Yarın goruselim dedik dikkat ederek. Annem de virüsten de cok korkuyor, normalde de çekiniyorum öyle fikrinizi almak istedim . Şimdiden teşekkkürler :)

biz gencken mervelere giderdik, mervelerle bulusurduk:KK70: simdi devir degisti tabi, diyiverirsin dumduz nolcak..

Dun kızım da sordu (10age) anne "mervelerle" ne zaman " AVM" Ye gidebilirim? diye. Simdi ben hangisini dusuneyim mervelerlemi yoksa avm yimi dusuneyim sasirdim he..Avm muhim tabi ya peki merveler onlarda iyi insandir eminim.Vürüs var kizim.vürüs dedim :))
Çok eğlenceli bir mesaj olmuş ☺️ Sormadan edemeyeceğim, AVM de Merve gibi bir şifre mi artık? Gereksiz bir soru oldu, ama merak işte.

Konu sahibi soruna gelecek olursam ben 12 yılı devirdim evlilikte. Geçmiş zaman ama hatırladığım direkt buluşacağımızı söylerdim. Toplu görüşmelerimiz de olunca “arkadaşlarlayız” derdim.

Herkesin aile yapısı başka, bahanelerle dışarı çıkanları da garipsemiyorum. Ama hani büyüklerimiz derdi ya “zaman kötü yavrum” gerçekten öyle şeffaflık en güzeli.

Çok eğlenceli bir mesaj olmuş ☺ Sormadan edemeyeceğim, AVM de Merve gibi bir şifre mi artık? Gereksiz bir soru oldu, ama merak işte.

Konu sahibi soruna gelecek olursam ben 12 yılı devirdim evlilikte. Geçmiş zaman ama hatırladığım direkt buluşacağımızı söylerdim. Toplu görüşmelerimiz de olunca “arkadaşlarlayız” derdim.

Herkesin aile yapısı başka, bahanelerle dışarı çıkanları da garipsemiyorum. Ama hani büyüklerimiz derdi ya “zaman kötü yavrum” gerçekten öyle şeffaflık en güzeli.
Hani bir uye avmsiz yapamayacagini soylemisti ya ona atifta bulundum birde avm ile yanyanayiz :) bzde pek yakin.Tek gondermiyorum sitemlerde kizim. 💕

Back
X